CO NA TO POWIECIE???????????
-
-
CEBULA I SZWAJDYCH W WIELICZCE????????
Górnik = Cracovia ... tyle ...
Szwajdych ???
ja myśle że on by sie przydał!!!
Szwajdych i tak nie gra, wiec lepiej dla niego, aby sie ogrywal w III lidze, niz w IV-ligowych rezerwach
pawła nie wyporzyczajcie do on gra bardzo dobrze sam z nimgrałem na osiedlu:)
===AvE CrAcOviA Qr2nÓw===
nie chodzi o to, aby go stracic, a o to, aby gral przez te pol roku w III lidze, zamiast w IV. bo w II sobie za wiele nie pogral.
jemu potrzeba jeszcze troche czasu, aby doszlifowal umiejetnosci, a siedzac non stop na lawie mu sie to nie uda.
A mi sie zdaje, że jak ma za pół roku grać w I lidze, to lepiej żeby szlifował sie w II lidze, a nie w III.
pewnie, ze lepiej aby sie szlifowal w II lidze, ale.... gdzie? u nas przeciez wchodzi bardzo rzadko, bo sklad mamy potezny. a do rywali to po pierwsze chyba szkoda, a po drugie w II lidze nie ma obowiazku trzymania na boisku kilku mlodziezowcow, wiec nie mialby pewnego miejsca, jakie bedzie mial w Gorniku.
to bardzo dobra decyzja dla tych zawodnikow i dla calej Cracovii , bo gdyby obok korony awansowal gornik to zawodnicy nie mieszczacy sie w skladzie mogli by sie wtedy "szlifowac" w drugiej lidze a Szwajdych narazie sobie u nas nie pogral, ale czuje ze beda z niego(pierwszoligowi) ludzie
Tylko widzisz, jak sie nie łapie teraz do skladu na II lige, to średnio mi sie chce wierzyc w to ze na I lige bedzie wchodzil. Chodzi mi tylko o to zeby sie nie nastawiac niewiadomo na co, idzie poki co do III ligi, a co bedzie... to sie dopiero zobaczy.
Dla wszystkich niezorientowanych: Gornik nie awansuje z bardzo prostej przyczyny - poniewaz nie jest tym zainteresowany. Ale w gruncie rzeczy to dobry klub, zeby sie nasi ogrywali i wedlug mnie bedzie z tego pozytek. Swoja droga, trzeba sie przejsc na Gornika zobaczyc co gra teraz Grzesiak Baran i Tomek Podsiadlo (aczkolwiek wieksze nadzieje pokladam w tym pierwszym, ktorego uwazam za spory talent).
Każde wejście Szwajdycha to był gol lub duży smród dla przeciwnika, w rezerwach błyszczał. To juz jest grajek na pierwszy skład, a jak chcą go odesłać, to znaczy ze nie chcą go w pierwszej bo mają kogo innego, może równorzędnego ale innego na którego stawiają, mnie go bedzie szkoda na III ligę, bo on już jest tam zadobry.
Czy Szczota az tak błyszczy? Powiedzcie sami...
Cebulka musi się troche nauczyc się grać zespołowo, a pozatym chłopak powiem wam umie kopać w piłeczkę, a co do pawełka to jak mój kolega dobry powiedział jest jeszcze młody, mozna dac mu jeszcze trochę czasu i zobaczymy narazie niech tam pograją - czas pokaze.Dodam że są pasiakami(wychowankami) i to ich chwali, grałem z nimi wiem co potrafią i dlatego jak juz ma tak klikać to również mi ich szkoda.
Brajt,
rozumiem Twoje argumenty, ale niezgadzam się w kwesti szlifowania się w Wieliczce Szwajdycha. On się już teraz nadaje do gry, choćby krótko.
Czy czujesz co to jest za motywacja być z drużyną, która awansuje, to są zupełnie różne poziomy i bodzce do dalszej pracy niż jakiś tam Górnik z różnymi - sorry - odrzutami. Nawet jeśli grzejesz ławę. Czy byłeś kiedyś postawiony w sytuacji, że jesteś dobry, zapie.., masz talent itd, a jakiś decydent jednak z Ciebie rezygnuje (choćby chwilowo)?
poza tym już się w tej kwestii szerzej wypowiadałem
manfred netzermann
Wasze argumenty sa przekonujace ale idealne rozwiazanie w sprawie Szwajdycha lezy gdzies po srodku chyba najlepiej byloby wyporzyczyc go do mocnego drugoligowca takiego zeby grał
jesli chodzi o motywacje, to masz 100% racji
Według mnie jest to rozsądne rozwiązanie. Szwajdych cały czas będzie naszym zawodnikiem, tylko teraz z korzyścią dla nas i dla niego będzie ogrywał się w dużo mocniejszej drużynie niz IV ligowa nasza rezerwa. Gdy zabłyśnie i okaże się potrzebny od razu może wrócić.
A jeszcz nie błyskał ???
Moim zdaniem to też uwazam że Paweł powinien zostać u nas! Ile to talentów gra w innych klubach i w polsce i na zachodzie! i tak jak Paweł zaczynali wchodząc na 5 minut. Uwazam ze Pawła juz sie powinno wpuszczać na jedna połowe meczu.
Według mnie Paweł Szwajdych też powinien zostać w Pasach, gdyby dostawał wiecej szans napewno pokazałby co naprawde potrafi!!!!
Nigdy nie zejdziemy na P S Y
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)