Maaćku wierz mi - mam w nosie to że jesteś niedowiarkiem :D i uwierz mi, zablokują, niejeden raz się już tak działo. Poza tym akurat ja nie muszę nikomu nic udowadniać, ani chwalić, ani nic innego :D i z mojej strony jest to ostatnia wypowiedź w klimacie przekomarzania się.
PS. Jakbyś był precyzyjniejszy to byś nie pisał o wygranej jako 11 tysiach, tylko 4 tysiach, tak by było uczciwiej - wiedząc że to 3 mecz w progresji i trza odliczyć stratę z 2 poprzednich meczy oraz wkład z tego. :P
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
grosse tam chodzi o to by było w tym meczu powyzej 5.5 gola.Zakład jest albo under albo over 5.5 ,tą jedynkę walnąłem nie wiem po co bo jest bez sensu.Kupon wchodzi bo jest overowy omsk wygrywa teraz 4-3 czyli w meczu padło powyżej 5,5 gola.
Demek problem jest taki że ,szukamy metody najlepszej na zniszczenie Bukmacherów .Wiem że nie musisz nic udowadniać błagamy Ciebie tylko o to byś nam pokazał jak działa progresja gdyż podobno grasz i przynosi Ci to profity.
Slovan Liberec- Jablonec kurs 1.7 jedynka 1000 zł
Powodzenia !!!
Chlopaki Wy tutaj piszecie, ze "bukmacherzy to frajerzy", "...zniszczenie bukmacherow" itd itp. Ale przeciez nie o to nam chodzi. Niech oni sobie zyja do konca swiata i jeden dzien dluzej. Ale tylko po to, aby staly sie naszymi dojnymi krowami :-)
PS. Jutro sa mecze BLACKPOOL-Derby i Gillinhgam-NOTTS COUNTY. Pozniej sie wezme za analize i do czego dojde, to nie zapomne napisac.
Jutro i w srode jest Liga Mistrzow,a w czwartek UEFE. Zatem wytezac mozgi i do dziela!
PS. Mamy srodek dnia. Czy z piszacych w tym temacie na forum nikt nie pracuje? Pewnie juz nie musi :-)
Pozwolę i ja sobie zabrać głos w tej dyskusji. Najlepszy sposób na czerpanie korzyści majątkowych z obstawiania? Za wyjątkiem tradingu, zdecydowanie jest to droga, którą podąża maaciek. Single za wysoką stawkę, dobra skuteczność i wszyscy są szczęśliwy. Co do progresji to jestem z dwóch względów do niej sceptycznie nastawiony. Pierwszy: duży kapitał potrzebny na grę, niekiedy trzeba grać kilka etapów, a na grę przeznaczać grube tysiące. A były przypadki że drużyna miała serie np 6 meczów bez remisu. I co wtedy? Drugi: Żaden buk naziemny, nie przyjmie kuponów na kwoty rzędu 30-40k. I na tym etapie akurat nasza drużyna remisuje i cała progresja, która powinna zakończyć się pokaźnym zyskiem kończy się ogromnym minusem.
Co do gry maaćka to dziwię się tylko dlaczego nie maksymalizuje swoich zysków. Gra u bukmachera, który ma chyba najwyższą marżę na rynku. Gdyby to samo grał u innych to zyski podejrzewam byłyby wyższe o minimum 10-15%. A tu już przy takich kwotach dość sporo.
Teraz kończy się tenis, zaczyna za to rozgrywki Euroliga, a i wszystkie europejskie ligi koszykarskie od jakiegoś czasu grają. Jest więc w czym wybierać, może i ja coś czasami podam...
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> grosse tam chodzi o to by było w tym meczu
> powyzej 5.5 gola.Zakład jest albo under albo over
> 5.5 ,tą jedynkę walnąłem nie wiem po co bo
> jest bez sensu.Kupon wchodzi bo jest overowy omsk
> wygrywa teraz 4-3 czyli w meczu padło powyżej
> 5,5 gola.
>
>
>
> Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2008-10-20 16:29 przez
> maaciek.
AAAAA... no własnie Maaćku.... ja jako poczakujący bookinista nie zbyt zresztą zorientowany :D .... nie mogłem rozkminić co znaczy 5.5 przy zakładzie....
