Panowie "dawamy!
Tampere tylko remissssssssss hej Tampere gramy na remis....;-)
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
no to wszyscy gryziemy, sciskamy kciuki za remis:)
je**ć "Dudu" :(
Tampere znowu wtopilo
Interzy to frajerzy.
mnie kurwa trafi zaraz, muszę coś dołożyć bo nie wyróbka :(
9 dni później
to co w niedziele dalej męczymy Tampere:D
a jest jakaś inna opcja ?? :( szykowałem się na cherepovca, ostatnia drużyna w rosyjskiej lidze hokeja bez remisu, ale padl remis w ten weekend :(
i jeszcze taka nowinka, na zachodnich forach bukmacherskich huczy o niedzielnej kolejce cudów we Włoszech... bardzo dużo kuponów poszło w Rosji na 4 remisy skumulowane w jeden kupon, każdy po 1000 euro - do wygrania z jednego kuponu było 250 000 euro... że też urwa wcześniej tego nie doczytałem...
ale o których meczach mowa. patrzę na Serie A - kursy na remisy normalne. Serie B - kursy na remisy niskie (poniżej 3, koło 2,80), ale to w miarę normalne dla tej ligi. żadna czwórka spotkań się nie wybija jakoś spośród pozostałych, a jak we Włoszech "ma być" remis, to kurs spada i do 1,50, jak to kiedyś widziałem pod koniec sezonu 2008/09.
chyba, że mowa o Serie C, tego nie sprawdzałem. albo o poprzedniej kolejce, ale w Serie B były tylko trzy remisy, więc kupony poszły się golić.
Po kilku kolejkach, kiedy sie trochę sytuacja wyklarowała i wiadomo, co kto gra, wracam z ligą angielską :)
I remisowa progresję zaczynam od mojego ulubionego Bristol Rovers z L One :) Jeśli ktoś śledził moje wcześniejsze typy, to wie, że to druzyna, co zwykła remisować, kiedy tego potrzebuję. A że nie zremisowała od ostatnich pięciu męczy, więc na nia zaczynam grać.
Zastanawiam sie również nad Chelsea, bo jeszcze remisu nie mają, a wyjeżdżają w ten weekend do Birmingham na mecz z AV. W zeszłym sezonie jednakowoż zremisowali dopiero po pierwszych piętnastu kolejkach, a tu raptem dopiero siedem rozegranych. Zastanawiam się.
Zaczynam też progresję na Notts County, bo remisu nie mieli od 7 kolejek, a w zeszłym sezonie, kiedy to awansowali z L2 najdłuższą serię mieli 9 MBR, jak również Swindon, bo remis nie padł w ostatnich ich 6 meczach, a njadłużej w zeszłym sezonie BR grali 10 meczów.
knur poszukam później dokładniej to podam szczegóły, których to meczy dotyczyło
mała analiza Ekstraklasy http://weszlo.com.pl/index.php/liga-extra/356-po-dwutygodniowym-wytchnieniu-zapowied-9-kolejki-ekstraklasy.html
1 liga szkocka
Stirling - Dundee 1 (4.10) [handicap 0:1]
Bundesliga:
Bayern - Hannover 2 (8.00)
Finska Ekstraklasa:
VPS - Tampere 1 (2.15)
:D
Nie ma ktoś pożyczyć 50zł na Moneybookers? Oddam w poniedziałek najpóźniej.
Tampere zremisuje więc nie stawiaj tego:D
nic tylko strzelic sobie w łeb:P:(
23.10 wreszcie remis Tampre.......
ciagneliscie ta progresje? :)
ciągniemy:P
Chyba zaczne się "bawić" z wami;]. Ale zaczne z progresją 50%.
zastanowcie sie nad Slunskiem. Mysle ze jeszcze remis w tej rundzie zanotuja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)