Co z Wami? Ja nie choruje, a bynajmniej się nie oszczędzałem. Po każdym meczyku troszkę syropu chmielnego i w poniedziałek tylko lekka chrypka jeszcze była.
jak to kiedyś mój kumpel mówił, sofciarze z Was :p
www.opravcy.pl galeria z pierwszego meczu z opravy
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie spokój , przecież Albert jak nick
> wskazuje to dobry chłopak z ALBERTYŃSKIEGO z NH
> ( dawne XX-lecia ) .
em nie wydaje mi się żeby był z Albertyńskiego =] w Twojej wypowiedzi uznałem pewna obrazę dla tego osiedla ...
Albertyńskie należy do Nowej Huty.. wiec gdyby ten cały Albert z tamtąd był, to nie wydaje mi się żeby aż tak czepiał się huty
NeMoDW Napisał(a):
> Przez ten doping wszyscy chorują, ale warto było
> :D ;)
E gdzie ! Ja mam tylko lekki katar...
Następny mecz 10.11
Ludzie nie załamujcie mnie , wpis o Albertyńskim był odpowiedzią ( nie istotne czy mądrą czy głupią ) na durne wpisy Alberta .
Generalnie nie za mądrą, bo Albert miał sporo racji, a tu - seans nienawiści, jak z Orwella!
oco wam chodzi??ludzie to jest forum do gadania o dopingu co poprawic i wg a nie zeby kłucic sie i przejmowac sie jakims pieprznietym albertem..~!!! zmiencie temat bo to juz nudne jest;/
nie było mnie na ostatnim hokeju bo w szpitalu jestem ale nastepnego sobie nie podaruje!!!
CRACOVIA KRAKÓW!!!!
<333
na nastepnym meczu dajmy czadu zeby zobaczyli wkoncu co to kurwa doping A nie pierdolenie smutów..!!
niech kazdy kibicuje a nie ze młyn skacze i sie bawi a reszta siedzi i nie rusza dupy z siedzenia..!!!
jestescie na meczu to to pokazcie !!!!!
jak cos wam sie nie podoba to po chuj przychodzicie??!!
doping zawsze jest zajebisty i sie nie czepaiajcie nikogo...!!!
CRACOVIA KRAKÓW NA ZAWSZE <333333
Oświecenia_KSC, jeżeli chcesz dodać swoją drugą wiadomość pod postem to kolejnym razem wypróbuj funkcję "zmień".
Doping jak doping zły nie jest .
Ja wole przyglądać się hokeistom :D
mieliscie zmienic temat a nie zamilknac ;))
Jebac cała ta afere!!
wszyscy się przestraszyli :d
Ja tam ostatnio siedziałem koło Pani (na oko 55 lat) z książką, nie wyobrażam sobie aby takie osoby wpędzać do młyna ;-) albo kazać im dopingować tak jak młodym, bo prawdę mówiąc to do MŁODYCH należeć powinien doping. Resztę osób co najwyżej można zmobilizować do zrobienia jakiejś fali albo zaintonowania prostej przyśpiewki na cześć Cracovii! :-)
Albo załóżmy że przychodzi taka para, chłopak (może być w moim wieku, 27 lat) z elegancko ubraną dziewczyną i każ takiej skakać i drzeć gumiora, albo niech kręci szalem, no bez przesady. Moim zdaniem na hali jest miejsce dla wszystkich, ale niektórzy nie są stworzeni do wielkiego, szalonego dopingu i należy to zrozumieć. Co najwyżej należy uruchomić wyobraźnie i zastanowić się co mogą zrobić wszyscy (fala?) i inne typu zabawy które wciągną wszystkich, młyn to zawsze będzie młyn i nijak się ma do innych..
sterby Napisał(a):
> Kilka pytań do Pana Świstaka.
>
> Czy graliśmy w PK z gts?
> Czy gts ma drużynę hokejową?
> Czy wtsk pomaga naszym hokeistom? (tu odpowiedź
> zna np. kol. Karvin)
> Jakie korzyści odnosimy ze śpiewania wtsk na
> meczach hokejowych?
> Czy jak Pan to nazywa "naturalne naleciałości"
> muszą mieć tylko pozytywne konotacje?
Czy tą przyśpiewkę śpiewał tylko Pan Świstak ? Pytam z lekka ironicznie ale i z ciekawości bo nie byłem na żadnym z meczy pucharu...
Zastanówcie się czy te pretensje mają podstawy....
Intonował...
jest planowany doping na jutrzejszym meczu ?
Jak wszyscy będą śpiewać to będzie doping ;) Naprawdę to trzeba planować z wyprzedzeniem?
tak bo jak nie bedzie to nie ma po co na mecz przychodzic
to trzeba przyjść i zrobić doping :)
Cracovia RCJ Napisał(a):
> tak bo jak nie bedzie to nie ma po co na mecz
> przychodzic
Znalazł się kibic który przychodzi po to tylko się wydzierać a nie oglądać mecz :/.
Na mecz przychodzi się przede wszystkim by mecz zobaczyć a nie tylko śpiewać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)