nie Tylko spotkanie z STC
-
-
List do Rady Nadzorczej: tak czy nie?
Tak!!! Potem Filipiak nas zostawi i spadniemy do 3 ligi! Oczywiscie 100% poparcia!
Nie zapomnijcie wspomnieć RN że kiełbasa jest mało wysmażona na każdym meczu, co jest skandalem.
12 dni później
Jestem na nie.Nie wierzę w jakokolwiek skuteczność działań RadY Nadzorczej.
Filipiak jest uparty i się nie ugnie.
Wg mnie jest inna opcja.TYLKO CRACOVIA powinna dogadać się szybko z innymi organizacjami poprosić o pomóc ludzi znanych tzw vipy i ludzi Cracovii .Jest ich sporo
Chociażby Leszek Mazan,Maciek Madeja ,kogoś z Rady Seniorów.
Razem jednym głosem jest szansa na przekonanie profesora Filipiaka!!!.
Działać trzeba szybko bo każdy dzień zmiejsza nasze szanse na utrzymanie!!!!
Przedmówca bardzo roztropnie napisał. Z nami prezes się nie liczy, i nawet list (choć sama idea warta rozważenia) raczej nic nie da. Co innego pismo z poparciem ważnych figur - to już jest coś!
Trzeba coś robić, żebyśmy się nie obudzili z ręką w nocniku!
W nocniku to my już tę rekę mamy.
Jestem na NIE.
Jedziemy z prezesem na tym samym wózku. Nie można grać na dwa fronty. To tylko pogorszy sytuację.
Ja wierzę w formę dialogu. Może jakiś okrągły stół?
nie napierdala sie publicznie po swoich.
Tylko kto będzie robić za kiszczaka? :):):)
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko kto będzie robić za kiszczaka?
ktoś , kto jest permanentnie na zwolnieniu lekarskim (może być lewe ;)
Nie jestem specjalnie przywiązany do "swojego" pomysłu, rozumiem i częściowo podzielam argumentację na nie, ale... żeby tak już całkiem nic?
Publiczne opluskwianie prezesa jest oczywiście szkodliwe i nieodpowiedzialne. Ale w tej sprawie środowisko kibiców Cracovii wykazuje większą cierpliwość i rozwagę niż rada nadzorcza niejednego banku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)