Pyka ktoś w Battlefield'a Bad Company 2? Niedługo bo już w październiku wychodzi Battlefield 3, czegoś podobnego jeszcze nie było, 64os. na multi na PC, 32 na konsole, grafika palce lizać, niszczyć praktycznie wszystko.
Jak ktoś gra na ps3 to chętnie zagrałbym
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
ja bede gral w bf3 na ps3
z tego co sie orientuje to na konsoli bedzie smigalo 24 osoby w 30 klatkach na sekunde
beta juz 29 wrzesnia bedzie dostepny tryb RUSH na mapie "Operation Metro"
4 dni później
dorwałem dziś Fife 12 na Ps3 i w porównaniu do dema to całkiem inna gra...179zł. w Media Markt...poezja gierka :D
bylem przekonany ze premiera jest 30 wrzesnia...
i miałeś racje :) a dlaczego jest wcześniej w MM to nie mam pojęcia...
Panowie możecie polecić jakieś miejsce gdzie można zaktualizować xboxa w przystępnej cenie.
nie przerabiaj teraz tylko poczekaj na najnowszą przeróbke LT 2.0 bo bez niej nie pójdą Ci żadne nowe gry (Fifa 12 jest wyjątkiem,chodzi na LT 1.9)...
planuje poczekać, z ciekawości pytam o te miejsca, bo sam kupowałem już przerobioną konsolę.
Fifa 12 trudna ale bardzo dobra. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego systemu w obronie i komputer jest duzo lepszy niz we wczesniejszych wersjach
Matiomo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fifa 12 trudna ale bardzo dobra. Trzeba sie
> przyzwyczaic do nowego systemu w obronie i
> komputer jest duzo lepszy niz we wczesniejszych
> wersjach
OCB z tą obroną taktyczną bo nie pojmuje tego. A ten nowy precyzyjny drybling to taki sobie jest, szału nie ma,
Ale jak się gra ze znajomym na padach to można się bronić "po staremu".
Pytanie do znawcow Xbox'a i Kinect'a: czy po kalibracji Kinect'a dla doroslego, gdy w gierke (np. w kregle) ma zagrac znacznie nizszy dzieciak, 3ba cos zmieniac w ustawieniach, na nowo kalibrowac? Pewnie mozna to ogarnac z instrukcji, ale nie mam czasu i fachowcy od razu beda wiedziec:)
Dzieki z gory za info!
PS. takie pierwsze wrazenie po odpaleniu Xbox'a: zamacone to menu, troche nieczytelne dla mnie te zakladki, grubo mniej intuicyjna zabawka w porownaniu z PS3. I brak DLNA dokucza (storage gdziekolwiek w chacie po ethernecie i nie tylko jako magazyn multimediow, to jednak lepsze niz podlaczanie dysku kablem USB do Xboxa...). Ale Kinect wymiata i nadrabia za reszte, te swiecace kulkopady od Sony niech sie schowaja:)
RTX Napisał(a):
> Matiomo Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Fifa 12 trudna ale bardzo dobra. Trzeba sie
> > przyzwyczaic do nowego systemu w obronie i
> > komputer jest duzo lepszy niz we wczesniejszych
> > wersjach
>
>
>
> OCB z tą obroną taktyczną bo nie pojmuje tego.
> A ten nowy precyzyjny drybling to taki sobie jest,
> szału nie ma,
http://www.youtube.com/watch?v=pXH7HU7WkC4
poprostu trzeba wyczaić odpowiedni moment żeby nacisnąć odbiór piłki...po rozegraniu kilkudziesięciu spotkań nie sprawia to już żadnego problemu...
UUU to widzę że w Fife 98 tez była obrona Taktyczna :D
Pany pogonie fife 11 na ps3 z kluczem na siec
23 dni później
gra juz ktos z Was w Battlefied 3?jakies wrazenia?
ku mojemu zdziwieniu dzis widzialem w sklepie Uncharted 3 a premiera we wtorek...
Battlefied 3 to taka zapchaj dziura przed Call of Duty ;)
bobson Napisał(a):
> gra juz ktos z Was w Battlefied 3?jakies
> wrazenia?
> ku mojemu zdziwieniu dzis widzialem w sklepie
> Uncharted 3 a premiera we wtorek...
ja Fife kupiłem w poniedziałek a premiera była w następny piątek :)
można wiedzieć gdzie widziałeś Uncharteda ?
No właśnie - gdzie widziałeś Uncharted 3?
Czekam z niecierpliwością już z rok, bo 2 część była rewelacyjna.
10 dni później
Uncharted 3 oceniam wysoko aczkolwiek czulem sie jakbym gral w 2 czesc...rozbudowali walke wrecz i kilka nowych broni,natomiast graficznie wyglada to jeszcze ciut lepiej a i animacja zostala poprawiona.przeszedlem kampanie na NORMAL to naprawde nie stanowi wiekszego problemu.dla Trophie hunterow polecam zaczac od hard...
Battlefield na konsole to jakas kpina...wyglada paskudnie,kampania nudna jak flaki z olejem a multi to jeszcze wiekszy dramat.Mapy zrobione na PC dla 64 graczy a na konsoli smigamy w 24...nie musze mowic jak sie gra na takiej mapie z czego polowa ludzi kampi po krzakach...szybko sie tego pozbylem.
Jak wrazenia z MW3?
zaczalem kampanie(poziom normal jest zenujaco niski)i sie nie zawiodlem.wszystko to co cechuje ta serie...akcja,akcja i jeszcze raz akcja...w multi kilka zmian ale ta gra mnie w sieci akurat nie kreci.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)