A ze jestem w Szkocji to tutaj zalogowałem się na bet 365 i działam...nie loguje się na polskie toto mixy i inne... bo nie opłaca mi się płacić za każdy transfer pieniężny i za kiepski przelicznik funta .... zreszta nieważne:)
Zastanawia mnie jednak jedno...obstawiłem tak jak Ty ''poleciłeś''.... i lipa nie wiem czemu book nie przesłał mi kasy....wygrana niby zaliczona , jest wskażnik bramek powyżej 5.5.... a tu lipa...
Zastawiam sie , czy w takim razie nie zapomniałem czegoś wcisnąć....
także z beginners luck ''ostał mi się ino sznur'' :D
Niedziela była rzeczywiście krwawa :) Nic nie weszło.
... ale zostało z sobotniej wygranej 30 zł. Za 15 zł puściłem dzisiejszy typ hokejowy Maaćka i wygrałem 24 zł (na czeską ligę się nie załapałem, bo w pracy mam poblokowane gamblerskie strony). Mam więc wciąż do przodu 39 zł (+ wkład) i testuję typy forumowiczów dalej...
W niedzielę puściłem Port Vale na remis (wybrałem sobie sam tą ekipę coby sprawdzić Demową progresję) za 3.50 i Port Vale drugi raz z rzędu wygrało, wcześniej, po remisie same przegrane (to już bodajże ósmy mecz bez remisu), więc podwajam.
Port Vale - Exeter - X - kurs (3,2) za 7 zł.
Dzięki koledzy za zabawę. Jak zakumam o co chodzi to przyp.....lę z grubej rury. Na razie muszę wybrać jakąś metodę dla siebie. Wolę potrenować za ,,śrubki'', niż biernie obserwować.
dejan ,jakiej marży ,nie ma żadnej marży,pozostali bukmacherzy mają podobne stawki a czasami świrują z wypłatą.
Jedziemy z kursami na hokej kombinacja
Liptovski Mikulas-Poprad kurs 1.6 jedynka
Rodovre-Frederikshavn kurs 1.3 jedynka
łącznie kurs 2.08 1000zł.
Powodzenia!!!
Mam nadzieje że zapomnimy o krwawej niedzieli po pon i wtorku.
Zaczne od tego, ze przebywam w Wielkiej Brytanii i kursy na mecze bede
podawal wedlug bukow brytyjskich. To samo tyczy sie waluty, czyli bedzie w
funtach. Tak jest dla mnie prosciej. Co sie tyczy bukow na wyspach to sa
one zupelnie z innego swiata, niz polskie. Tak jakby porownywac poziom
pilkarski Premiership i naszej Ekstraklasy. Jako ciekawostke podam tylko,
ze tutaj nie ma tego zlodziejskiego 10 % podatku. Tzn. byl on przez wiele
lat, ale okolo 13 lat temu zostal zniesiony.
Ale do rzeczy.
Chce zagrac progresja na remisy 6 druzyn przez rowny miesiac, liczac od
dzisiaj. Pozniej popatrzymy na bilans koncowy. Dlatego przeanalizowalem
poprzedni i obecny sezon i wybralem takie zespoly: CARDIFF, BLACKPOOL,
STOCKPORT, BRISTOL ROVERS, NOTTS COUNTY i ROCHDALE. Na kazdy mecz postawie
po 4 Ł. Jest to nie duzo, ale oprocz tego systemu gram takze na inne
spotkania. Wybralem te a nie inne druzyny, kierujac sie tylko statystyka.
Ponizej zamieszczam przeglad wytypowanych druzyn:
ROK TEMU:
CARDIFF - 16 X z 46,
BLACKPOOL - 18 X z 46,
STOCKPORT - 10 x z 46,
BRISTOL ROVERS - 17 X z 46,
NOTTS COUNTY - 18 X z 46,
ROCHDALE - 11 X z 46.
W TYM ROKU:
CARDIFF - 6 X z 11 (2 D, 4 W),
BLACKPOOL - 5 X z 11 (2 D, 3 W),
STOCKPORT - 6 X z 11 (3 D, 3 W),
BRISTOL ROVERS - 5 X z 11 (1 D, 4 W),
NOTTS COUNTY - 8 X z 11 (5 D, 3 W),
ROCHDALE - 5 X z 11 (1 D, 4 W).
