SKIBA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja bede pesymista a raczej realista i sadze ze
> beda baty (i to wysokie) jak zawsze. niestety
> stracilem juz wiare na lepsza gre
>
> !!!CRACOVIA W POZNANIU!!!
Baty jak zawsze??!!
Przypomnij mi kiedy to ostatni raz dostaliśmy baty od gts-u u siebie??
Jak chodze ponad 25 lat na Pasy tak sobie przypomniec nie mogę....
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
takim mysleniem jak SKIBA przegrywa sie mecz przed pierwszym gwizdkiem
SKIBA, ja cie prosze: zostaw te defetystyczne mysli dla siebie, teraz sie musimy sprężać...
i my i piłkarze
tomecki Napisał(a):
> Baty jak zawsze??!!
> Przypomnij mi kiedy to ostatni raz dostaliśmy
> baty od gts-u u siebie??
> Jak chodze ponad 25 lat na Pasy tak sobie
> przypomniec nie mogę....
>
>
>
dobrze, przebraszam Tomecki. male sprostowanie: " dostaniemy baty jak nigdy! "
co za user....
:X
szczerze, wole sie nastawic teraz na to co bedzie niz wierzyc w cuda tak jak to robilem przez te wszystkie lata i po meczy chodzic przez miesiac mega wqrwiony.
PS. widze ze niektorym przeszkadza moj realizm. Nota bene pisanie przez te same osoby jak to jest zle w Cracovii jest si? hmmm panowie wiecej luzu w pewnych sprawach. pamietajcie lepiej byc mile zaskoczonym niz niemile rozczarowanym ;)
PS2. niestety nie widze zadnych przeslanek na lepsza gre naszych pilkarzy :(
A ja widze przesłanki, bo będą grać u siebie przy pełnym stadionie. Pozatym nie da się każdego meczu niewygrywać, a z wisłą już dawno nie wygraliśmy, więc kiedyś trzeba.
nie nudź SKIBA, wszyscy juz wiedza ze wg ciebie przegramy
wystarczy
Jak pamiętam Cracovia w derbach grała cholernie zmobilizowana i nieporównywalnie ambitniej i lepiej niż w innych meczach. Wiec sursum corda.I maks doping.
Jeżeli zawodnicy będą walczyć i uważnie przeanalizują ostatnie mecze Wisły a co najważniejsze wyciągną z nich należyte wnioski, to nie powinno być źle. Gramy u siebie, przy dopingu kompletu publiczności , taka atmosfera powoduje wyzwolenie dodatkowych sił i mobilizację u piłkarz. Mam nadzieję, że nasi piłkarze nie przestraszą się "pogromców" Barcelony, bo naprawdę nie ma kogo. Jest doskonała okazja do sprowadzenia na ziemię, będących w euforii zawodników i kibiców Wisły po wczorajszym meczu... meczu który miał znaczenie tylko dla Wisła, bo sprawa awansu rozstrzygnęła się już dwa tygodnie temu, gdzie piłkarze Wisły wyglądali na tle Barcelony jakby uprawiali zupełnie inną dyscyplinę sportu. Rok temu również wydawało się ,że nie mamy z Wisłą szans. Skazywani na pogrom przy pustych trybunach piłkarze rozegrali bardzo dobry mecz i tylko ślepym ? sędziom zawdzięcza Wisła to ,że wywiozła z naszego stadionu 3 pkt.
chyba jeszcze nie wszyscy! wiec och wielki "Big mouth strikes again " pozwol mi jeszcze troszke ponudzic.
hehe... jednak dla takich pospinanych netBIGbrotherow warto czytac to forum :D
chcesz przegadac bota?
powodzenia
I prosiłbym o ograniczenie pwtórek, że WTSK.TO NIE JEST DOPING CRACOVII!!
Ej
Popieram.Wiecej dopingu dla Pasow,mniej antywisly.W ten sposob pokazujemy swoje kompleksy...Niech doping niesie sie przez cale blonia,szczegolnie te przyspiewki spiewane na 2 trybuny:)
Yaro1984 Napisał(a):
>W ten sposob pokazujemy swoje
> kompleksy...
chyba tylko ty tutaj masz kompleksy :)
a wracając do tematu mam nadzieję, że zagramy jak ostatnio na gejmonta z tym że to my zdobędziemy 1 bramkę więcej.
Dopig hmmm WTSK niech tam sobie będzie, w końcu WTSK ;) tylko po kilku minutach a nie nasi wchodzą a tu...
Ostatnio oglądałem mecz Cracovia-Łks Na Orange sport I niestety muszę przyznać ze w telewizji wyglansowało żenująco co chwile było słychać WTSK a gramy z Łks
Daruj sobie chlopie,spiewanie na okraglo o wisle nawet jak z nimi nie gramy o czyms jednak swiadczy.Pocisnac im od czasu do czasu a nie na nonstopie.Ja nie mowie ze ktokolwiek ma kompleksy ale w ten sposob spiewajac tak jestesmy odbierani.Liczy sie tylko Cracovia i zwyciestwo!
Widze ze jest potrzeba podniesienia morale.Moze bysmy poszli wszyscy na basen GTS i nasikali im tam?
Kundelki niech się boją o wynik, z wszystkimi wygrywają to z nami też muszą..... jak nie to będzie wielka fala krytyki (oni są pod ścianą),
a nasi mogą sobie załatwić "spokojna jesień" jak nie przegrają - pełny stadion, wyniki z poprzednich lat na Kałuży, nie chcę powiedzieć że jestem optymistą ale czuję że będzie nieźle ;)
I tak należy trzymać, marcin111.
Jesteśmy kibicami Cracovii a nie jakiegoś tam psiego pomiotu i naszym zadaniem jest wspieranie Pasów a nie dywagowanie czy damy radę czy nie. Wiara góry przenosi!
Wszyscy w niedzielę na mecz i nie ma to tamto :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)