ofi podaje, że drużyna będzie trenować w Krynicy i spać w jednym z tamtejszych hoteli dojeżdżając tylko na mecze (do Bytomia i Jastrzębia).
no, to już rozumiem, a nie codzienne dojazdy.
niestety martwi mnie zdanie: "sytuacja ma zmienić się w późniejszym czasie (oddanie lodowiska do użytku)"
bez sprecyzowania, co to jest ten późniejszy czas...
-
-
Po wybuchu na hali....
Dziś drużyna rezerw ma odbyć trening na lodzie... ale nie jest to jeszcze w 100% pewne... ;)
no to spać, zacna Nadziejo, a nie na forum po nocach siedzieć ;) . Niewyspanemu źle się trenuje :D
Wyspałem się ;) A trening się odbył chociaż chyba w najbardziej spartańskich jak do tej pory warunkach :P (dziura w hali, odpalone tylko dwa rzędy lamp, lód tępy strasznie :P , w szatni prawie mrok i brak ciepłej wody :P ) Przypomniały się stare dobre czasy ;P
A co z Rolbą jest do naprawy czy trzeba nową?Czy moze juz naprawiona?
jest druga Rolba...
takie głupie pytanie:
ta druga rolba też na gaz, czy może elektryczna lub benzynowa (bo takie rolby też bywają) ?
benzyna/gaz...
U nas odkąd pamiętam (młody jestem) były rolby na gaz :P A za małą taflą stoi rolb chyba 6 :P Więc zawsze sie jakas do robienia lodu znajdzie :P
no i gaz dał gazu :(
a nie trzeba szukać daleko:
http://www.wm-polska.pl/index.php?go=wm2
Co mi się "obiło o uszy" że to nie rolba wybuchła tylko jakby gaz w piwnicy (???) pod nią czy jakoś tak.Ponoć strażacy mówili że rolba była "cała" pod gruzami.A teoretycznie gdyby wybuchła butla na niej to powinna sie rozlecieć.Zastrzegam że to nie jest pewne i może plotka.
rolba nie wybuchla, zapewne wywalilo kotlownie.
nie rolba wybuchła, tylko ponoć niedokręcona butla z gazem do niej
to co wybuchło to mało ważne...najgorsze jest to że cały gruz od wybuchu leży jak leżał i Policja go pilnuje cały czas. Trafo wciąż nie dotarło, jest zimno i ciemno.
Pamiętam, że była mowa o trafo na 25 X... czyli jutro (?)
jak sytuacja?
Dziura w hali nadal jest (ale przyjechała juz nowa elewacja) Kupa gruzu nadal jest (sprzatana małą koparka już od tygodnia) Szatnie na lodowisku robia się :) Nadal są ograniczenia w dostawie prądu i brak ciepłej wody...
W wywiadzie Rohaczek twierdzi, że:
"...W niedzielę nie gramy z GKS Tychy, nowy termin meczu wyznaczy PZHL. Mam nadzieje, że zagramy już w Krakowie, bo po 10 listopada ma być uruchomione lodowisko po wybuchu gazu"
No być może do tego czasu załatają dziurę w hali i wybudują szatnie pod trybuną (podobno szybko im idzie)
Trafo już stoi myślę że w tym tygodniu sprawa pójdzie ciut do przodu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)