KRZYSZTOF PISZCZEK!
Ps.W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym jest o nim artykuł-LUDZIE Z CHARAKTEREM-Piłka uratowała mu życie.
Warto przeczytać!
-
-
JAK NIE STEFAN TO KTO?
Zart???
Albo tematy pomyliles...
Wojciech Stawowy! :) W końcu to jemu zawdzięczamy ekstraklasę! Pana Wojtka zawsze będę szanował!!!
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
Chlop byl trenerem KMITY ZABIERZOW w 16 meczach w ktorych ani jeden raz nie odniosl zwycietwa,a tu krak 06 ktory w kazdym wpisie neguje sukcesy Majewskiego wystawia takiego kandydata.
Nie wspominajac juz o jego pozaboiskowych sympatiach.
Dajcie kuźwa spokój z tymi wiślackimi rodowodami.Normalny człowiek,a że tam szkolony trudno.
Tymbardziej że uciekł kosie z przed nosa,powinniście się pohamować.Wygrał walkę o życie i niech sobie żyje w spokoju 100 lat!!!
Jak grał w Cracovii to darliście pewnie ryje po jego akcjach i golach,o Pińczowie nie wspomnę>:X
A.W.B., proponowalbym, zebys jednak wyedytowal swojego ostatniego posta, bo jest - delikatnie rzecz ujmujac - nieprzemyslany...:>
A ja nawet nie wnikam w to, czy sie myslisz czy nie, tylko Cie prosze, zebys takich rzeczy na forum nie pisal. Czy tak trudno zrozumiec dlaczego?
Tajemnica Poliszynela .
A wy dalej żyjcie w bajce, w której wuefista doprowadził Cracovie do I ligi : )
Wiesz, A.W.B., mnie sie wydaje, ze cala polska pilka to jest jedna wielka bajka, ale poniewaz jestes, jak widze, duzo bardziej doswiadczony i zorientowany ode mnie, to szacun, pisz sobie dalej co masz pisac. Pan Bialonski na pewno cieplo przyjmie Twoje opinie i moze w przyplywie weny napisze znowu jakis madry artykul o Panu Filipiaku, na przyklad...
Mnie zawsze interesowało na ile Jończyk myśli inaczej niż Stawowy, na zewnątrz wyglądało to zawsze, że są całkowicie jednomyślni. Czasami jednak odnosiłem wrażenie (np na spotkaniach przy trudniejszych pytaniach), że Robert chciałby coś zrobić inaczej ale był w 100% lojalny i nie wypowiadał wówczas swojego zdania, tylko przytakiwał Stawowi.
nie czas i miejsce na ten temat dziś...
Robert byl lojalny wobec kazdego.
Ja nie licze jednak na jego szybki powrot do Pasow. Nawet kiedy zrobi papiery.
Nie dogada sie z Tabiszem.
Dałem jako przykład Krzysztofa Piszczka bo po tym co go spotkało, nie załamał sie tylko dalej działa w piłce noznej.To facet z charakterem i jajami.A nam potrzebny jest własnie taki trener z charakterem który nie będzie się bał Tabisza i powie swoje zdanie Filipiakowi.Niewazne tutaj jest nazwisko tylko ktoś kto ma jaja!!!!!
Najważniejsze żeby piłkarze dawali z siebie wszystko i wiedzieli że grają w Cracovii, a nie w Odrze Wodzisław (z całym szacunkiem dla Odry). Jeśli piłkarz przeczyta na forum Wisly, że jest ciota i w meczu będzie grał jak ciota i nie będzie wierzył w swoje możliwości to żaden z niego piłkarz. A jeśli piłkarz po przeczytaniu czegoś takiego powie "pokarze tym frajerom kto tu jest ciotą" i będzie grał na 200% możliwości i dawał z siebie wszystko to jest właśnie godny Cracovii. Trener powinien właśnie coś takiego mówić piłkarzom, a jak nie to won! A Stefan ich tego nie nauczy, a piłkarzy z charakterem odstawia od składu. Potrzeba nam trenera, który potrafi zmusić piłkarzy do walki i dzięki kóremu uwierzą oni w swoje możliwości.
