Zaprezentował się bardzo korzystnie będzie z niego pożytek. Z Polczakiem będa stanowic bardzo dobry duet. Oprócz feralnego faulu widziałem może jeden błąd z jego strony. Widac że jest dobrym obrońcą.
No i Cracovia ma kolejnego Siemiona w historii ;)
-
-
Semjon Milošević - WELCOME !!!
Czyli zakładamy ,ze naprawdę dobrze ostatnio prezentujący się Karvan bez prawa walki o skład będzie przesunięty "na ławkę" czy do pomocy. ...hm jest to realne ale byłoby to naprawdę złe dla drużyny.
Jesli "bez prawa walki o sklad", to pretensje bedzie mozna miec tylko do Majewskiego. Poki co Szeliga i Wasiluk graja w kazdym meczu bez jakiejkolwiek refleksji ze strony Rumcajsa. Jesli Semjon bedzie gral zle, a Rumcajs bedzie go dalej wystawial, to to bedzie kolejny powod, aby go WNR.
oczywiscie ze bedzie gral bo to jego transfer a jego transfery musza grac.
a Karwan pewnie bedzie gral w srodku pomocy kosztem Barana i tyle
Powodow to on ma juz tyle nazbierane ze moglby kilka razy przebyc trase na Reymonta i spowrotem.
214 dni później
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/cracovia_rozwiazala_kontrakt_z_milosevicem
Nawiasem mówiąc: panie Tabisz nie dało się tak z Drumlakiem?
Ciekawi mnie jedno : czemu Płatek nie dał mu tak naprawę nigdy szansy....
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawi mnie jedno : czemu Płatek nie dał mu tak
> naprawę nigdy szansy....
Pewnie z tego samego powodu dla którego nie grają inne wynalazki doktorka: Krzywicki, Urbański czy Majoros. A wszyscy wiemy, że jakby Wasiluk nie kosztował góry złota to też by dołączył do tego grona.
Szkoda !!! a co do Wasiluka to przecież Płatek go odkrył w Babajadze!!! Semjon byłby najlepszym stoperem wielki błąd Płatka chyba że jest jakaś tajemnica o której nic nie wiemy!!!
szkoda wg mnie mial on wieksze umiejetnosci np. od wasiluka w defensywie
Wasiluk jest zdecydowanie bardziej perspektywiczny
Moim zdaniem piłkarsko lepszy stoper od wszystkich naszych obecnych stoperów...
rozumiem ,że jedynym powodem odsunięcia go były badania lekarskie...ale chłop i ze swoimi kolanami nie robił takiego "histerycznego sajgonu" jaki obecnie potrafi byle dośrodokowanie wywołać w naszej obronie
Co z tego ze bardziej perspektywiczny jak nam potrzebny jest teraz dobry stoper a nie za parę lat jak Wasiluk okrzepnie...
Mamy dobrych stoperów - Tupalskiego, Polczaka i Karwana.
Może to i dobrzy stoperzy ale ja czekam aż wreszcie zaczną jako całość obrony dobrze grać....bo narazie to nie mamy meczy bez nawet nie błędów a wręcz kiksów.
Choć występ Tupala z Polonią w PP był naprawdę klasowy.
Ja pisałem o tym, że są dobrzy w kontekście głównego bohatera wątku.
Bardzo wielu forumowiczów lamentuje z powodu odejścia Milosevica, tak jakby on mógł być zbawieneim dla naszej obrony.
A tymczasem w mojej opinii jest on solidnym rzemieślnikiem i nikim więcej. A, że na tej pozycji mamy trzech piłkarzy, z których żaden nie jest gorszy od Semjona (a w mojej opinii Tupal jest wręcz dużo lepszy, a Polo dużo bardziej perspektywiczny), a w "kolejce" czeka jeszcze zdolna młodzież z Urbańskim na czele, więc to, że podziękowano Semjonowi nie wydaje mi się niczym dziwnym.
Edit: zapomniałem jeszcze, że Muraś też może grać na stoperze
"Edit: zapomniałem jeszcze, że Muraś też może grać na stoperze"
...pytanie tylko czy potrafi...
No i co? panie Płatek!
Herostrates21 Napisał:
"Śmiać się czy płakać? I sprawa nieszczęsnego Milosevica. Teraz wychodzi jaka to fatalna decyzja. Nawet nie dałeś mu szansy. Kilka razy obserwowałem go na treningach i jest on lepszy niż Karwan i Tupalski razem wzięci. Świetnie grał głową, umiał się ustawić, uspokoić grę. Opinie innych obserwujących były podobne. Nie pasował Ci do taktyki. Wolałeś Murawskiego. Jak tak dalej pójdzie to pożegnanie będziesz miał cieplejsze niż Stefan."
Był Miloszewicz, ale jakaś niezrozumiała zacietość, by się go pozbyć zadziałała.
Tak czy inaczej Zabrski kolega Płatka Karwan pod względem czytania gry , ustawienia się, nawet pod względem (pomimo zdewastowanych u Sjemiona kolan) gry głową nie umywa się nawet do Sjemiona. Ileż razy to zaplątała się mu , odskoczyła piłka ? ile razy po tych kiksach czy staniu jak słup na polu karnym tracimy bramki...a Milosevic...biegał śmiesznie ale kiksów nie robił!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)