wiec panowie trzeba zremisowac w Jaworznie i mamy lidera
-
-
Dziś Pogoń-Zagłębie
koniec
W pierwszej połowie poziom był żenujący, w drugiej już zdecydowanie lepszy. Zagłębie od około 70 min grało w 10. Wynik idealny dla nas.
jutro mamy lidera tylko musimy wygrac ze szczakowianka. Mam nadzieje ze wygramy i bede 2 pkt przewagi w rundziej wiosennej mamy trudne mecze na wyjezdzie wiec lapmy punkty.
NA JAWORZNO PO MISTRZA JESIENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Przepraszam was, ze cos zlego napisalem
ale przez moment na moim ekranie Pilka nie obracala sie.......!!!!
Zawczesnie sie ucieszylem....ale nic zlego sie nie stalo
Potem tak czy tak zostaly przy tym wyniku!!!!!
Pogon-Lubin 0-0!!!!! ;-)))))
Cracovia!!!!!!!!
Janek nic się nie stało,każdy moze sie pomylić :)).
A z tą piłką jest tak,ze jak mecz się kończy to wogóle znika :))).
Pozdro!
Dzieki! ;-)))))))))))))))
Ja tu tez wszystkich pozdrawiam.....szczegolnie kibicow Cracovii z Krzeszowic!!!!
Cracovia PANY!
RaDar, nie zremisować, ale WYGRAĆ :))
Liderująca w tabeli piłkarskiej drugiej ligi Pogoń Szczecin tylko zremisowała bezbramkowo na własnym stadionie z Zagłębiem Lubin w meczu otwierającym zmagania 17. kolejki.
Jeśli w sobotę Cracovia wywalczy komplet punktów w Jaworznie, to właśnie podopieczni Wojciecha Stawowego zostaną mistrzami jesieni "zaplecza" ekstraklasy.
15 tysięcy kibiców na stadionie przy ulicy Twardowskiego oglądało typowy mecz walki. Goście z Lubina przyjechali do Szczecina przede wszystkim nie przegrać i cel ten "miedziowej" jedenastce udało się osiągnąć.
"Portowcy" częściej byli przy piłce, jednak nie potrafili tego udokumentować strzeleniem bramki. Podopieczni Bogusława Baniaka nie wykorzystali nawet liczebnej przewagi po tym, jak w 66. minucie czerwoną kartką ukarany został pomocnik gości, Żelijko Perovic. Gospodarze, wobec zmasowanej defensywy lubinian, próbowali zaskoczyć golkipera Zagłębia strzałami z dystansu, ale próby Bataty i Parzego nie znalazły drogi do siatki.
Pozostałe spotkania 17. kolejki zostaną rozegrane w sobotę. Najciekawiej zapowiada się mecz w Jaworznie, gdzie niepokonana na własnym boisku Garbarnia Szczakowianka zmierzy się z Cracovią.
(INTERIA.PL)
trzeba wygrac !!
Mamy przeogromną szansę :-) A ja się Was zapytam: powiedzielibyście na 100% na początku sezonu że możemy mieć lidera ??
:D:D:D:D:D:D:D sam w to nie wierze do tej pory Dementor :D:D:D:D
pozdro
Wojtek
Z nami Pogoń miała czerwień i karnego tu tylko czerwień (i tez koló 60 minuty) jak widac sama czerwień nie wystarcza do wygranej;-)))
icek :) właśnie :).
Jak Pogoń nie moze sobie poradzić z jakimś zespołem to sędzia wtedy usuwa piłkarza drużyny przeciwnej z boiska , niezły patent :).
Oglądałem mecz Pogoń - Zagłębie i czerwona kartka (druga żółta) była bezdyskusyjna. Nie doszukujmy się juz wałków tam gdzie ich nie ma.
"Jeśli w [b]sobotę[/b] Cracovia wywalczy komplet punktów w Jaworznie, to właśnie podopieczni Wojciecha Stawowego zostaną mistrzami jesieni "zaplecza" ekstraklasy."
:o Co oni pierniczą?! Mecz jest chyba w niedziele?!!!?!?!?!?!
nie do wszystkich dotarło że mecz przeniesiono na niedzielę...
mam nadzieję że jutro liga zagra "pod nas"...
a w niedzielę dokonamy reszty dzieła...
i mistrz jesieni w garści!!!
Racja Vasago. też widziłem. czerwień bezdyskusyjna. Meczu Cracovia - Pogoń słuchałem w radiu. Był komentowany przez Kwaśniaka, tak, że trzeba to podzielić przez 5. Jednak takiej ch...ni piłkarskiej, jaką widziałem dzisiaj ,nie doświadczyłem przez parę ładnych lat.
Albo Pogoń się specjalnie zmobilizowała na mecz z nami, albo sędzia przegiął.
Gra Pogoni była żenująca i z perspektywy obejrzanych przeze mnie meczów na Kałuży, jestem gotów powiedzieć iż jesteśmy najlepsi. Gramy najdojrzalszą piłkę w II lidze. Może jeszcze Bełchatów nam dorównuje.
Oby z Drukowianką było dobrze!!!!!!!!!!
"a czy ktorys z czolowych zespolow wtopil punkty z blekitnymi?"
Z czołówki zremisowało z nimi Zagłębie Lubin.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)