Szeliga na zamiast PAwlusinskiego!?!?!
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
jeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssttttttttttt!!!!!!!!!
Majewski chyba jeszcze troche zostanie
Spokojnie jeszcze z takimi wnioskami
Pochwała za I połowe i za ambicje... cóz nie udało się zdobyc 3 pkt
ogladalem mecz w canal+ i powiem tak ze doping byl pze super - glosno az czasem glosniki trzeszczaly
szkoda ze nie bylo legendarnego dopingu typu '' caly stadion caly stadion i nagle wszyscy .. Cracoviaaaa Cracoviaaaa Cracoviaaa...''
ale nie bylo zle
w pierwszej polowie szkoda ze nie strzelilismy drugiej bramki w drugiej polowie juz byla inna Cracovia za bardzo cofnelismy sie , radwanski znow zajebal bramke po raz kolejny
gdyby nie on kto wie czy bysmy nie wygrali
jednak chyba trzeba byc zadowolonm tymbardziej ze wisle nalezal sie przynajmniej jeden rzut karny ( nowak reka zagral w polu karnym )
szeliga powinien grac w kmicie zabierzow i to bylby max dla niego
brakuje zawpodnika w srodku pola ktory przytrzyma pilke i rozegra bylo widac w drugiej polowie brak technicznych umiejetnosci wnaszej druzynie
i co najwazniejsze w tym meczu bylo widac jak Stefan walczyl o nasza Cracovie
i powiedzial prawde ze o wisle i bylo to dosc glosno slychac w TV
szkoda liczylem ze dowieziemy zwyciestwo jednak znow sie nie udalo moze za rok
No i jestesmy na razie niepokonani na własnym stadionie
cóż Panowie, powiem tyle: niedosyt.
zeby nie bylo to ponarzekam: nie wiem co na boisku 90 minut robił Szeliga. reszta mi sie podobala nawet Radwanski. Nie wiedzial ze ktos za nim jest szkoda ze nikt nie krzyknal wtedy by pewnie wybił.
trudno ale dzieki za ambicje
Doping super. Tyle ode mnie
Mi też się podobało jak Majewski pocisnął sędziemu tam przy linii. Mecz też z perspektywy TV z chwilowym dopingiem live przez telefon :) Przerwa wybiła troszkę chłopaków z gry, szkoda że ta bramka to taki farfocel wpadł. Dużo by można mówić o tym co by było gdyby, więc lepiej nie zaczynać.
PS. Czy na początku WTSK zostało zagłuszone innym dopingiem ?
Co Majewski powiedział sędziemu?
atmosfera na stadionie zajebista!
gardło zdarte, ze zmęczenia kręci mi się w głowie.
szkoda, że nie 3 punkty, ale i tak było przez większość czasu pięknie! widać, że zawodnicy chcieli dziś zagrać dla nas i chwała i za to!
Majewski powiedzial, ze to wisla i oni tak pod nich sedziuja, ze boja sie pokazac kartki.
a ten faul byl na druga zolta dla czarnucha
I, ze co z tego ze to Cleber, ze to taki sam zawodnik jak wszyscy.
On jeszcze coś tam mówił: "... bo to Wisła, bo jakby to była Cracovia to by było inavczej ..." i w sumie sędzia przybiegł żeby go uspokoić i żeby wrócił na swoje miejsce ale usłyszał kilka gorzkich słów prawdy i nie dość że Steven nie wrócił to jeszcze krzyczał coś tam za odbiegającym rozjemcą :)
Niedosyt jest, ale brawo za walkę, a 1 polowa super!
Chłopaki bali się w 2 połowie grać krótką piłkę, te wykopy na aferę przy niezłej obronie gts nie miały szans, no i piłka wracała pod nasze pole karne... Brakowało drugiego gracza z umiejętnościami Arka Barana, jednak Plastik, Kłus i Nowak nie dawali rady z grą do przodu.
Dobry mecz całej obrony. Szkoda że nie wpadło w 1 połowie na 2:0, wtedy by już nas nie doszli.
Pierwsze derby ogladane zagranicą na necie.
Wogole nie ma co sie wkrecac w to co jest sprawiedliwe a co nie
DO PRZERWY WYGLADALISMY CALKIEM OK
i szkoda ze styklo tylko na 1-0
Po tym 1-0 czulem ze druga polowka tak sie potoczy
ale i tak burki strzelily bramke po makabrycznym bledzie...
Brakowalo mi jedynie jakichkolwiek szans w koncowce
Niestety nie dalismy szansy obszczymurom na porazke pod koniec
Ciesze sie ze w koncu trafil nam sie normalny sedzia
piszac normalny mam na mysli ze generalnie nie byl stronniczy
mylil sie i podejmowal zle decyzje w obie strony
na szczescie nie zawahal sie przy faulu na Bartku
bo karny przeciwko obszczymurom to po prostu mega niespodzianka
no nic jeszcze nie tym razem
Ale kartke czerwoną za faul na Dudzicu Baszczyński powinien dostać bezapelacyjnie. Wychodził na czystą pozycję, a faul był do tego chamski! Doping super!
Pierwsza połowa jak najbardziej dla nas. Bramka z karnego i dominacja na boisku.
W drugiej już nie było tak dobrze.
Z tego co pamiętam to bez akcji podbramkowej :(
Doping całkiem niezły, chociaż byłem na lepszych.
----------------------
KSC
Gra w I połowie bardzo dobra ( jak chcą to potrafią , szkoda , że nie przykładają się tak w innym meczach , coś z tym trzeba zrobić ) , druga połowa o wiele słabsza , nie mogli złapać rytmu gry.
Doping - średni.
Frekwencja - liczyłem na całkowicie wypełniony stadion .
Gratulacje dla druzyny za ambicje.
Ten obronca, ktory odpuscil przy bramce na 1:1 powinien przeprosic za to, ze przez niego nie wygralismy derbow.
A Santo powinien przeprosic, ze namawial naszych graczy na forum, zeby odpuszczali "niemozliwe" pilki. ;] Ta akurat okazala sie mozliwa.
A ten caly Junior to pedal jeszcze wiekszy niz oBrozek. Przewraca sie o wlasne nogi i pajacuje.
Co mielismy na sektorowkach? Bo spod spodu srednio widzialem. ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)