JAK IM SZLO OSTATNIO:
CARDIFF - W X W P X W,
BLACKPOOL - X X X X W P W,
STOCKPORT - P X W X X X,
BRISTOL ROVERS - X W W X X P P,
NOTTS COUNTY - X X W W X X X,
ROCHDALE - X X P W W X.
Zatem moje typy na dzisiaj sa takie:
BLACKPOOL - DERBY X kurs 3,3 za 4Ł,
WATFORD - CARDIFF X kurs 3,3 za 4Ł,
MK DONS - STOCKPORT X kurs 3,3 za 4Ł,
BRISTOL ROVERS - OLDHAM X kurs 3,3 za 4Ł,
GILLINGHAM - NOTTS COUNTY X kurs 3,4 za 4Ł,
ROCHDALE - CHESTER X kurs 3,3 za 4Ł.
Oprocz tego mam jeszcze inne typy na dzisiaj:
COLCHESTER-MILLWALL 2 kurs 2,5 (MILLWALL swietna forma ostatnio)
PETERBOROUGH-BRIGHTON 2 kurs 4,75
YEOVIL-CREWE X kurs 3,4 (YEOVIL w tym sezonie na 5 meczow u siebie ma 4
remisy !!!)
ACCRINGTON STANLEY-SHREWSBURY 2 kurs 2,2
JUVENTUS-REAL X kurs 3,2
FENERBAHCE-ARSENAL X kurs 3,3
STEAUA- LYON 2 kurs 2,2
UWAGA!!!
Gram u bukow pare dobrych lat, ale raczej z mizernym skutkiem. Zatem
prosze wziasc to pod uwage przy wzorowaniu sie na moich typowaniach.
no to jak z mizernym skutkiem to po co zawracasz głowę.
a no po to że jest kolejna alternatywa co do wyboru meczu i każdy sobie może wybrac i sam zaanalizowac oraz podjąć decyzje.
po weekendzie maaciek równiez mógłbym o Tobie powiedziec że grasz z mizernym skutkiem i zawracasz głowe.
także troche wyrozumiałości.
rabarbar to podlicz sobie moje wygrane od początku grania na forum zobaczymy jaki skutek.
I nie muszę podawać typów od jutra ich nie będę dawać,jeśli chcecie zastanawiać się nad rozwiązaniami które są mierne proszę bardzo.
Maćku nie rób nam tego...
Maaciek - ales Ty nerwowy. Podajac moje typy na progresje napisalem, ze kieruje sie statystyka. Nie napisalem, ze mam przeczucie czy jakies cynki od niewiadomo kogo. Wiem, ze jakbym napisal, ze jestem jasnowidzem lub innym przechujem i co miesiac wygrywam 10.000 zl to bym zyskal duze zaufanie. Ale wolalem napisac prawde.
Poza tym dalem Wam pewne dane, ktore nie sa w Polsce tak latwo dostepne jak na wyspach. Ja nikogo nie zmuszam do grania wedlug moich typow. A to, ze do tej pory gralem z mizernym skutkiem, to moze dlatego ze nie gralem dotychczas na progresje, ani nie czytalem tego tematu, ktory pojawil sie nie dawno. Jednak mam nadzieje, ze od dzisiaj wszystko sie zmieni na lepsze.
czy tre dzisiejsze typy ,Macka siadly ?
jeden siadł, drugi mecz jeszcze trwa
Rumburak.... powiedziałbym Ci "spier....j"... ale jestem człowiekiem wysokiej kultury osobistej i powiem tylko: " nie podoba się = nie obstawiaj". Nie podobają Ci się typy nie stawiaj. Gdybyś czytał ze zrozumieniem wiedziałbyś, że "maciek" podaje typy swoje (czytaj: na co On stawia), a czy wygra, czy przegra to jego brocha (czytaj: jego 1000PLN x kurs lub w plecy), a jeżeli idziesz na łatwiznę i stawiasz według jego prognoz, to licz się z tym, możesz umoczyć galotki.......
bez uraz.. jeżeli kogoś uraziłem....
do zobaczenia na "C"
pozdrawiam
maaciek, kolega napisał że z mizernym skutkiem, ale progresje dopiero zaczyna, więc daj mu szansę :) a no i podawaj swoje typy na szybkiego pierdolca bo z 2 skorzystałem :)
Jebany hokej... wczoraj też mi hokej kupon zawalił. Niech się podniesie to Rodovre bo na razie na początku 3 tercji 2:0 w plecy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)