Ciekawe czemu Wałdoch Sie nie zgodził??
-
-
Kto asystentem Płatka ?
dzisiaj 2 był Sadko
ciekawe czy tak zostanie
ponoć ma być Zalewski, ale... się waha...
Bo go zaangazuja do "Jak oni sie gimnastykuja"? Panu od fitnessu dziekujemy. Skorski na dwoch zajeciach wprowadzil tyle cwiczen, co Zalewski przez 2 lata.
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ponoć ma być Zalewski, ale... się waha...
na Giewoncie siedzi, że się waha? ;)
najlepszym asystentem byłby trener Górecki. trzeba mu dać szansę wkońcu!! odnosi sukcesy z grupami juniorskimi i myślę że czas najwyższy, aby postawić na niego w seniorskiej piłce. Najpierw asystent... a czas swoje pokaże...
w każdym razie powinien być ktoś "od Nas" a nie z zewnątrz:)
ja tez stawiam na Goreckiego. niech Płatek zrobi referendum :)
Kazik Węgrzyn byłby dobrym asystentem od motywacji... b. dobrym
a jeszcze lepszym byłby Ramos (specjalista od eliminowania gts-u) - chwilowo bezrobotny
Ludzie - zejdźcie na ziemię. Kazio nie zamieni pewnej i doskonale płatnej fuchy w C+ na ławkę trenerską Cracovii. Ile razy to mam pisać, żeby dotarło ?
stawiam na Pottera !!!
myślę że nadeszła pora na Góreckiego w końcu chłopina ma już osiągnięcia ,dlaczego mu nie dać szansy , ma przecież pasiacki rodowód i jest zżyty z naszym klubem jak mało kto , większość czasu spędza na treningach , ma podejście do zawodników , przede wszystkim ich szanuje
Jak juz napisalem w drugim poscie. Tylko Pepe
Górecki powinien otrzymać szanse
wg ofi [i]do grudnia wszyscy zostaną[/i]- czyżby jednak Zaleski? Przynajmniej do końca roku
ale na treningu byli Gędłek i Sadko.
Nie wzbudzajcie u naszych trenerów grup młodzieżowych wrażenia, że to, co robią teraz, jest jakimś przedsionkiem do "wymarzonego awansu" na asystenta trenera 1 drużyny! Gotowi jeszcze w to uwierzyć, a przecież tak trudno znaleźć sensownych ludzi do trenowania młodzieży. To nie mogą być frustraci i nieudacznicy, tylko dobrzy specjaliści od tej właśnie pracy. Drużyny młodzieżowe są w dobrych rękach i ich trenerzy powinni mieć z tego satysfakcję, a nie kisnąć z żalu, że nie daje im się 1 drużyny.
Od czego jest asystent 1 trenera? Czy ma go zastępować? Przecież nie, więc nie musi mieć tych samych kwalifikacji, powinien się z szefem jakoś uzupełniać i wykonywać też trochę czarnej roboty (obserwacje, analizy, prowadzenie pewnych ćwiczeń, no i przysłowiowe ustawianie pachołków). Czy dla trenera juniorów taka funkcja jest faktycznie spełnieniem marzeń?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)