Zgodnie z ustaleniami zakładam nowe podforum poświęcone Stowarzyszeniu i jego działalności
zaznaczam że będzie ono szczególnie surowo moderowane szczególnie pod kątem spamu i treści nie wnoszących nic do tematu...
-
-
Nowe podforum
Już coś miałem wpisać dla jaj :D
a to forum to jest kodowane? (czytelne tylko dla czlonkow Stowarzyszenia, czy co?)
celowo nie uzywalem polskich liter :D
Nie jest.
To ja tylko wpisze, ze to bardzo dobry pomysl. Niech nam zyje moderator! ;]
jednakże dobrze by było dać WYŁĄCZNIE PASIAKOM dostęp do niego
zg?aszam ?e nie ma polskich liter na tym forum a poza tym nie wiem czy mog? si? wpisywa? bo nie dzia?am aktualnie wcale w Cracovii,
nie wiem te? czy mog? bo zamiast zdziera? gard?o za pi?karzami w koszulkach w bia?o-czerwone pasy siedz? w fabryce cukierk?w przy tasmie i zawijam micha?ki w sreberka
My?l?,?e stowarzyszenie powinno by? liderem protestu przeciwko dalszej pracy pana Majewskiego w klubie.Moja propozycja to np. opuszczenie pierwszej po?owy meczu z Legi? Warszawa.Lub chocia? specjalne zebranie z zarz?dem sp??ki czyli Prezesem Filipiakiem,wice Tabiszem i reszt? cz?onk?w zarz?du.Sami napewno wiecie,?e obecna sytuacja jest ju? powa?nym nadu?yciem dobrego imienia naszej ukochanej Cracovii.
Cracovia jest klubem o bogatej tradycji i nie mo?na pozwoli? na to aby by?a wystawiana na po?miewisko przed ca?ym krajem.
Dzi?kuj
25 dni później
Koledzy z nowego Stowarzyszenia Tylko Cracovia nie śpijcie.To wy w połączeniu ze znanymi ludźmi Cracovii powinniście przekonać Filipiaka do dymisji Majewskiego.
Trzymanie tego nieudacznika wyludni trybuny i spowoduje spadek z ligi.
Pora na powrót Stawowego ,Jończyka i pełnych trybun!!!!!
potter - marzycielu,
wiesz że współpraca tych dwóch panów jest w chwili obecnej niemożliwa.
PS: Roberta bardzo chętnie bym widział.
RoMan'ie... a nie mógłbyście w czynie społecznym, w te sreberka zawijać i wysyłać na eksport do krajów "zwijających się"... a najlepiej na te planety wynalezione przez niedoszłego noblistę takich torcików, co się nazywają Stefanki? :):):)
39 dni później
dzizas mam nadzieje, ze mi Karvin nie wywali tego postu, który z racji elitarności tego forum po wielu miesiącach niebytu postanowiłem napisać ;)
do usunięcia :)
10 dni później
Mam pytanie czy na mecz z Jagą będzie organizowany specjalny autobus mpk z huty dla młodszych kibiców? Bo mój młodszy brat chciałby jechać. Pozdr
38 dni później
Czy któryś z grafików STC może powiedzieć jakie czcionki są użyte:
1) w logo STC - napis "Stowarzyszenie Tylko Cracovia" ( http://cracovia.strefa.pl/tylkocracovia/logo.jpg )
2) w gazetce TC - tytuł "Tylko Cracovia" ( http://i37.tinypic.com/2hgfnlj.jpg )
39 dni później
Roman czyżbyś był siedział w Cukierni "Wawel"? buhahah
Chciałbym nabyć wszystkie dotychczasowe numery Tylko Cracovia:)
Czy i gdzie jest to możliwe?
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chciałbym nabyć wszystkie dotychczasowe numery
> Tylko Cracovia
> Czy i gdzie jest to możliwe?
>
>
na 100% na najbliższym hokeju
89 dni później
Witam ludzi z Cracovi :P ale zgadzam sie z potterem w 100%
ps. pozdrawioam z Gdyni 100% cracovia
520 dni później
Tfu..tfu..kha,kha...ależ tu pusto...same pająki i kurz...kha,kha.....nikt tu nie zagladał od lat...z tego co widzę
AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU.........AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU ...o!!! jakie piękne .....echo!!!!
.......co to za pustostan? KARVIN? można tu nocami z dziewczynami zaglądać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)