O, to sie moze sprawdzic. Bo oni maja reprezentantow, a my gramy jak w 4 lidze. ;]
-
-
CRACOVIA- Wisła Kraków
Też byłem dziś na Wielickiej i kupiłem 5 biletów dla swojej rodzinki :)
Wystałem się 90 minut + czas doliczony i dostałem!
Ludu było co niemiara, tymczasem pań obsługujących - DWIE. Totalny bałagan i brak organizacji.
A tak na marginesie to z her Majewskim na zwycięstwo w konfrontacji z GTSem nie licze. Licze natomiast na nadkomplet pasiastej publiczności i totalny doping przez cały mecz + najszczersze pozdrowienia dla Komendy MO przy R22 :D
POZDRAWIAM
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O, to sie moze sprawdzic. Bo oni maja
> reprezentantow, a my gramy jak w 4 lidze. ;]
>
:D
Radzę się jutro wybrac po biletu bo w srodę już nie będzie po co iść.
mam takie inne pytanie w sprawie biletów, czy jest możliwość, ze braknie tych dla kobiet?
bo fizycznie biletów nie braknie na 100%, bo są wydrukowane z tego co mi się wydaje na całą rundę, ale czy będą jakieś limity?
Bo wszystkie panie i tak wchodzą chyba ponad komplet krzesełek :)
i jeszcze jedno, czy nie da się zrobić biletów tak, by pod oderwaniu tej części co się zawsze odrywa pozostał na bilecie w całości napis: CRACOVIA vs WISŁA??
bilet fajnie wygląda, ale teraz - a potem w albumie będę miał
RACOVIA vs WISŁA :/
ERPIEN 2008 GODZINA 19:30 ...
Do pierwszej części pytania:
Na każdy mecz napewno jest określona liczba biletów dla kobiet, czy kupisz jutro czy w piątek co to za różnica? A tak wydasz złotówkę jutro i bilet będzie.
Druga część:
Ja mam karnet, więc problem mnie omija, ale widać, że nie myślą poprostu.
No i do wszystkich:
Nie czekajcie na kupno biletów, bo nie zdziwię się jak już w środę nie będzie, a bilety kupione w piątek, nie będą fajniejsze.
A ja wam powiem tak, ze nie ma sie co śpieszyc! Tak jak zawsze odłóżcie zakup na piatek :)
koteja to było dobre ;)
to ile przeznaczono biletow do sprzedazy na ten mecz?
czy sektor D wypelni sie w full? i czy doping nie powinienien byc z sektora D ? (wkoncu najtaniej i najbardziej slyszalni!!
a czy jesli mam nr biletu 4098 to musze czekac aż wejdzie 4097 wczesniejszych osób?
:P
pff w piatek lepiej w niedziele przed meczem...
Big mouth strikes again Napisał(a):
> a czy jesli mam nr biletu 4098 to musze czekac aż
> wejdzie 4097 wczesniejszych osób?
To jest teoria kibiców Lechii więc nie wiem czy nie trzeba wykupić jakiś praw do jej udostępiania:)
Pogoda na deby:
Niedziela - 31.08.2008
dzień
7-19 13/18/22 °C
1017 hPa Wiatr: 15 km/h E Deszcz: 0 mm
noc
19-7 9/14/16 °C
1018 hPa Wiatr: 13 km/h E Deszcz: 0 mm
Myślałem, że żartujecie z tymi kolejkami.
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=3095&x=0
Chyba że to fotomontaż :)
W sklepie Medale.pl po 11 kolejka 5-7 osob.
A te bilety sa brzydkie jak nie wiem.
Mielismy piekne bilety w tamtym sezonie, to oczywiscie ktos musial sp...
ja swoje bilety już mam, pytam bo pewna pani ma przyjechać dopiero w weekend, o czym wcześniej nie wiedziałęm i się zastanawiam czy będę musiał jechać znów do Krakowa po bilet dla niej, czy kupi sobie spokojnie przed meczem :)
co do sektora D, to wczoraj pięknie bilety na niego schodziły
Nasi będą gryżli trawę i uwierzą, że mogą wygrać; jak w każdych derbach.A może pomogą im też dzisiejsze kontuzje z Barceloną, bo burki będą szaleć a zwłaszcza nomen omen P oBrożek
Miszczu2007 Napisał(a):
> Były derby za Stawowego na Reymonta, gdzie wg
> mediów byliśmy faworytem. I przegraliśmy 3:0.
> Były derby 0:0 u nas (przedostatnie chyba) i też
> mieliśmy niby ten mecz wygrać. Ale nie. Bo derby
> rządzą się swoimi prawami, że zawsze psy
> wygrywają
>
>
Młody jesteś to nie pamiętasz :)
problem Derbów i w ogóle grania przeciw gts leży w tym że im sędziowie sprzyjają (nie tylko w meczach z nami) - przykłady z Derbów to choćby dwumetrowy spalony przy bramce Boguskiego, brak czerwieni dla Głowackiego w książkowej sytuacji, czerwień dla Bastera za to że go Szymkowiak w głowę kopnął, ten urojony wolny itd.
Zobaczymy jak będzie ciężko być optymistą - ale ja przed meczem zawsze zakładam nasze zwycięstwo
Jeb.. wisle i rumcajsa!
Oj ciężko być optymistą...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)