FM 16 tragedia. Nie umiem w to grać i czerpać z tego przyjemności. Tak jakby programiści celowo zaprogramowali mukę żeby gracz się denerwował ;)
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Jestem mało zorientowany. Robią jeszcze gry na PS3 ?
67 dni później
W piatek startuje na PC 3 dniowa open beta Tom Clancy Division, 40 gb do zassania czy jakos tak, zapraszam ;)
grane na początku miesiąca :) fajne tylko beta mocno okrojona.
22 dni później
Musze się pozbyć 9 gier na xboxa 360, niestety w niemieckiej wersji. Gry są nowe w folii, ktoś zainteresowany?
[list]
[*]R.U.S.E.
[*]FORZA 2 MOTORSPORT
[*]SPLIT/SECOND VELOCITY
[*]PROJECT GOTHAM RACING 4
[*]TRON EVOLUTION
[*]PRINCE OF PERSIA
[*]NEED FOR SPEED SHIFT
[*]MOTIONSPORTS PLAY FOR REAL
[*]TOMB RIDER UNDERWORLD
[/list]
niedrogo, a w sumie możliwa wymiana na jakieś barwy :)
20 dni później
[b][size=large]dla hokejowych maniakow[/size][/b], na https://www.humblebundle.com/sega-strategy-bundle
jest w ofercie East Side Hockey Manager, podobno najlepsza menedzerka hokejowa
za cale 6,85 usd + dorzucaja mase innych gierek w pakiecie ;)
14 dni później
gra ktos w Rust?
moj profil steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198003135626/
18 dni później
Czyżby steam zablokował możliwość współdzielenia konta? Kiedyś kupowało się dostęp do konta i można było cieszyć się fm, czy pesem za 3 zł, a teraz widzę, że na allegro nie ma żadnej takiej oferty.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyżby steam zablokował możliwość
> współdzielenia konta? Kiedyś kupowało się
> dostęp do konta i można było cieszyć się fm,
> czy pesem za 3 zł, a teraz widzę, że na allegro
> nie ma żadnej takiej oferty.
https://bezprawnik.pl/konto-steam-allegro-policja/
No cóż, szkoda. Jeszcze policję ludziom na głowę ściągają, a to już jakaś paranoja.
18 dni później
mam od niedawna nhl16 na ps4 - jest ok - w porównaniu do 15 na xbox jak dla mnie trochę mniej dynamiczna i trudniejsza(ale to może kwestia przyzwyczajenia i tego ze w karierze mam słabego zawodnika poki co ;)).
Mecze online cholernie ciężko się gra i strzela, ale to zagrałem dopiero 3 wiec mala proba ;)
10 dni później
Grał ktoś w overwatch?
W betę - fps to nie mój typ gry zupełnie, ale znajomi zachwyceni w zasadzie wszyscy
jajcarna gierka, swietna zabawa
wlaśnie się tak zastanawiam czy kupować overwatch na ps4. dość skrajne opinie a na bete się nie załapałem więc nie mam jak "wypróbować". kurde nawet demo nie ma.
hm, jak dajesz rade fpsy na padzie i lubisz zespolowe strzelanki to polecam
gierka zrobiona z jajem, duza roznorodnosc postaci do wyboru, dobry stary Blizzard ;)
mi ten typ gier w ogóle nie pasuje do konsoli - ale to zapewne kwestia preferencji... :)
5 dni później
kupiłem i powiem tak:
+ postacie
+ zabawa
+ grafika
+ dynamika
+ powtórki xD
- czasem za dużo się dzieje
- nie wiadomo z grywalnością (mam nadzieję że blizzard dołoży postaci)
- trochę za mało trybów gry (pewnie też dołożą)
btw. gra ktoś z forum w FUT16 na ps4? Ostatnio w meczu bodaj 3 ligi grałem z jakimś pasiakiem (sorry za 0:5 :D)
A Krew i wino?
Znowu nie moja opinia i znowu wyjątkowo pozytywna, każdy znajomy który miał styczność z tą grą poleca bezwarunkowo - zbieram się do kupna ale chciałbym od razu pakiet obu dodatków, podstawka jest rewelacyjna właśnie powoli przechodzę drugi raz szykując się na dodatek - ogólnie Dziki Gon i dodatki do niego to jedna z najlepszych gier w ostatnich latach na świecie w dość powszechnej opinii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)