Mam rozumieć , że smycz dla pieska trójkolorowa ... ;)
''Keynes'' z Wodzisławia już parę razy prosił aby dać mu bana więc o co podnosicie larum ??
-
-
Czy prawdą jest żeście Geopijatyka zbanowali? SKANDAL
smycz trójkolorowa i jeszcze na dodatek bonusik, o którym myślałem: zastanawiałem się nad trójkącikami, kółeczkami, rombikami ale ostatecznie zdecydowałem się jednak na gwiadki, białe zresztą, dobrze widoczne na trójkolorowym tle...
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak, Geo ma bana na miesiąc.
Więc jednak.
> ps2. @#$%&, jak Ci moderowanie tutaj Vojnarze
> UBecją zalatuje, to widać zerowe masz pojęcie o
> UBeckich standardach.
[quote]
Od: Karvin
Do: FortArt
Data: 2008-09-12 11:08
masz 12 godzin na zmianę sygnaturki - potem ja ją zmienię [...][/quote]
A to rozumiem przejaw umiłowania demokracji i swobody wypowiedzi?
Który punkt regulaminu narusza moja sygnaturka?
FA - przestań już chłopie, bo jak normalnie nie zgadzam się z działaniami modów tak dzisiaj Ty przechodzisz samego siebie, skończy mu się ban to będzie znowu pisał, może zrozumie że nie będzie w pijanym widzie pisał bzdur na forum, a o bolszewickiej fladze jaką byś chciał zobaczyć na el Paso nie wspomnę bo to jest dopiero HAŃBA!!!
Dem, odpusc, bo koles tylko wdaje sie w akademicki dyskusje, ale jak sie mu pomoze to podziekuje :)
hehe wyobrażam sobie jak Geoś polewa jak nas tu teraz czyta :D
Pozdrawiamy Wodzia ;]
Oderka nigdy nie spadnie, Geo tez!
I liga I liga Wodzisław
Dementor Napisał(a):
> FA - przestań już chłopie, bo jak normalnie nie
> zgadzam się z działaniami modów tak dzisiaj Ty
> przechodzisz samego siebie, skończy mu się ban
> to będzie znowu pisał, może zrozumie że nie
> będzie w pijanym widzie pisał bzdur na forum,
Zbanowanie Geosia to skandal. Zgadzam się tu w z Vojnarem choć nieco przesadził.
To nie są ubeckie metody, ale pezetreerowskie. Jak KC zrobiło zapis na czyjeś nazwisko to człowiek nie mógł ani linijki napisać - przynajmniej nigdzie w zasięgu władzy sekretarzy.
> a
> o bolszewickiej fladze jaką byś chciał
> zobaczyć na el Paso nie wspomnę bo to jest
> dopiero HAŃBA!!!
Zacytuj albo przeproś nie jesteś przecież kłamcą prawda?
Panowie
Wrzućcie na luz.
Polecam wątek 'Reggae' i link kolegi Bambusfeld.
Geoś wróci jak bumerang bo lubi pogadać :P.
A ja Wam polecam, jako wielbiciel Toma Waits'a:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Tf17PlTsc_s[/url]
nuta i na wygrane Derby i na problem Geosia
:):):)
Przecież, pomnijcie że Geoś na własną prośbę "wybanował": m.in. pewnie z mojego powodu... Aczkolwiek utrzymuję, że jest drobnym narzędziem samczym...
Tylko ja nie jestem ani masochistą, ani ekshibicjonistą, ani nawet marksowcem, ani nawet CHabilitacji nie robię
:):):):)
ja też kiedyś dostałem bana! :)
i nie żebym się czepiał że nie było o tym tematu bo ja wiem gdzie jestem ja a gdzie jest Geoś!:) pomimo ze mój ban nie był wyproszony a polityczny i miał charakter represyjny to jednak rozumiem całą tę sytuację i ją popieram :) ...choć z wiadomych względów z przykrością :(
niemniej z tym forum ciężko się rozstać :D
więc kiedyś na pewno powrócę! z zachowaniem zasad któreych się nauczyłem! można je streścic w kilku wypowiedziach z tego tematu:
[i]"(miesięczna przerwa może mu się przyda, tak jak i wielu innym by się przydała)" - z moim komentarzem że żeby byś tym wybrańcem któremu akurat nalezy się przerwa to trza być kimś :P[/i]
i
[i]""2. Moderator nie jest Twoim wrogiem - moderator pełni swoją funkcję społecznie, nie zawsze musi natychmiast reagować, jak i nie zawsze musi się tłumaczyć z podjętej decyzji." - z naciskiem że nie musi się tłumaczyć [b]!!![/b] ;)" [/i]
i co do...
[i].. meritum: wprawdzie kiedys Geoś zaproponował demokracje na forum, ale propozycja te nie została przyjęta[/i]
więc mając to wszystko na uwadze, rozumiejąc, popierając i starając udzielić swojej pomocy, wrócę pod innym nickiem [i]( co mi akurat pasi bo znalazłem nowe zajebiste słowo!!!!!)[/i] i będę się starał promowac pozytywny wizerunek Pasów!
[b]WAŻNE[/b]
PS
Wszystkich, których w jakikolwiek sposób uraziłem, obraziłem, bądź przyczyniłem się do ich negatywnego samopoczucia proszę o wybaczenie! teraz może być już tylko lepiej!
Z całym szacunkiem, na początku był nawet zabawny potem jego humor spowszedniał a w ostatnim okresie był już męczący.
Jest jeszcze jeden forumowicz o bardzo specyficznym poczuciu humoru które często denerwuje ale nie będę bawił się w konfidenta i wnioskował o bana dla kogokolwiek, po prostu jak widzę jego nick nad postem to przewijam niżej, bez czytania. Jest to chyba lepsza metoda niż banowanie. Ban powinien byc ograniczony do wiślackich psów.
To w sumie nie dotyczy tej sprawy, bo jak widać z wiarygodnych źródeł Geoś sam poprosił o bana (w jakiej był formie to pisząc to inna sprawa) - ALE:
jeśli ktoś dostał bana, to zapewne post(y) za które go dostał zostały skasowane. W tej sytuacji naprawdę nei na miejscu jest zapytywanie moderatorów (przy okazji wyrazy uznania za ich ciężką pracę) za co go dostał.
Ban to nie jest jakaś tragedia moderatorzy wywalili mi kiedyś świetny temat o Karolu Kocie.
Zresztą ban kojarzy mi się zawsze z Piotrkiem Banią polskim Jimi Floydem Hassellbainkiem.
Jeśli prawdą jest, że jedynym powodem wyrzucenia z forum jest to, że sam o to prosił to co stoi na przeszkodzie by skasować owego bana powiedzmy natychmiast?
Chyba, że to takie tłumaczenie w stylu "sam się prosił o wp...l", no to wtedy kolejna żenada.
FortArt Napisał(a):
> Jeśli prawdą jest, że jedynym powodem
> wyrzucenia z forum jest to, że sam o to prosił
> to co stoi na przeszkodzie by skasować owego bana
> powiedzmy natychmiast?
A prosi o to żeby mu skasować?
>
>
> Chyba, że to takie tłumaczenie w stylu "sam się
> prosił o wp...l", no to wtedy kolejna żenada.
>
A jeśli np. alkoholik w chwili trzeźwości poprosi Cię żebyś przez pół roku nie pił z nim, nawet jakby Cię potem na rauszu prosił i błagał...
To co zrobisz?
FortArt zajmij się wikipasami lepiej
Karvin Napisał(a):
> FortArt zajmij się wikipasami lepiej
>
>
Na przykład załóż tam hasło o Geopijatyku... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)