Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spokojnie podobno Płatek ma się zająć
> przygotowaniami fizycznymi i taktycznymi zespołu
> do nowego sezonu.
>
> O składzie będzie decydować Filipiak bo
> telefonicznej konferencji z Majewskim.
>
>
>
>
> !!! Tylko Pasy !!!
Robin ale tak to juz bylo teraz !
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Płatek nie jest problemem- problemem jest brak prawdziwego rozgrywającego. Bez takiego zawodnika w zespole ani rusz. I nie pomoga tutaj Nawet Lenczyk ze Smuda w tandemie.
Krolestwo za playmerkera!!!
dokladnie...zostawic Płatka pare roszad w skladzie i gramy o pierwsza piatke ;)
nie nie nie. Płatek udowodnił wiele razy ze nie zna sie na swoim fachu. zaczelo sie od kiedy przyszedl. Pierwszy błąd: Odsuniecie Milosevica. Drugi błąd: nie granie Polczakiem. W efekcie na stoperze musielismy grac Karwanem i Tupalskim mimo ze bylo dwoch lepszych stoperów. Trzeci błąd: pozbycie się Witkowskiego. Zostalismy ze Slusarskim i nikim więcej.
Potem debile składy. Debilne wyjazdy jak ten na legie. Debilne zmiany. Fatalne przygotowanie fizyczne. Brak pomysłu na gre. No i nie zrealizowanie głównego celu czytaj: utrzymania w ekstraklasie
Wylot
Dwa tygodnie temu szacowałem 50/50
Dzisiaj daję mu szanse 10-15 % na emigracje.
Być może jutro się dowiem, że z nami zostaje.
Na dobre i złe. Musi się zakorzenić, by zostać Pasiakiem.
Nie sam trener zrobi cuda.
Potrzeba wspólnej odwagi co do drużyny.
Coż to może być za odwaga.
Otóż- konkretne decyzje.
Czekam z niecierpliwością na decyzje profesora!!!TYLKO PASY!!!
Niezależnie jak się zakończy odyseja spadkowo-barazowa, czy w 1 lidze czy w ekstraklasie bedziemy grać, bedzie to bardzo cięzki sezon.
Brak stadionu - mecze domowo wyjazdowe
Brak okresu przygotowawczego w normalnym rozumieniu tego slowa
Transfery - odejscia - brak czasu na cos rozsądnego
Do takiego zadania potrzeba kogos kto bedzie w stanie to ogarnąć a nie bedzie sie dalej uczyl i eksperymentowal.
Tym razem 100% racji, Santo. Płatek out!!!
Po prostu sobie chłopak nie radzi...niech się uczy w niższych ligach .
Nas na eksperymenty nie stać.
Ja czekam z niecierpliwością na zmiany w zarządzie...(pewnie nic z tego nie będzie)
Ja uważam że Płatek jest słaby, ale co ma teraz zrobić Filipiak? Nie wiadomo kto gra, z kim gramy, czy gramy. Ponadto na naszym rynku nie widzę trenera który cokolwiek dobrego by zrobił. No może Smuda, ale to nie jest temat dla nas. I on by zamęczył nasze gwiazdeczki...
Płatek spotkał się z Profesorem ale decyzja żadna na razie nie zapadła Filippe obiecał że się odezwie!!!
Ja bym dał mimo wszytsko jeszcze Płatkowi szanse.
Jak trudno jest wyciągnąć zespół z takiego bagna jakim jest miejsce spadkowe pokazał Kasperczak w Górniku. Trudno powiedzieć w jakim stopniu on zawinił, a w jakim piłkarze. Być może miał dobre pomysły taktyczne na mecz, ale to co siedziało w głowach piłkarzy uniemożliwiało realizaje tych założeń. Często słyszeliśmy przecież od piłkarzy czy to w przerwie meczu czy na końcu, że boją się wyżej podejść, żeby nie stracić bramki, bo to już kompletnie zwaliłoby ich z nóg.
Bardzo trudno ocenić prace Płatka. Dałbym mu się jeszcze wykazać chociaż już wiadomo, że przez to całe zamieszanie w przyszłym sezonie nie będzie to możliwe.
Poza tym współpraca jaka by się zapowiadała Płatek- Rząsa jak dla mnie wyglada obiecująco. Dwóch dosyć młodych, energicznych facetów.
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym dał mimo wszytsko jeszcze Płatkowi
> szanse.
>
to mu daj, ale Cracovia nie ma czasu na takie eksperymenty
Płatek tyle wart co Gędłek czyli NIC
Proponuje ANTKIEWICZ- lat 34 - po szkołach , wnuk Rocha Kowalskiego- własnie TEGO.
CRACOVII by życie oddał.
PO szkoleniu w Niemczech- licencje MA , młody, ale sprawny i dla mnie ważne że jak nic PASIAK!!!
na 1906 %
jak mamy eksperymentowac to juz lepiej Góreckiego zatrudnic, tez mlody a przynajmniej swój.
Spojrzmy prawdzie w oczy. Co mozna dobrego powiedziec o Płatku? Ze młody, energiczny, ze sympatyczny?
brawo przedmówca SANTO SUBITO
Górecki - todobry wybór i pasiak z krwi i kości
od kiedy Górecki to SWÓJ?
JAK piszę ANTKIEWICZ po 4-miesięcznych bywaniach, z znajomościach języka niemieckiego jest nie swój.
To Zapytajcie każdego kibica HOKEJA KTO TO BYŁ ROCH KOWALSKI!!!
Antkiewicz -Piaski Wielkie- AWF- Mistrz.
TAK mądrego i wytrawnego trenera nie mieliśmy NIGDY
Mówię , CZŁOWIEK bez kompleksów , u SIEBIE - ZAWSZE.
a czyj jest Górecki ?;] Vojnar Ty znowu piszesz na bańce ?;)
Trener Górecki jest jak najbardziej swój. Kto twierdzi inaczej ten trąba :)
Jak trener Górecki jest tak dobry to czemu nie zrobil mistrza juniorow
starszych /do Hutnika az 15pkt./przeciez bral udzial w castingach i selekcji
zawodnikow/mlodziezy/ sprowadzanych do Cracovii.
Chyba za bardzo sie zapatrzyl na Gędłka u ktorego w pierwszej kolejnosci
grali wybrancy a nie najlepsi.
A dlaczego Smuda nie zdobył mistrzostwa !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)