Osobiście za idiotyzm uważam ,ze drużyny grają cały czas 3 mecze w tygodniu. To nie NHL ...
-
-
Toruń -Cracovia 21.09.2008 , godz. 16:00
A jesli chodzi o Craxe to ja mam jeden wniosek: JOZEF MIHALIK NA TE LIGE WART JEST KAZDYCH PIENIEDZY!!! To w jaki sposob wypracowuje sobie sytuacje strzeleckie na lodzie jest niesamowite. Poza drobna nieskutecznoscia nie widzialem u niego zadnych wad. Wznowienia wygrywal prawie wszystkie, po nieudanej akcji nie kur......wal tylko dalej do roboty. Bardzo dobrze przygotowany kondycyjnie, zwinny, swietny drybling... Diamencik. Bardzo podobal mi sie rowniez Skinnari. Swietnie jezdzi na lyzwach a i podania nieglupie...
To jest cytat z forum torunian.
Khalid - wtorki grają chyba co 2 tydzień.
więc teraz byle do wtorku, chłopaków trzeba przyjąć naprawdę gorąco...frapuje mnie natomiast temat defensywy, zarówno jeśli chodzi o jakość (nie żebym już krytykował - we wtorek zobaczymy, ale nie jestem do końca przekonany...) jak i ilość (bo jak przyjdzie grać bez Dulka, Wajdy i Dudasa, to może być problem (zostaje Marian, Kłys, Noworyta, Landowski i Skinnari - czyli raptem dwie i pół formacji). poza tym bądź co bądź TKH 1 punkt zdobyło, może mowgli się odezwie do nas... :)
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo
> gdybyśmy mieli tabelę +/- (a swoją drogą
> szkoda, że takiej nie można nigdzie
> uświadczyć) to obawiam się, że paru naszych by
> tam mogło dobrze na minusie siedzieć...
plus minus jest np. tu:
http://www.hokej.sport24.pl/statystyki/spotkanie/147/
gdzieś tam jest też zbiorczy +/-, ale w tej chwili nie mam czasu szukać
i bonus specjalny. Wypowiedź (poszukiwanej przez Waści) panny Joasi z forum toruńskiego. Wygląda na obiektywną ;) :
[i]Nie wiem, ale ja chyba byłam na innym meczu...Cracovia się męczyła? A kto niby nie mógł w sumie przez pół, jak nie więcej meczu wyjechać z własnej tercji?? Krakusy dostały sporo okazji do strzelenia gola, chociażby przez super niedokładne podania naszych, którzy najpierw wystrzelą krążek, a potem zobaczą do kogo poleciał (albo na uwolnienie albo nie do naszych). [/i]
dzięki za link, porozglądam się tam, bo właśnie bardzo bym chciał zobaczyć ogólny +/- :)
a tą wypowiedzią Panna Joanna mi zaimponowała przyznam, darzę ją dużą sympatią, ale rzeczywiście do tej pory traktowałem jej wypowiedzi na naszym forum raczej w kategorii "folklor".
PS: oczywiście pozdrowienia dla Joasi, jeśli to forum przegląda jeszcze czasem :)
Wajde jutro ogladnie okulista i wtedy sie okarze co jest
opinia kibica TKH Z HOKEJH NET ciekawe czy to ten sam ktorego zacytował D.J.Cat ?
,,michellin 2008-09-21 18:40
W Cracovii zdecydowanie najlepszym zawodnikiem byl Mihalik. Moim zdaniem najlepszy obecnie obcokrajowiec w naszej lidze. Sposob w jaki potrafi sobie i kolegom wypracowac sytuacje strzeleckie jest po prostu niesamowity. To diament. Bardzo do gustu przypadla mi rowniez gra Skinnariego. Swietna jazda na lyzwach i pozadne proste podania... Widac finska szkole hokeja. Nie podoba mi sie natomiast gra Dudasa bo gra zbyt niebezpiecznie i agresywnie. Ogolnie to bardzo sie ciesze ze z takimi ogromnymi brakami w skaldzie potrafilismy dorownac kroku waszej druzynie. Dodam rowniez ze Craxa nie miala gorszego dnia. Wynik zawdzieczamy dosc szczelnej obronie i paru naprawde dobrym interwencjom Plastra. Mecz byl dosc czysty jesli chodzi o ilosc kar i przede wszystkim z jednej jak i drugiej strony ogladalismy bardzo szybki hokej. Oby takich wiecej. Pozdrawiam. ''
hehehe, widzę, że się za mną drodzy Użytkownicy tego forum i kibice hokeja stęskniliście :D
Ano wróciłam do kraju i wcale już nie poluję za #37, co możecie sprawdzić tutaj:
http://www.tkhfoto.yoyo.pl/Cracovia%2021%20wrzesnia/album/index.html
Nawet już napis na koszulce zmieniłam na:
http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc00734ue3.jpg (sorki za jakość)
Dzięki za pozdrowienia! Pozdrawiam również już z Torunia :)
No cóż, jestem załamana grą naszych, bo grają gorzej niż w zeszłym sezonie o tej porze. Ale jeszcze trochę zostało meczów do końca, więc wierzę, że teraz to może być tylko lepiej. Nieważne jak się zaczyna, tylko ważne jak się kończy (sezon).
Myślę, że może w końcu się na jakimś meczu spotkamy, bo jakoś w listopadzie wybieram się z odwiedzinami do Krakowa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)