poprostu z.a.j.e.b.i.s.c.i.e. Szkoda wogole zabierac glos
-
-
Cracovia-Legia Warszawa Ziemia Święta piątek 20-00
To koniec Stefana.
mam nadzieje
Tragedia, tragedia i jeszcze raz tragedia. Piłkarze Cracovii w fatalnym stylu, a raczej przy jego braku przegrali dziś z Legią Warszawa 0:3. Porażka boli tym bardziej, że podopieczni trenera Stefana Majewskiego byli gospodarzami tego pojedynku.
NIC DODA NIC UJĄC !!!!!!!!!!!!
mAJEWSKI K.U.R.W.A. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
Zajebisty mecz! Mi sie podobało. Oczywiście nie mówie o boisku bo tu od dawna nie ma o czym mówic i od dawna sam mecz jest tylko dodatkiem.
Majewski nauczycielu chyba dobiega Twój koniec!! Dzisiaj w to uwierzyłem i czekam na dobre wieści w nadchodzących dniach!
Pozdrawiam wszystkich nerwowych!
myślę że to może być przełomowy moment...
stefek ma za sobą już tylko Profesora
jest skonfliktowany z dziennikarzami, kibicami, cała Polska się z niego śmieje,
nic już za nim nie przemawia, jego drużyna sięgnęła dna
każdy następny mecz nic nie zmieni, można śmiało obstawiać łomot na wyjeździe...
dziś na meczu dzieciak pyta : "Tato, a dlaczego Piotrek Giza u nas nie gra, jak strzela takie piękne bramki? Nie wiem - odpowiada tata.Ktoś z trybun mówi do niego : bo u nas gra Krzywicki i Wasiluk...
transfery też go nie bronią...
myślę że jeśli Profesor go oszczędzi, to będzie znaczyło że spiskowa jak dla mnie teoria przetrzymania budowy stadionu w II lidze stanie się mocno prawdopodobna.
tylko ta teoria jest bez sensu kasa jest tylko za gre w ekstraklasie, i bardziej pasuje tu gra byle jaka byle sie utrzymac, ale co pozostanie za 2 lata ? narazie dramatycznie to wyglada tylko w jednym miejscu (jeszcze) ... trener!
i jeszcze jedno mnie zastanawia, wraca gościu do domu i co sobie myśli?
a jeszcze jeden mecz przetrwam, jeszcze jedna pensja
wytrzymam ich wszystkich choć mnie od dawna nie chcą
to już przecież nie chodzi o to czy ktoś go zwolni czy nie,
zastawiam się jak facet sobie radzi z kompletnym brakiem akceptacji????
Jest menda twarda jak szwaby...
Nie, on jest po prostu nieuleczalnie chory psychicznie.
Nie wytłumaczysz nienormlanemu człowiekowi, że powinien się leczyć, on uważa, że to całe otoczenie jest niemormalne, a on jest najmąrdzejszy.
tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i jeszcze jedno mnie zastanawia, wraca gościu do
> domu i co sobie myśli?
> a jeszcze jeden mecz przetrwam, jeszcze jedna
> pensja
> wytrzymam ich wszystkich choć mnie od dawna nie
> chcą
> to już przecież nie chodzi o to czy ktoś go
> zwolni czy nie,
> zastawiam się jak facet sobie radzi z kompletnym
> brakiem akceptacji????
Też się nad tym zastanawiam i powiem szczerze że jak o tym myślę to troche mi go żal.
Jako człowieka, tak po ludzku po prostu.
Prawdopodobnie ten facet chyba ma jakiś problem z własnym życiem.
Być może podejmuje się celów które go przerastają.
Ja bym mu chyba radził wizytę u psychologa.
nie psychologa tylko psychiatry, zresztą wizyta jest zbędna, bo już jest za późno
Teraz pozostaje nam tylko wyczekiwac informacji o dymisji trenera (choc predzej w gre wchodzi zwolnienie trenera)
TEFAL Napisał(a):
> Wielkie gadanie a nawet nikt słowem się nie
> odezwie dopóki nie bedziemy przegrywa
> -zapewne.....
> Wychodzę z tą nadzieją że nawet gdy wygramy
> damy wyraz temu jak mamy dość tego patałacha
> rumcajsa!!!
> Go Pasy!!!
>
>
Właśnie tak jak pisałem , AA i inni dowodzący młynem pokazali brak charakteru!!!
Przyszedłem na mecz i co widzę Wasiluk i Szeliga w 1 składzie to już powód by lżyć majewskiemu,a tu cisza (CZEKAMY BO MOŻE WYGRAJĄ)........
Zamiast od razu pokazać gdzie mamy doktora to dopiero przy stanie 0-2 się odwracamy od niego?????Zobaczycie że tak pomyśli,że jak było 0-0 to było cacy,zrobiło sie 0-2 i Majewski ch.j....
Niehonorowo ale to w stylu Stefana ............
Po tym meczu ( widzianym z przerywającego łącza netowego i słyszalnego w Radio Kraków)
Zapodałem sobie wyluzowywacz płytowy -pierwsza płyta Metalliki: Kill'em All...
Zabawne bylo spiewanie przez garstke kibicow - kazdy to powie, Cracovia rzadzi w Krakowie
wstyd mi bylo, rywal z gornej polki, a na stadionie 1800 widzow.
To jest dno, a czepiamy sie Majewskiego i Szeligi.
Wracam sobie z meczu, otwieram na interii relacje z naszego meczu:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/maja-dosc-doktora,1181213
a tu taki kwiatek - "Kibice mają dość trenera Majewskiego. Zaczęli skandować niewinnie: "Panie trenerze, w Pana taktykę nie wierzę!". Później było już ostrzej: "Każdy to powie, Filipiak niszczy Cracovię".
Z tego co kojarzę to śpiewaliśmy "Każdy to powie, Majewski niszczy Cracovię", a nie Filipiak!!!! Przeczyta parę osób i pójdzie w świat!!!
azurro Napisał(a):
> Zabawne bylo spiewanie przez garstke kibicow -
> kazdy to powie, Cracovia rzadzi w Krakowie
>
> wstyd mi bylo, rywal z gornej polki, a na
> stadionie 1800 widzow.
> To jest dno, a czepiamy sie Majewskiego i Szeligi.
Rozumiem, że to wina kibiców, że nie chcą za własne pieniądze oglądać tej żenady w wykonaniu "Stefana i jego składu drewna"?
Problem zaczyna się od Majewskiego, Szeligi, Krzywickiego, Wasiluka i innych kopaczy, którzy pod przywództwem tego nieudacznika nie dość, że się nie rozwijają to jeszcze tracą najlepsze walory jakimi do tej pory się mogli pochwalić.
Fanatycy tacy jak my na Cracovię przyjdą prawie zawsze. Kibic krakowskiej piłki ma Stefana w d... i po prostu nie przyjdzie.
Zrozumiał?
Kazdy to powie majewski zniszczył Cracovie !!!!
Piotrek Giza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)