Dużo osób które chodzą na piłkę nie chodzą na hokej bo porostu nie interesuje ich ten sport. Wiem co pisze bo wielu moich kumpli tak robi
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Atmosfera była świetna , tylko ubolewam nad tym ze na taki klimat przy Siedleckiego muszę czekac do play-off-ów!
Aą i tacy którzy chodzą na hokej a na piłkę - nie!
Ale zdecydowanie więcej jest takich którzy chodzą na piłkę a hokejem wogule się nie interesują
To jak sie nie interesują - to ich sprawa.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla prowadzących doping, bębniarzy oraz publiczności! Stworzyliśmy fantastyczną atmosferę! Niech nam jej inni zazdroszczą!
ps.
Jesteśmy znani z malkontenctwa, więc nie dziwmy się, że znajdą się na tym forum głosy nie do końca zadowolonych z dopingu! Ot taka cracoviacka przypadłość!
:)
mnie jakoś nie interesuje hokej a mimo to chodze na mecze, bo chodze na Cracovie i nie ważne czy jest to hokej czy piłka :)
http://krak.tv/kategoria-13,film-896.html - a co powiecie o efektach ( po ostatnim meczu) przygotowanych przez klub. Chodzi mi o konfeti i pokaz laserowy? Moim skromnym zdaniem było całkiem, całkiem:)
gambrinus84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://krak.tv/kategoria-13,film-896.html - a co
> powiecie o efektach ( po ostatnim meczu)
> przygotowanych przez klub. Chodzi mi o konfeti i
> pokaz laserowy? Moim skromnym zdaniem było
> całkiem, całkiem:)
konfeti było całkiem, a lasery to jakaś q-pa
Hockey Archiwes, do Twojego wieku zapewne mi daleko, tak jak i do ilości meczów hokeja na których byłeś. Ten medal ma 2 strony, chciałbyś aby "ludzie z młyna" byli kulturalni, Oni zaś chcą abyś czasem pomógł im w dopingu (jeśli włączasz się w niego to przepraszam). Na hokeju jestem w każdą niedziele gdy przy Siedleckiego właśnie w ten dzień się odbywa mecz (we wtorki i piątki nie zawsze pozwala mi praca).
Wystarczy troche wzajemnego zrozumienia aby było dobrze. Zgodzę się z Tobą, w sprawie gówniarzy którzy "najebali komuś na osiedlu" itp. Ale musisz też zrozumieć fakt, że nie każdy kto stoi w młynie tak się zachowuje. Rmszar napisał albertowi coś o ludziach z NH. Osobiście tam mieszkam a jakoś nie widze tego co pisał albert. Oczywiście zdażają się tacy ludzie ale nie należy uogólniać.
Doping na Pucharze stał na bardzo wysokim poziomie, ja wiem, że wielu rozdrażniło WTSK - mi też się to niedokońca podobało ale marudził nie będę. Na meczach ligowych też nie ma jakiejś wszędobylskiej wulgarności... troszkę dystansu. Pozdrawiam.
Jakby nie swistak to by takiego dopingu nie było bo by kazdy darł morde z inna przyspiewka;/.powinnisie mu dziekowac ze przychodzi i to prowadzi a nie kurde narzekac;/
cos sie nie podoba na młynie??to po jaka cholere tam siadasz??siadz sobie tam gdzie ludzie siedza i nie ruszaja tyłków z siedzen..!!
my chcemy jak najlepiej dopingowac klub który kochamy!!!!
CRACOVIA KRAKÓW <3333
Bardzo mi się podoba to nowe forum, szczególnie te nowe funkcje :)
Zwiększyć liczbę WTSK!
Niech cały czas brzmi WTSK!!
Tylko dla WTSK warto żyć!!
Po co komu Cracovia , przecież ona słabo gra w piłkę!!
A po WTSK cała hala śpiewa ARKA GDYNIA!!
I tak do końca z przerwami na Kolejorz, Kolejorz, Kolejorz!!
A jak się komu nie podoba to jest słaby sofciarz, piknik i w ogóle kulturalny ,zwykły, uczciwy , wrażliwy, kochający człowiek niech WNR albo Zagłębie albo od razu holokaust mu zrobić s.k.urwysynowi!!!!!!!!!!!!!
ARKA GDYNIA ,ARKA GDYNIA!!!!!!!!!!!!!!!
nie wyszedł Ci ten sarkazm, aż śmiem twierdzić, że był chu**wy
No ale ostatnio wszystkie zgody są pozdrawiane! i to mnie cieszy :D
A wlasnie ze ten sarkastyczny ton Kajaka oddaje w duzej mierze, w sposob oczywiscie z lekka przerysowany,odczucia wielu kibicow: ..."ja wiem,ze to Wtsk stalo sie taka troche tradycja,ale w d.pie mam cale to gTowarzystwo i kompletnie mnie nie obchodzi,wiec po co sie afiszowac,przypominac,nawiazywac?"
Osobiscie nigdy nie spiewam wtsk,bo i po co? wyrazic swoja nienawisc? a jesli jej nie posiadam? - nienawisc to uczucie slabosci a do rzeki odczucia mam raczej ambiwalentne.
To nie spiewaj,i NIE GWIZDZ i tak sobie pomysl ze obok ciebie stoi jakis gosciu ktory wczoraj byl na meczu Wisly.
wszystko z umiarem i bedzie dobrze..
Z umiarem Koriksc powiadasz?
No to przypomnę Ci wcześniejszy Twój wpis:
[quote]a jak sie komus nie podoba i bedzie gwizdal to bedzie to samo co na meczu z Zaglebiem pare lat temu.. [/quote]
Gdzie tu umiar ?
A jak przyprowadzę na mecz :żonę , dziecko, teściową, teścia, kumpla teścia, mamę i w ten deseń osoby i one nie zaśpiewają WTSK bo co sobie trudno wyobrazić są kulturalne i od dziecka nie używają słów wulgarnych to w ramach ich resocjalizacji dostaną "Zagłebie"?
Powtarzam do znudzenia: rzygam wtsk. Nie śpiewam. Zrobicie mi Zagłębie? No życzę zdrowia.
Temat Zagłębia jest już dawno zamknięty i nie ma sensu do niego wracać. Nikt nikogo nie będzie zmuszał ani do śpiewania wtsk, ani do śpiewania HEJ PASY GOOOL. Jeżeli komuś nie pasuje jakaś przyśpiewka lub też nie ma ochoty dopingować, to nie śpiewa - oczywiste.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)