isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kupiłem tą
> http://allegro.pl/playstation-3-250gb-soft-3-41-gw
> arancja-sklep-i1445363749.html
> gość sie jeszcze jebnąął i wpisał mi
> dodatkowy rok gwarancji...w sumie 3 lata :)
Eeee tam, nie jebnal sie...
Mogl Ci rownie dobrze wpisac 15 lat:)
Za 3 to i tak ta konsola bedzie sie nadawac do muzeum, sam z niej zrezygnujesz i kupisz cos nowego (co wtedy bedzie na topie).
Takie czasy!
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
nigdy nie oddam mojego skarbeńka do muzeum :D
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściągnałem sobie Assasins Creed 2 i mam mega problem. Jestem w sekwencjii 5 misja trening z wójem Mario. Mam do wykonania 3 uniki i z tego co czytałem gdy zaczyna się walka trzeba wcisnąć namierzanie(F) a nastęnie przytrzymać PPM a gdy przeciwnik zaatakuje należy wcisnąć spację aby zrobić unik. Tak właśnie robię i Ezio wykonuje ten unik ale nie jest mi zaliczany.
Czy ktoś może wie o co chodzi, bo dostaje już psychozy i niedługo się wyhuśtam na kablu od klawiatury jeżeli mi nikt nie pomoże:)!!!
ksckscksc Napisał(a):
> Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> Ściągnałem sobie Assasins Creed 2 i mam mega
> problem. Jestem w sekwencjii 5 misja trening z
> wójem Mario. Mam do wykonania 3 uniki i z tego co
> czytałem gdy zaczyna się walka trzeba wcisnąć
> namierzanie(F) a nastęnie przytrzymać PPM a gdy
> przeciwnik zaatakuje należy wcisnąć spację aby
> zrobić unik. Tak właśnie robię i Ezio wykonuje
> ten unik ale nie jest mi zaliczany.
>
> Czy ktoś może wie o co chodzi, bo dostaje już
> psychozy i niedługo się wyhuśtam na kablu od
> klawiatury jeżeli mi nikt nie pomoże:)!!!
Może jakiś patch albo coś. Ale tak BTW to ta gra jest kiepska ;)
Chyba mam najnowsza wersje.
A ja się strasznie wkręciłem:)
Stalo sie najgorsze! Konsolka (PS3) mi sie zdupcyla. Problem jest taki, ze widzi mi plytki, odpalaja sie gry ale w pewnym momencie sie zawiesza, glownie w momentach "loading". Niektore gry sie w ogole nie startuja tylko wyskakuje jakis blad. Jutro sprobuje kupic plytke czyszczaca ale watpie zeby to wystarczylo.
Macie jakies pomysly co to moze byc? Znacie jakis tani i solidny serwis w razie czego?
Dam znać jak tam najświeższy NFS jak tylko wrócę po wygranej Barcy, o ile będę w stanie prowadzić nawet na kompie.
razdwatrzy123 Napisał(a):
> Stalo sie najgorsze! Konsolka (PS3) mi sie
> zdupcyla. Problem jest taki, ze widzi mi plytki,
> odpalaja sie gry ale w pewnym momencie sie
> zawiesza, glownie w momentach "loading". Niektore
> gry sie w ogole nie startuja tylko wyskakuje jakis
> blad. Jutro sprobuje kupic plytke czyszczaca ale
> watpie zeby to wystarczylo.
>
> Macie jakies pomysly co to moze byc? Znacie jakis
> tani i solidny serwis w razie czego?
gamesoft.pl to jest solidny servis robilem tam boxa i bylo git
razdwatrzy123 Napisał(a):
> Stalo sie najgorsze! Konsolka (PS3) mi sie
> zdupcyla. Problem jest taki, ze widzi mi plytki,
> odpalaja sie gry ale w pewnym momencie sie
> zawiesza, glownie w momentach "loading". Niektore
> gry sie w ogole nie startuja tylko wyskakuje jakis
> blad. Jutro sprobuje kupic plytke czyszczaca ale
> watpie zeby to wystarczylo.
>
> Macie jakies pomysly co to moze byc? Znacie jakis
> tani i solidny serwis w razie czego?
Nic ni kupuj, od razu dzwn do supportu Sony.
I beda dwa wyjscia:
* przez telefon podadza Ci sposob na wesjcie w tryb serwisowy, a tam pomoga naprawic blad - przywracajac starsza wesrje systemu sprzed ostatniej aktualizacji.
* albo, jesli nie zadziala, podesla Ci kuriera, ktoremu dasz PS3 w paczce i taka paczke doostaniesz z powrotem naprawiona... Niestety, naprawa wg procedury akceptowanej przez usera trwa od 2 dni do... 2 tygodni;)
Na pocieszenie powiem Ci, ze u mnie trawala 2 dni. Czyli 2 tygodnie trwa wtedy, kiedy nie maja pociecia co jest "nie halo" i zwyczajnie wysylaja konsole gdzies w swiat,,,:)
Powodzenia!
nie koniecznie twixxx wysyłają w świat konsole, trwa to 2 tyg bo sprowadzane są części z fabryk Sony
Wydzwonilem support i nie jest kolorowo... Probowalem 'odzyskiwanie systemu', 'aktualizowanie', 'formatowanie' i wszystko co mozliwe i dalej to samo. Gry mi widzi, wlaczaja sie, ale zaraz sie zawiesza. Co dziwne filmy mi normalnie czyta... Najgorsze, ze gwarancja mi sie skonczyla, wiec baba dala mi namiary na jakis serwis, a tam powiedzieli, ze to pewno czytnik blue-ray i koszty to minimum 500/600 zl.
Jebane PS! ps1 mi sie zjebalo (naped), ps2 mi sie zjebalo (nawet nie wiem co, bo bylem na kupnie 3ki), a teraz PS3...
Ja mialem takie same objawy, zaczelo sie nagle, z czapy, bez powodu...
Cofneli mi wersje firmware'u i problem przestal istniec...
Moze to ta sama zabawa, wcale nie naped...
Sprawdz dokladnie zanim wywalisz kasiore...
10 dni później
Need for Speed Hot Pursuit 2010 wgniata w fortel i leci bokiem po zakręcie
http://www.ppe.pl/news-6149-25_minuty_rozgrywki_z_Battlefield_3!.html
Bart chwile wracałeś z meczu Barcy:D NFS miazga ale pod jednym warunkiem.. Interesująca jest tylko opcja gry w sieci standardowe rozwiązania wyścigów z samym sobą są denne biorąc pod uwagę fizykę jazdy nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością i przewidywalność wirtualnych kierowców. Zajebista zabawa pod warunkiem że gra się z cwanymi przeciwnikami homo sapiens, wtedy trudno się grą znudzić:)
Dość szybko wróciłem. Nie wiem czy na "studenckiej" licencji moge zagrać z realnym przedciwnikiem. Fizyka jazdy nie jest najgorsza. Wciaga i to mocno. Drifty 250m sa do zrobienia na normalu, kontrowanie, miodzio. Jak dla mnie wyczes. Na razie mecze komputer.
33 dni później
skończyłem Heavy Rain-a...zajebi.s.ta gierka...polecam
ej Chłopaki potrzebuje pade kupić ;D ma ktoś??:D
26 dni później
Poleci ktoś jakieś nowe, ciekawe gry? Najlepiej strategie lub sportowe, ewentualnie jakieś wojenne, ale nie interesuje mnie gra przez neta.
W temacie gier zatrzymałem się 100 lat temu :)
empe Sprawdzi Men of War. Jeśli chodzi o strategie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)