toż z Legią też nie ugramy sztycha...
-
-
Ruch Chorzów- CRACOVIA
Pomijajac Marcina , 1 bramka - Marek... :)
Cabaj jak zwykle zbyt długo dobrze bronił żenada !
czlowiek pojechal do Wiednia na wakacje,lata z laptopem po klatce schodowej i szuka neta jak debil a jak znajduje to widzi cos takiego...k.urwa jego mac za przeproszeniem...panie Januszu - soczewki czy okulary ?
ide sie najebac !!!
pozdrowienia Marcin !!!
No pech
co za pech panie "trenerze" prawda?
tracimy bramki po indywidualnych błedach prawda?
do momentu straty bramki nasza gra nie wygladala zle prawda?
wprowadzil pan przeciez trzeciego napastnika prawda?
no co pan mogl zrobic wiecej prawda?
przeciez
niektorzy zawodnicy przeszli obok meczu prawda?
i widac bylo brak zaangazowania u niektorych prawda?
noz kur.wa mac!
wypi.erdalaj pajacu!
Jezu, trzeba cos zrobic z tym chlopem, bo to juz nie jest ani troche smieszne. Kurna, zrobmy cos, jakies husteczki, jakies przyspiewki, nie wiem, ale do jasnej cholery nie milczmy dluzej! Okres ochronny (czytaj: przedderbowy) sie skonczyl, tymczasem my gramy dalej tak samo tragicznie, albo i jeszcze gorzej. A pomysly Majewskiego na sklad to jest w ogole obszerny material do badan psychiatrycznych.
"Pierwsza połowa w naszym wykonaniu była dosyć dobra, trudno mi powiedzieć w tej chwili co sie stało w drugiej, że Ruch przejął tak wyraźną inicjatywę, będę musiał obejżeć ten mecz jeszcze raz na video. Mimo wszystko stworzyliśmy sobie kilka sytuacji i gdybyśmy je wykorzystali wynik mógłby być inny. Pytacie mnie o powody a ja kolejny raz spytam czego się spodziewacie? Przecież od dawna mówię, że nie ma w drużynie lidera, liczyłem że będzie nim Semjon, ale narazie nie umie jeszcze mówić po polskiemu. Mam pretensje do niektórzych zawodników, że przeszli obok meczu, brakuje im zaangażowania. Przecież nie wejdę za nich na boisko..."
prawdopodobnie to uslyszymy na konferencji ;]
A może będzie: Nic nie powiem , bo nie dostałem kartki...
niech sie w koncu przyzna ze jest psem wislacki i przyszedl tu by nas zniszczyc
Z Legią trzeba się na trybunach odezwać bo tak dłużej być nie może. Czy my bedziemy grac tylko w meczach u siebie? 1 polowa dobra, ale dalej to juz no comment...
Brakuje Bramkarza ;)
Lewego obrońcy (bo Mareczek raczej sie nie nadaje)
2 skrzydlowych
i ... no z 2 napastnikow
Ale najwazniejsza rzecza jest zmiana trenejro ;)
Może ten Majewski ma jakieś teorie naukowe o piłce ale czucia futbolu ,jakiejś koncepcji to nie ma za grosz i miota się ze składem jak g... w przerębli.Ciekawe,że tego nie czuje sponsor.
Dajcie spokój z takimi grajkami to czego się spodziewaliście.
Zwykłe pierdoły i tyle.
Widać że mają w zadzie granie dla PASÓW i to widac jak na dłoni.
DO tego dołącza się wuefista Majewski i c ipa z bułką.
Mi juz nawet nie chodzi o wygraną , ja bym tak jak za Stawa chciał zobaczyć jakis pomysła na grę, jakąś taktykę, cokolwiek co by świadczyło że ta drużyna ma trenera.
A narazie to po ch uj im trener , tyle to bez Majewskiego zrobią, dać byłego Kierownika Madeję na trenera i będzie OK.
Gość mial trzy szanse żeby ściagnać z placu tego... Bojarskiego
przeciez widac bylo ze dalsze trzymanie go w Cracovii to byl blad
i trzeba sie go bylo pozbyc juz po tamtym sezonie!
No i teraz widac bylo golym okiem ze zawodnik z numerem 21
jest najslabszy na boisku
1 zmiana? nie
2 zminaa? nie
3 zmiana? nie
Majewski jest albo slepy albo glupi
pozostawiajac tego zawodnika na boisku
w obu przypadkach dyskwalifikuje to pana
do pracy na stanowisku jakie pan zajmujesz
ktos mi tu z boku podpowiada
ze z tym 21 to juz nie gra w Cracovii Bojarski...
wie pan co ?
to jest kolejny powod zebys pan wypi.erdalal
WOOOOOON !!!
może było powiedziane
chłopaki wszystkie mecze wyjazdowe przegrywamy 0:2
jak nie bedzie szło, to Marcin, pomożesz!
I pomógł
Najgorsze jest to ,że jak już tracimy po raz kolejny frajerska bramkę to nie potrafimy w ogóle zareagować. Było 30 minut na odrobienie strat, a my nie stworzyliśmy żadnego zagrożenia pod bramka Ruchu. A do tego trener nie pomaga po raz kolejny wpuszczając Pawlusińskiego do ataku, gdzie chłop kompletnie się gubi. Po jaką cholerę grał ten Szeliga. Jedyny zawodnik , który w tym meczu zagrał na I ligowym poziomie to Arek Baran, reszta nadaje się raczej do piekarni niż na boisko piłkarskie. Pieniądze z premii dla piłkarzy proponuje przekazać hokeistom , którzy jako jedyni zawodnicy ( plus Arek Baran) w tym klubie mają jaja.
kiedy jest jakis hokej? czas skonczyc z piłką w wykonaniu majewskiego
Niech sie w końcu przyzna Filipiak że jego okulista to partacz i pies wiślacki.Dobrał profesorowi takie okulary ze jest ślepy i zarazem głuchy NIE WIDZĄC TEJ DEGRENGOLADY CRACOVII!!!!.
Do tego dołożył bym profesorowi lekarza rodzinnego (również z reymonta)przepisującemu profesorowi jakieś silne środki zakłócające trzeźwe myślenie i podejmowanie dobrych decyzji.
Trzymaj tego szkodnika profesorze dalej to zobaczysz Cracovie w 2 lidze!!!
TRAGEDIA!!! Szekspir tylko lepsze pisał...........:(
tragedia!!! hehe ale i tak porownujac do gdanska to niebo i ziemia.
Jak w niedzielę Górnik wygra z Piastem, to będe bał się popatrzyć na tabelę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)