Miszczuniu ktorych to pilkarzy z charakterem sie Stefan pozbyl??? Kontuzjowanego Bojara???czy grajacego jak ostatnia ciota Piotrka Gize???Pozegnanego z szacunkiem Wacka,ktory sam sobie poszukal klubu w III=lidze???
Pozatym jak tam trener Wieczorek??? Nadal zainteresowany nim jestes???
Do Zeusa!
W tym co napisał Miszczu 2007 jest dużo racji,a Ty pownieneś zastanowić się na tym co piszesz,kontuzjowany Bojar-każdy nawet najlepszy zawodnik może złapać kontuzje lub zachorować ale wtedy trzeba mu pomóc a nie skreslać,kto jak kto ale Bojar to był gość z charakterem,Piotrek Giza napewno był jednym z najlepszych naszych graczy a Janas troche zna się na piłce i wziął go do kadry,podobnie jak Urban do Legii(Majewski z Tabiszem jakoś do tej pory nie znależli za niego zmiennika),a co do Wacka to trzeba mieć uznanie za jego grę w Pasach,ale od dłuzszego czasu dawano mu do zrozumienia,że nie mieści się w składzie.Ciekawe co powiesz jak Majewski wymyśli,że nie ma miejsca w drużynie dla Barana i Pawlusińskiego???
Urban jeśli lEGŁA weżmie Henrego
Po co Urban, skoro z silną kadrowo Legią nic nie ugrał?
Każdy tylko nie Majewski!!!Zgred nic nie wnoszący do nowoczesnego futbolu!!!
krak 06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do Zeusa!
> W tym co napisał Miszczu 2007 jest dużo racji,a
> Ty pownieneś zastanowić się na tym co
> piszesz,kontuzjowany Bojar-każdy nawet najlepszy
> zawodnik może złapać kontuzje lub zachorować
> ale wtedy trzeba mu pomóc a nie skreslać,kto
> jak kto ale Bojar to był gość z
> charakterem,Piotrek Giza napewno był jednym z
> najlepszych naszych graczy a Janas troche zna się
> na piłce i wziął go do kadry,podobnie jak Urban
> do Legii(Majewski z Tabiszem jakoś do tej pory
> nie znależli za niego zmiennika),a co do Wacka to
> trzeba mieć uznanie za jego grę w Pasach,ale od
> dłuzszego czasu dawano mu do zrozumienia,że nie
> mieści się w składzie.Ciekawe co powiesz jak
> Majewski wymyśli,że nie ma miejsca w drużynie
> dla Barana i Pawlusińskiego???
Chlopie Giza miejsce w kadrze stracil dawno dawno temu,to raz a dwa to jesli jestes na tyle nie zorientowany to chcialbym Ci przypomniec ze na chwile obecna Piotrek Giza stracil miejsce nawet w skladzie Legii...
Jesli chodzi o szacunek do Bojara to jesli jestes nie zorientowany(na wyjazdy z Potterem nie jezdzicie,na derbach byles badz nie,tego nie wiem)to prawdopodobnie powinies zauwazyc w jaki sposob zostal pozegnany,i przez kibicow i przez klub...
Tomek Wacek,jesli czulby sie dalej na silach grania na wysokich obrotach,raczej nie szukalby sobie klubu w aktualnej II lidze...
A tak dla przypomnienia to na jaka pozycje zostal sciagniety Dariusz Klus??? do obrony czy jako napastnik,skoro nie w miejsce Gizy???
A jesli chodzi o miejsce dla Barana ,to mam nadzieje ze juz wkrotce w jego miejsce zobacze Kostrubale...
A Urban na lawke trenerska w Cracovii to juz istna PARANOJA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)