Potter, załóżmy, że pominiemy Arkę, to i tak wiele jest na nie w stos. do Stawowego.
Mi wystarcza mistrzowskie podejście do PP z Graczami, gdzie wziął jednego rezerwowego, a nie wziął więcej, nawet choćby trampkarzy. W Krakowie zostawił takich harpagonów jak Bojar czy Węgrzyn.
Po tym jak Piątek skrecił kolano nie miał kogo wstawić, bo został jeno Olszewski. A było coś ok. 50 minuty.
A mecz z Amicą?
A nieumiejętność rozglądania się za innymi grajkami niż "rodzinka" (nie pamiętacie testowania Jędrszczyka?)
Mi starczy. Wolę kogoś na naszą OBECNĄ miarę.
Zresztą nie wydaje mi się, by miał obecnie pomysł na sklecenie ekipy z przypadkowych pykaczy jakich mamy. Tu musi być mistrz taktyki.
-
-
Stawowy TAK czy NIE
a o co chodzi z Nawałką? Bo tego toku myślowego który przywiódł Cię do takiego wniosku nie pojmuję
Radolsky - tak
Lenczyk - nie
Stawowy też nie
ostatnie zdanie oznacza że myślisz tak samo jak ja - tylko że ja uważam że Stawowy to właśnie jest wpadnięcie pod rynnę - dobrze zresztą prawi Klaros
NIE!
Z nawałką karwinie chodzi o to że to jest przypadkowy trener bez sukcesu w żadnym klubie.Takich jest na pęczki .Stawowy ci nie pasuje,Jończyk nie ma papierów i jest duże prawdopodobieństwo trafimy na tej klasy ,,trenera''.
Radolsky jest alternatywą ,ale to też niewiadoma po tym jak nagle ni z gruchy ni z pietruchy pozbyto sie go z ruchu mimo ze akurat wyniki miał całkiem przyzwoite.
Pozostaje pytanie kto za Stefka?
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Radolsky jest alternatywą ,ale to też niewiadoma
> po tym jak nagle ni z gruchy ni z pietruchy
> pozbyto sie go z ruchu mimo ze akurat wyniki miał
> całkiem przyzwoite.
Może dlatego, że zaczął rozmawy z Filipiakiem? ;)
poodbno sie nie dogadywał z piłkarzami a konkretnie był z nimi w konflikcie...
pasuje idealnie-zamienił stryjek siekierke na kijek... :D
Nawałka nie jest przypadkowym trenerem - już zawalił w kilku miejscach - jakos nie sądzę żeby u nas wylądował
Ja to bym Płockowi trenera podebrał chętnie
a imię jego Leszek Ojrzyński
może Ulatowskiego spróbować namówić?
są różne opcje
nie musimy brać trenera który już pokazał że jest słabym fachowcem
Radolsky wyleciał z Ruchu bo pewnie się skłócił z zarządem - czyli u nas też by długo miejsca nie zagrzał - idealny kandydat na przeczekanie aż Jończyk zrobi papiery :)
Dokładnie u nas Radolsky nie wytrzymałby tej ściemy,czyli giganta na papierowych nogach.
On z Ruchu poszedl właśnie dlatego że były nieporozumienia z działaczami,a u nas Tabisz:D
NIE (za wcześnie jeszcze),chyba że nie byłoby innego dobrego treneiro do wzięcia....
TAK. Dlaczego? Bo chce dobra Cracovii!
nie
nie
a moim zdaniem Jonczyk tez nie i mam nadzieje ze nigdy NIE!
nie lubie patrzec jak ktos sie uczy na Cracovii ! zoltodzioby to gdzie indziej!
[b]NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
TAk
nie
Tak, mimo że ta opcja na razie jest w mniejszości. Mam nadzieję, że Staw przemyślał sobie parę rzeczy, już wie, że nie jest Bogiem, że przeliczył się w swoich pomysłach personalnych i że trzeba się liczyć się z rzeczywistością (czyli z Prezesem, a nawet Wiceprezesem). Że kibice nie będą za nim stali murem i w ciemno, czyli - że jeśli chce uratować reputację, musi osiągnąć sukces.
A więc - facet po przejściach, potrzebujący sukcesu. Tak.
Jesli wróciłby do nas Stawowy - mógłby zniszczyc swoją legende
NIE, on nie, ale ktosik inny
> a moim zdaniem Jonczyk tez nie i mam nadzieje ze nigdy NIE!
> nie lubie patrzec jak ktos sie uczy na Cracovii ! zoltodzioby to gdzie indziej!
To juz jest paranoja. OK, rozumiem, ze jesli kiedys Jonczyk zdobedzie z innym zespolem mistrzostwo Polski i przez tok bedzie asystentem trenera reprezentacji, to dla Ciebie dalej bedzie "NIE!", bo to przeciez obecnie zoltodziob.
Co to znaczy "nigdy NIE"? Potrafisz to w jakikolwiek sposob, byle logiczny, wytlumaczyc?
Jończyk to już nie taki żółtodziób, bo to w dużej mierze dzięki niemu Arka gra teraz w Ekstraklasie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)