dziś atmosfera na hali rewelacja, emocje wspaniałe, doping extra... szkoda tylko, ze ...k&!?# przegraliśmy :(
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
A mi czegoś brakowało.
Nie wiem dlaczego, ale mimo świetnego dopingu atmosfera była wg mnie jakaś taka ...plażowa.
Młyn choć się bardzo starał nie ruszył całej hali.
po prostu znacznie wiecej osob, ktore przychodza ogladac mecz niz dopingowac ;) bylo dobrze bedzie lepiej :D
Mecz straszna nerwówka, nie mogłem już śpiewać w trzeciej tercji. Chyba miałem stan przedzawałowy, czułem się jakby mi miało serce zaraz stanąć.:(
Było dość dużo ludzi, którzy nie czują bluesa. Facet za mną, kiedy przypadkowo trafiłem go machając szalikiem po golu, złapał mi go i rzucił we mnie z agresją, a później chyba sam się przestraszył tego, co zrobił, po prostu żenada.
Podobno niektórym przeszkadzała zbyt głośna muzyka w przerwach sezonu zasadniczego:)
Docent Ty hooliganie jeden ....w "kibiców finału" szalikiem walić ;)
mam dość, tych jednorazowych, finałowych meneli, co to im kurwa dopingowanie i zabawa na trybunach przeszkadza, co usadzają każdego bo on nie widzi, a na dodatek jest schlany i rozpierdala na naszej hali szklaną butelczyne co to udało mu się ją wnieść
ale warto podkreślić że było dzisiok bardzo super, doping w miarę ;) i bardzo ładnie pod względem flag :) dzisiaj 2 debiuty jak ktoś nie zauważył, niebawem więcej informacji :)
Ten akurat nie miał butelki. A w ogóle wyglądał jak ten nowomianowany prokurator generalny, nie śmiem marzyć, że to mógł być on:D
Szanowni Państwo. Na całej hali obowiązuje zakaz palenia papierosów. Proszę o przestrzeganie. Nie czepiam się, ale dla niepalących unoszący się dym tytoniowy jest naprawdę uciążliwy. Dziś było całkiem dobrze, szkoda tylko, że po golu dla Nas śpiewy są tak strasznie nieskoordynowane, tzn. zamiast Sialalalo... to każdy śpiewa co innego:D. Aaa, jeszcze nagłośnienie; powyżej czwartego rzędu już chyba w ogóle niesłyszalne bo do bębna pod "Pasy Kraków" wiele osób zaczęło "Sialalalalala, hej Cracovia":D
Momentami w których cała hala stała i śpiewała to naprawdę było ogłuszająco, szkoda, że ten Power tak szybko gdzieś ucieka.
Tak na marginesie; dziś można było się przekonać ilu mamy w Krakowie kibiców, nie chce ich nazwać kibicami sukcesu, nazwę kibicami finału;) - w sezonie zasadniczym średnio około 1000-1100 widzów, ale i były takie rodzynki jak np 500 widzów:(, w ćwierćfinale i półfinale średnia około 1700-1800 osób, a dziś jak podaje oficjalna około 2350.
oj 2 lata temu na pierwszych meczach PO bylo 300 osob a w sezonie zasadniczym 600-800 srednio, wszystko idzie w dobrym kierunku, tylko niestety z liga cos trzeba zrobic bo nie da sie ogladac 50 meczow o pietruszke i na pewno bedzie lepiej ... ja widze pierwsze efekty nowej hali, tylko niech ja skoncza, a naprawde ogladac sie bedzie mecze jeszcze w lepszych warunkach co skloni kolejne osoby do chodzenia, a to naprawde wazna sprawa, nie kazdy na meczu musi byc fanatykiem, dla klubu zreszta liczy sie bilans finansowy czy ktos tego chce czy nie ...
Quentin...Z Bartem Acidem ,3 lata temu liczyliśmy w "zasadniczej" ludzi...na jednym ze spotkań...było dokładnie 78 głów (wytrzezwieje to potwierdzi) .. Nie ma co przeliczac. Martwi mnie jedynie to całe szoł z oświetleniem..i innymi gadgetami..ze to nie dla nas kibiców ..a pod media bardziej robione jest...moze się myle(oby) ale jakieś takie toto sztuczne jest i plastikowe.
Blady - Co rok inaczej oprawa finału wygląda bo się pracownicy w klubie zmieniają.
i jeszcze jedno zauważcie...
jak tylko nagłośnienie spikera i muzyki się zmieniło z tych obskurnych kolumn co stoją na paletach nad sektorem vipów na zwykłe nagłośnienie... to którym nagłaśniane były koncerty to od razu wszystko już można było zrozumieć :D
szkoda że oprawa sie zje.bała w pierwszej fazie ale i tak Opravcy uratowali sytuacje,brawo.Ogólnie było wczoraj dobrze,atmosfera finałowa,chętnie bym poszedł i dziś ale mając jakoś tam budżet ograniczony wszystkiego obejrzec sie nie da,kibicowanie kończe dziś na meczyku ze scyzorami.Powodzonka wieczorem i oby tylko wynik był lepszy:)
Z tym, oświetleniem hali moim zdaniem akurat bardzo dobry pomysł!!!
pewnie, że dobry!!!
dziś bardzo prosze o pozdrowienia dla red. Krzoski. dziękuję.
się zrobi ;)
Frekwencja na plus, doping momentami ok:), mecz fajny tylko wynik ch.jowy
http://krak.tv/kategoria-13,film-1202.html
oprawa na meczu w którejś tam sekundzie materiału :)
Można posłuchać Maleńczuka i... "będzie nas więcej, będzie nas ludzi masa.."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)