http://sport.onet.pl/0,1248770,2047859,,filozofia_gry_majewskiego__to_jedyna_droga_do_sukcesu,wiadomosc.html
-
-
Majewski zwolniony!
http://sport.onet.pl/1,16,11,60815914,162191220,7275431,0,forum.html?TEMAT=1248675
wracam z wakacji a tu ci taka niespodzianka...a moze mnie jeszcze rysuje???? zajrze tu jak dojde do siebie//////
A mnie zaskoczył pozytywnie powołaniami
W końcu daje szansę grającym zawodnikom. Zobaczymy jak będzie dalej
u nas Majewski wystawial do skladu 8 obronco wiec Polczak ma wielkie szanse sie zalapac do skladu :D
mozecie zamknac ten watek ?
dzial sie nazywa PIŁKA NOŻNA W CRACOVII,a nazwisko Majewski tutaj przywoluje zle wspomnienia...jest watek o nauczycielu w HP...
ZAMYKAM
Nie zamykaj - powołał Polczaka
i co z tego ?
jest watek o Piotrku i o pasiastym reprezentancie...
ZAMYKAM !!!
Boniek o Majewskim:
Majewski po prostu nie pasuje do naszych standardów piłkarskich. Nie lubi układów, goni leni i cwaniaków. Uśmiecha się rzadko, a napije się tylko w dobrym towarzystwie. Nie podoba się bardzo większości zawodników. No właśnie, to główny problem.
Nasi kopacze to na razie europejska miernota. Po trzech meczach ligowych są zmęczeni, a za granicą najlepiej wyglądają w dniu podpisania kontraktu. Wydolność fizyczna większości nie ma nic wspólnego z poważnym standardem piłkarza zawodowego.
Co do meritum, właściwie bez zastrzeżeń... tylko skoro jest tak dobrze, to czemu było tak źle? :D
Zamknąc ten wątek, bo cały czas mnie myli i jak go widzę, to myślę, że Majewski jest zwolniony z funkcji selekcjonera kadry :D
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Boniek o Majewskim:
>
> Majewski po prostu nie pasuje do naszych
> standardów piłkarskich. [b]Nie lubi układów, goni
> leni i cwaniaków[/b]. Uśmiecha się rzadko, a napije
> się tylko w dobrym towarzystwie. Nie podoba się
> bardzo większości zawodników. No właśnie, to
> główny problem.
> Nasi kopacze to na razie europejska miernota. [b]Po
> trzech meczach ligowych są zmęczeni, a za
> granicą najlepiej wyglądają w dniu podpisania
> kontraktu. Wydolność fizyczna większości nie
> ma nic wspólnego z poważnym standardem piłkarza
> zawodowego.[/b]
>
> Co do meritum, właściwie bez zastrzeżeń...
> tylko skoro jest tak dobrze, to czemu było tak
> źle? :D
I właśnie dlatego było tak źle
To się uśmiałemz tych nazwisk, ale przecież to jest Stefan więc musi być śmiesznie.
A czy to jest ten Piotr Polczak, który wyleciał z boiska w meczu z IV-ligowym Piastem Kobylin co świadczy o jego wielkiej formie?
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To się uśmiałemz tych nazwisk, ale przecież to
> jest Stefan więc musi być śmiesznie.
>
> A czy to jest ten Piotr Polczak, który wyleciał
> z boiska w meczu z IV-ligowym Piastem Kobylin co
> świadczy o jego wielkiej formie?
Podobno Polczak właśnie zaimponował Majewskiemu tym wylotem w 59 minucie:Dhehe
Hahaha Majewski nie lubi układów? :D To mi poprawiło humor na cały weekend :D
Pilka nozna w Cracovii !
czy ta łajza ma cos wspolnego z Cracovią oprocz tego ze rok temu rozpierdolil nam druzyne ?
jest temat o nim w HP wiec mozna zamknac...
temat JAK SIĘ WYCZERPIE sam spadnie ,po co sztucznie zamykac ,jak ludzie chcą pisać ?
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/reprezentacja/aktualnosci/trudne-przeprawy-majewskiego
tak przeczytałem ten wywiad i sie zastanawiam.Kadra,najlepsze nasze druzyny grają cienizne.Najlepsi nasi kopacze w zagranicznych klubach grzeją ławy (ostatni Murawski).Może rzeczywiście ten Rumcajs chciał czegoś NAUCZYĆ kopaczy Cracovii ,tylko że oni nie chcieli.Dobra trója na szynach im starczała (pewnie wielu czytających zna to pojęcie z autopsji ;) ) ,byle pograc w następnym meczu ,jakoś pokopać.
Tak słuchałem wywiadu z Wasilukiem i może ON CHCIAŁ SIĘ UCZYĆ mając dopiero 21 (!) lat i Rumcajs to zauważył stawiając na niego.Marek dość uczciwie powiedział o swoich umiejętnościach i o jego grze na róźnych pozycjach....
po to ze:
-jest temat o nim w HP
-temat nie wyczerpal sie od roku (ile mozna ?)
-to jest dzial PILKA NOZNA W CRACOVII !!! co Majewski tu robi ?
jeszcze raz prosze o zamkniecie...przeciez mozna pisac w HP,a jego nazwisko tylko razi w tym dziale...
popieram
nie zamkniety lecz przeniesiony...zawsze to cos :)
tylko teraz sa dwa tematy o tym pajacu w HP :)
wiec moze ustalmy w ktorym piszemy,albo jeden zamknijcie bo bedzie burdello...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)