Trzymajcie się w dużej odległości od Arcania: Gothic 4...
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Po paru swiatecznych testach musze potwierdzic, ze Xbox z Kinect'em teraz rozpier dala! (oczywiscie, jesli chodzi o grywalnosc i videokonferencje - np. ta boska siatkowka plazowa:) Niestety Blu-ray i DLNA w cenie PS3 ciagle uzytkowo mnie bardziej przekonuja...
http://www.ps3site.pl/recenzja-the-fight-lights-out-move/56082/ moi drodzy MEGA gra chuj tam z fabułą ale to jest nie do wiary jak sie można zmasakrować przed telewizorem bez piwa:)
szukam patch-a z ekstraklasa na pes 2011 ,tyle ze wersje gry mam b. 01022 , i nie bardzo moge go znalezc...
Ludzie pomozcie... bo kota do glowy dostaje ... w pi.z.du...
- przegladalem rozne fora i nic poza angielskim patch-em ,ale bez ekstraklasy , czy jakis "szpec" moglby ruszyc swoimi palcami i sie rozejrzec?
dzieki....
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jestem zainteresowany kupnem konsoli - którą
> polecacie?
Amiga 500+ :)
@peperi
http://torrenty.org/torrent/543792
5 dni później
mam coraz większą potrzebe zakupu PS3 :D
jaka wersja lepsza ? slim czy classic ?
jakieś tanie sklepy w Krakowie ? może ktoś ma do sprzedania w dobrej cenie ? jaki soft najlepszy ? który wadliwy ?
jak możecie to napiszcie wszystko co wiecie
isaac,
Za mną też PS3 chodziło już od dawna, ale obiecałem sobie, że kupie je dopiero wtedy jak zejdzie poniżej 1000zł. No i parę miesięcy temu w Media Markt była promocja 120GB za 999zł, więc nie zastanawiając się długo poleciałem do sklepu i nie żałuję ani minuty spędzonej przed konsolą :)
Wszystko zależy od tego czy chcesz nową czy używaną. Jak nową to wiadomo, że slim, wg mnie jest prześliczna, a jak używaną to możesz kupić krówkę z jakimś mniejszym dyskiem nawet za około 500-600zł, znajomy tak ostatnio kupił na allegro i jest bardzo zadowolony.
Soft nie ma tutaj większego znaczenia bo podłączając konsolę do internetu sama automatycznie ściąga wszystkie aktualizację systemowe, oraz aktualizacje do gier. Musisz wiedzieć o tym, że ta konsola żyje internetem.
No i pamiętaj, że wracając do domu z konsolą Twoje życie już nigdy nie będzie takie jak wcześniej :) Ja mam o tyle dobrze, że moja uczy się do egzaminów dniami i nocami, a ja dzięki temu mogę sobie grać w świętym spokoju :)
dzięki za informacje
a jak jest z tą przeróbką ? traci się gwarancje ? psuje się konsola ? na jakiej zasadzie to się wogóle przerabia ? są jakieś ubytki w związku z przeróbką ?
ps.jak wyczaicie jakąś promocje w sklepach w Krakowie to dawajcie znać :)
ps2.jak myślicie opłaca się kupić taką powystawową za taką cene ? http://allegro.pl/ps3-slim-250-gb-dodatki-gwarant-best-zobacz-to-i1413930962.html
O ile dobrze wiem nie ma na chwilę obecną możliwości przeróbki PS3, były ostatnio na necie artykuły o złamaniu zabezpieczeń, ale temat dopiero raczkuje.
Ja kupuję gry na allegro i niejednokrotnie po przejściu danego tytułu udawało mi się go sprzedać jeszcze drożej niż za niego zapłaciłem więc nawet nie bawiłbym się w przeróbkę.
Swego czasu w sieci komórkowej PLAY była promocja, że przy abonamencie longplay69 można było zakupić konsolę PS3 250gb za 599zł zamiast telefonu, cieszyło się to ogromnym zainteresowaniem i wprowadzili po jakimś czasie zmiany, m.in. że aby otrzymać konsolę musisz przyprowadzić do PLAYa kilku znajomych, którzy też wezmą sobie abonament na 2 lata, ale kto miał skorzystać ten skorzystał.
A odnośnie linka którego wkleiłeś, raczej nie bawiłbym się w coś takiego. Wystawowe konsole są włączone całymi dniami, bardzo często widać w większych sklepach małolatów, którzy potrafią tam stać cały dzień i grać na konsoli, to raz. Dwa, koleś ma strasznie dużo negatywów i ja osobiście nie zaufałbym mu kupując sprzęt za 999zł. Już chyba lepiej dołożyć parę stówek i mieć przede wszystkim 2 lata gwarancji i pewny, nowy sprzęt.
można wtyknąć pendrive-a z jakimś tam programem i działają wtedy pirackie gry czy jakoś tak...
z tej aukcji też już sam zrezygnowałem...tylko nowa konsola mnie interesuje...dwa pady i jakaś gra którą będe mógł wymienić na Fife 11 i będe w niebo wzięty :D
Polecicie jakas dobra gre strategiczna W miare nowa :) ?
Matiomo Napisał(a):
> Polecicie jakas dobra gre strategiczna W miare
> nowa :) ?
Men of War!
Rtx - to nie jest smieszne...konsekwencje tego moga byc powazne.
czy to prawda że na ps3 nie można zgrywać gier na dysk ? jak to troche lipa...
Prawda prawda. Też byłem przekonany, że po to właśnie są różne pojemności dysków twardych w PS3 żeby można było zgrywać gry.
Na dysk możesz wgrać filmy, zdjęcia, muzykę, zapisywać stan gry, pobierać darmowe dema i inne cuda z PlayStationStore.
Matiomo Napisał(a):
> Polecicie jakas dobra gre strategiczna W miare
> nowa :) ?
R.U.S.E.
Elo Pany walczy ktos z Was w sieci na ps3 w NHL11??
izbik Napisał(a):
> Rtx - to nie jest smieszne...konsekwencje tego
> moga byc powazne.
Niektóre rzeczy w życiu przeżyć trzeba,ważne co się w konsekwencji wybiera :)
Stare ale jare:
Knight`s and Merchants
Stronghold (twierdza)
EJ polecił by ktoś jakiś pad do PC w Cenie do 50zł
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)