[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1103/hokej1.jpg[/IMG]
-
-
Flaga hokejowa - wolna dyskusja
x
No widzę, że projekty powstają konkretne! Oby tylko udało się któryś zrealizować!
Wszystko ok ... tylko teraz to załatwcie :)
Tu jeszcze jedna propozycja tylko mam prosbe do poetów naszego forum ktorych tu nie brakuje o wymyslenie dobrego hasła bo ja glowy nie mam ostatnio do takich rzeczy...
super
Czyli co? Zbiórka na flagę hokejową na naszych meczach?
Porzo - zajebista, tylko nie wiem co ty masz z tym herbem miasta :) - zamiast herbu miasta dałbym tego hokeiste i z wcześniejszej flagi i herb Cracovii bez obwódki, a jak już to z białą lub czerwoną :)
Jak dla mnie projekt Porza najlepszy! Ja zamiast herbu Krakowa dałbym to: http://i26.tinypic.com/who8ki.jpg. Nad hasełkiem pomyślę.;)
COCO - Przecież wiesz że wśród osób odpowiedzialnych za flagi są również miłośnicy hokeja więc spokojnie Oni bedą mogli ją wozić :)
Co do projektu to już kiedyś proponowałem żeby na środku znalazł się ten motyw :
[IMG]http://i31.tinypic.com/oftt85.jpg[/IMG]
Oczywiście bez daty mistrzostwa - żeby nie straciło akualności.
Projekty jak najbardziej udane :D
jeden z lepszych projektantów się za to zabiera, więc wrzucajcie pomysły na hasła i to co miałoby się znaleźć na fladze
PorzO_KSC świetny projekt !
Dementor - czyli mam juz nie robic?
masz robić, napewno nikt nie popierdoli dobrego projektu
Dlaczego ten gość na projekcie flagi Porzo ma taką straszna minę? czy on cierpi za miliony?
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dlaczego ten gość na projekcie flagi Porzo ma
> taką straszna minę? czy on cierpi za miliony?
przecież to nasz kapitan ;)
Porzo o Tobie pisałem :D
Łatwiej będzie skończyć projekt - jak padną konkretne propozycje (hasła, wstawki itp) to się wyklaruje jakiś naprawdę fajny projekt który dojdzie do realizacji.
Zostalem poproszony o wklejenie z powodu braku konta na forum.
Całej Polsce dech zapiera jak Cracovia gra w hokeja!
Kije kaski rękawice TO MY hokejowi kibice
Hokej to jest nasza pasja po mistrzostwo idż, i basta!
Pasja nasza hokejowa a w kieszeni wyborowa ;)
No Bart, hasełka są zajebiste!:D Ja myślę nad czymś w stylu [i]"Choć ta sekcja upadała, to jak Feniks z popiołów powstała. Nasza wiara nie była zatracona, hokejowa drużyna odrodzona"[/i]. Mam na myśli takie hasło, które odniosłoby się do historii naszej sekcji po latach wojennych, gdzie w późniejszym okresie prawie doszło do jej całkowitego rozwiązania, by w ostatnim czasie zasiąść na mistrzowskim tronie. To co napisałem tutaj, to coś w stylu "notatki na brudno". Trzeba dopracować!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)