Czerwona kartka Cabaja mocno skomplikowała strategię Cracovii na to spotkanie - widać, że Pasy cofnęły się i na swojej połowie oczekują gospodarzy
-
-
Jagiellonia - CRACOVIA (Tylko Piłka!) niedziela 16-45
czerwona na zienczuku fajna czerwona na iwanskim z dupy a teraz nie wiadomo jak to wygladalo wiec sie powstrzymajcie od komentarzy
ufffffffffff
Jadą z nami jak do pożaru z tego co ten dziwak w radio mówi
słabo widze ten mecz :( jak narazie nie istniejemy
Pierwsza żółta kartka w tym meczu - ukarany Witkowski za uderzenie łokciem - przypadkowe podczas walki o piłkę - Stano ( nie mylic z Santo :P )
.
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no ja od dawna to powtarzam, tyle co glupich
> sytuacji sprokurowal Cabaj to ja @#$%&,
a ile wybronił w beznadziejnych sytuacjach, to &%@$ :)
raf_jedynka
nie strasz więcej!!!!!!
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=cracoviapany
dla mnie gramy calkiem przyzwoicie jak na 10
duzo pilek z pierwszej...wygramy to :)
Bylebyśmy wytrzymali kondycyjnie. Coraz więcej akcji ofensywnych z naszej strony.
Gdzie oglądasz że widzisz to granie z pierwszej ?
Agnan Napisał(a):
> El Duce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > no ja od dawna to powtarzam, tyle co glupich
> > sytuacji sprokurowal Cabaj to ja @#$%&,
>
> a ile wybronił w beznadziejnych sytuacjach, to
> &%@$
>
no tego mu nikt nie odbierze, problem z nim jest taki ze jak ma strzal z bliska albo bombe w okno to lapie to w zeby, bo jest sprawny, ale jak ma sytuacje gdzie nalezy podjac jakas decyzje typu czy biec do pilki pod linie boczna czy stac w korycie to przewaznie podejmuje ta zla, patrz mecz z Ruchem Chorzow nie tak dawno zreszta, dlatego nigdy nie bedzie wielkim bramkarzem, pare sezonow temu, myslalem .. żółtodziub, pogra pare sezonow w lidze nabierze doswiadczenia, a tu chuj, on robi bledy jak junior
Hehehehehe... "światełko do nieba"... ma spiker Radia Białystok fantazję. Na razie 0-0.
naprawde momentami ladnie gramy wlasnie z pierwszej pilki jak mowil przedmowca..Moze byc dobrze!!
JASZCZUR_JAW Napisał(a):
> Gdzie oglądasz że widzisz to granie z pierwszej
> ?
orange tv
przedmowca potwierdza :)
Cabaj zrobił co mógł. Sedzia przyzwoity w I polowie. Wynik na razie 0:0. Lepsze to niz 1:0 i gra w 11.
Ogladam mecz w orange i uwazam ze gramy tak jak mozemy Jagiellonia atakuje ale brak jej umiejetnosci. Cabaj jest glupi i licze ze jak najszybciej zastapi go albo Sławek albo Pączek! Bronimy sie ale umiejetnie - w koncu gramy w 10...
[i]Autor: awaria (IP zapamiętane)
Data: 02 lis 2008 - 17:12:03
kretyn nie brzmkarz , kapitan, heheheh
ile jeszcze cabajad bedzie?????[/i]
Widziałeś KRETYNIE (Tobie wolno, to mnie też) sytuację?
Głównym winowajcą Kulig, który złamał linię obrony a potem stał jak pan białostocki patrząc co się stanie.
Bramkarz ma tylko dwa wyjścia: idzie za całość i albo wychodzi wślizg albo wślizg nie wychodzi i dostaje kartkę; lub stoi na linii, drapie się po jajach i mówi... no cóż to tylko 0:1.
Brawa dla Moskały za cofanie się...
Kulig najsłabszy... niemal wszystkie akcje po jego stronie.
Sławek Olszewski - bardzo dobrze, ale to włąśnie sprawdza się, po co nam taki dobry rezerwowy bramkarz.
Myślę, że wkrótce - o ile będziemy grać jak do tej pory - siły się wyrównają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)