Pozwole sobie wyłuskać z innego wątku ważne info:
Autor: ian thorpe
[b]Dzisiaj o godzinie 19.15, na C+ w programie Liga+ Extra, trener Stefan Majewski będzie opowiadał,jak będą przebiegały pozostałe 620 dni jego trenerki w Cracovii :-)
Dziennikarze bardzo prosili, o przesłanie pytań do naszego ukochanego trenera.
Jestem BARDZO CIEKAWY tego programu :-) Jak znam Smokowskiego z Twarowskim,może być "trochę" ciężko Rumcajsowi :-)[/b]
Przypuszcalnie maile do c+:
wwwsport@cplus.com.pl
albo
sport@cplus.com.pl
-
-
Stefan II Majewski( Rumcajs, Rasputin , Nieudacznik ,etc)w C+
poszło
Hahaha muszę oglądnąć :D
Trzeba też powysyłać jakieś pytania pomocnicze :D
fajnie mam nadzieje ze go dojadą
4 pytanka przesłne :)
Kajak dzięki za info :)
Panie Stefanie, ja widzę Cię na ekranie
I niech na długo tylko tak pozostanie
nie da sie Go słuchac....
Na razie nie poiwedział, że odchodzi
Napiszcie ralacje po programie, pls. Nie wszyscy mają C+
odwraca kota ogonem-kazde niewygodne pytanie bagatelizuje lub stara sie zartowac...
na pytanie czy gdyby byl kims neutralnym to kupilby bilet na mecz obecnej Cracovii wymigiwal sie przez pare minut
na razie lipa
NA sopcascie chyba jest
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
godzina 19.10
zadali mu pytanie-Czy moze obiecac ze bedzie jak najdluzej trenerem Cracovii??
pytał kibic wisly
i sie wymigal od odpowiedzi...
koniec...
lepiej bylo ogladac telezakupy mango niz Stefana II Mamroczącego....
To po prostu geniusz, który przerósł swym geniuszem wszytskich- nie rozumieją go ani kibice, ani piłkarze, ani komentatorzy C+
A czego sie spodziewaliście? Wszystkie zapisy z konferencji prasowych po meczach czy jakieś wywiady z nim to jedno wielkie mamrotanie. Dostanie jakieś niewygodne pytanie to je olewa albo mówi coś na zupełnie inny temat. Pełno u niego słów typu - może, nie wiem. Człowiek- porażka.
to jak to jest z tymi jesieniami, wiosnami... bo ja nie zrozumiałem odpowiedzi a pytanie zrozumiałem
Generalnie gramy słabo dopóki Stefan nie odwiedzi studia Canal plus- także od soboty zaczynamy gromić w lidze.
Poprostu pytanie od kibica Wisły to był majstersztyk:)
Co do Rzeźnika to unikał,kręcił jak zwykle,że się Smokowski z Twarowskim pogubili w pewnym momencie.Próbował im coś wmawiać.Taki poprostu gbur i dyletant piłkarski.
Po programie jeszcze było pokazane jak siedział w fotelu i nie potrafił sobie go nawet podwyższyć:(ŻAL tego niemoty........
Na pytanie, czemu nie gra 4-5-1 skoro chce mieć 5 pomocników, Majewski powiedział: "To trzeba jeszcze żeby był zawodnik, który potrafi uderzyć z drugiej linii".
Czyli, że co, że nie ma? Po dwóch latach pracy nie ma takiego, a Pawlusiński wyparował?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)