Polonia 1:1 :) Piechniak
-
-
INNE MECZE 3. KOLEJKI
2-1 dla Polonii Ivanovski:)
Arka wygrała, Lech wygrał, Polonia wygrała... teraz czas na nas, wstyd by było nie wygrać :D
Totalna klęska drużyn zachodniej części Zagłębia Górnośląskiego, którym kibicuję, bo mieszkam na przemian w Gliwicach i w Wodziu, a pracuję i teściów mam w Zabrzu, a Bytom jest o rzut beretem. Wszyscy przegrali, a niektórzy kompromitująco: Odra, Górnik, Piast, Polonia Bytom. Los się uwziął na mój Heimat.
Trunks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Arka wygrała, Lech wygrał, Polonia wygrała...
> teraz czas na nas, wstyd by było nie wygrać
>
>
>
>
>
Ale też psy wygrały,Śląsk wygrał,oby Lechia nie,ale boję się...
poprawcie literowke w nazwie tematu ;)
Tefal też to zauważyłem ale nie chciałem siać fermentu ;)
Próbuję się wczuć w kibica Jagi w meczu z Legią i zauważyłem że mają dużo lepiej.
Miomo że raz za razem Legia strzela na ich bramkę i prowadzi 1-0.Poprostu ta drużyna inaczej wygląda na tym boisku,a przecież się kompletnie nie znają(SAMI NOWI)
No dokładnie, wystawiona za pieniądze "z Wasyluka" prezentuje się jak drużyna !!! a nie jak biegająca bez składu i ładu jedynastka Stefana...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)