Aston ja się chęnie z tobą założę, bo mimo, że nie zasługuje to jestem pewen, że podpisze w lidze węgierskiej lub Słoweńskiej :D
A dla mnie sprawa Witkowskiego i obozu to już sprawa zamknięa, i jezeli nie weźmie za Kamila, Kaszuby to dla mnie będzie skandal.
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Płatek powoli zaczyna drażnić:(tylko powolutku ale jednak...
Najpierw przyp...olił się do Witka,a teraz jeszcze to info że Nowak chce odejść z Cracocvii:(Widocznie Pawce Płatini nie pasuje...
Nie pasuje bo trzeba zapieprzać ostro na treningu! A Witkowski odchodzi tylko na wypożyczenie, chociaż też jestem przeciwny temu transferowi, bo nie będzie miał kto grać w ataku oprócz Ślusarskiego.
Jeden głupi tekst Stanowskiego w DP a wszyscy juz o odchodzeniu. Spotkal sie pilkarz z wiceprezesem i nie doszli od razu do porozumienia, tutaj od razu panika, ze odchodzi, inni zeby spierdalal ... jaja.
nawet jak eto'o bedzie negocjowal nowa umowe z barca, to ne bedzie tak, ze oni mu dadza cos do podpisania, a on podpisze
Nowak ma śmieszne zarobki bo podpisał pewną długoletnią umowę.Wreszcie mu się kończy, więc chce chłopak godnie zarabiać.W każdym innym klubie nawet biednej polonii Bytom dostałby większy angaż:(Niestety skąpstwo naszych dusigroszy jest nieadekwatne do sytuacji i pracowników.Po co było wydać tak ogromną sumę na Wasiluka,ktory wcale nie jest tyle wart,a teraz się żyłuje na tych najbardziej zasłużonych pracownikó klubu Nowak czy Plastik????:(
Co poniektórzy to jednak bez uczepienia się o cokolwiek życ nie potrafią... ;) :D:D:D
\
Płatek podcina sobie gałąź:(
Oddaje Witkowskiego i Radwańskiego a nie bierze Grzegorzewskiego:P
To jest najgłupsze rozwiązanie jakie było możliwe!!!
Zyczę Kamilowi żeby utarł pysk naszemu trenerowi strzelając minimum 10 goli w tej rundzie rewanżowej dla Górnika Łęczna!!!
Pomyślcie panowie kto będzie grał w ataku jak pauzował będzie Ślusarski???
Odpowiedź jest prosta [b]MOSKAŁA[/b]:)o tylko się upić:X:X:X
Już sobie kolejny obiekt nienawiści Tefalu musiałes znaleść? A daj Płatkowi choć do czerwca spokojnie podziałać.
Jak to nie bierze Grzegorzewskiego? To po co tam Radwański i Witkowski poszli? Kurwa mać mam nadzieje że to nieprawda :(
A moze by tak poczekac na jakies oficjalne info w sprawie Grzegorzewskiego? Nie?
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A moze by tak poczekac na jakies oficjalne info w
> sprawie Grzegorzewskiego? Nie?
Ajajajajaj................
mamy śleplego Lopeza.
Jaśniej!
TEFAL Napisał(a):
> Pomyślcie panowie kto będzie grał w ataku jak
> pauzował będzie Ślusarski???
- Kaszuba
- Misan (ciekawe co z niego będzie?)
- Snadny
w ostateczności:
- Dudzic
- Mierzejewski
Możemy zagrać jednym napastnikiem, a z tyłu za nim Nowak.
A w ogóle, to jakby Witkowski miał jaja, to by się zawziął i pokazał Płatkowi, że potrafi.
Tak jak Kaszuba, który wyjściową sytuację miał dużo gorszą. Miał iść na wypożyczenie, ale zacisnął zęby i powalczył. No i leci do Hiszpanii. Więc jednak dasię.
A ja sie nie dziwie Płatkowi że tak postępuje z Witkowskim ??
Jak by chciał Witkowski to by rył zębami trawe żeby walczyć ale widać juz od dłuzszego czasu ze cos mu sie z głowa podziało bo mysli ze jak w druzynie bylo 2 nasptnikow to zawsze bedzie grał
I dobrze niech pokaże się w Łęcznej przez te pół roku może mu to na dobre wyjdzie ja na dzień dzisejszy takiego zawodnika nie chce w Pasach ktory nie wkalda ani troszke ambiccji w to co robi. I O URZYMANIE A NIE MAMY JUZ ZAPEWNIONE MISTRZOSTWO ZEBY TAK ZACHOWYWAŁ SIE ZAWODNIK.
Płatek 100% poparcia
Pomyślcie panowie kto będzie grał w ataku jak
> pauzował będzie Ślusarski???
Janczer odpisał:
- Kaszuba
- Misan (ciekawe co z niego będzie?)
- Snadny
w ostateczności:
- Dudzic
- Mierzejewski
Czyli napastnicy którzy w 60 meczach w minionej rundzie zdobyli 1 gola!!!
Kaszuba 7 meczy,1 gol
Misan 16 meczy,bez gola
Mierzejewski 16 meczy,bez gola
Snadny 7 meczy,bez gola
Dudzic 14 meczy,bez gola
Kuźwa ŻAL!!!
Może jednak z Grzegorzewskim jeszcze się uda?
Poza tym: w antyfutbolowym systemie Majewskiego nasi napastnicy dobiegali do pola karnego resztką sił, zespół jako całość nie miał potencjału ofensywnego. Teraz może być - i będzie - inaczej:)
TEFAL Napisał(a):
> >
> Pomyślcie panowie kto będzie grał w ataku jak
>
> > pauzował będzie Ślusarski???
>
> Janczer odpisał:
>
> - Kaszuba
> - Misan (ciekawe co z niego będzie?)
> - Snadny
> w ostateczności:
> - Dudzic
> - Mierzejewski
>
> Czyli napastnicy którzy w 60 meczach w minionej
> rundzie zdobyli 1 gola!!!
> Kaszuba 7 meczy,1 gol
> Misan 16 meczy,bez gola
> Mierzejewski 16 meczy,bez gola
> Snadny 7 meczy,bez gola
> Dudzic 14 meczy,bez gola
>
> Kuźwa ŻAL!!!
>
>
No a Witkowski przyjebał wór bramek
Ale Witkowski to zbyt wielu sytuacji nie miał. A taki Dudzic zjebał mecz z Arką i głównie przez niego przegraliśmy, Moskała ma często sytuacje i je marnuje, Misan i Mierzejewski grali w niższych ligach i nie zdobyli bramki. Ostatnia nadzieja w Kaszubie...
Nie rozumiem po co wogóle Witkowski poszedł do Łęcznej, skoro Grzegorzewski do nas nie przychodzi! Myślałem, że właśnie po to Witkowski negocjował z Łęczną żeby zrobić wymianę za Grzegorzewskiego. A tak to nie mamy ani jednego, ani drugiego!
Witkowski grał w 10 meczach - mało?
też go lubie, ale stoi na takim samym poziomie jak reszta naszych zawodników
Witkowski jakby mial jaja to by pokazal,Platkowi ze go skresla zbyt wczesnie.MILO ma jaja i na kazdym kroku to pokazuje,jednak w dziwnych okolicznosciach Platek tego nie widzi!!!!!!!
Ktos tu sie chyba z kims dzieli kasa za podpisywanie kontraktow...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)