Wyglada na to ze pewna bariera jest dla nas nie do przeskoczenia.Baty od beniaminkow i w prestizowych meczach to juz tradycja.Skad taka slaba gra?!Kto odpowiada za transfery?Za taktyke,usatwienie i forme zespolu?Odpowiedz jest tylko jedna-trenejro.Moze ktos miec pretensje ze sie ciagle nazeka...ale na litosc Boska...jest na co.Jestesmy w stanie dostac baty od kazdego w lidze,ciezko wskazac zespol ktory ogralibysmy spokojnie....Ja wiem ze wisla derby wygra,tylko nie wiem jeszcze jak wysoko.Smutne ale prawdziwe...
-
-
Lechia-CRACOVIA
Nowak nie nadaje się do gry w środku pola, podobnie jak Wasiluk na grę w pomocy, a Szeliga w ekstraklasie. Jak doktor przestawi Polczaka do ataku to też będzie słabo grał.
Za to z Nowaka na skrzydle czy z Wasiluka na obronie możemy mieć pożytek.
Spokojnie panowie, nie musimy byc jeszcze mocni, przecież jeszcze nie mamy nowego stadionu ;)
Arpada na skrzydło, wasiulka do obrony Kłusia albo Wilka do środka pomocy
Pierwsze 20 minut było fatalne, a kiedy zaczynaliśmy mieć optyczną przewagę, dostaliśmy bramkę. Gra fatalna, nie potrafimy wymienić 4 dobrych podań, gramy długą piłę kiedy trzeba zagrać po ziemi. Nie widać perspektyw.
Co w tym zespole robi jeszcze Moskała, to ja nie wiem.
Czemu za spadek frekwencji ktoś wini pisących prawdę o "zasługach" trenera? A pisze nie tylko Potter tyle, że on ją od dawna. A aktualnie właściwie wszyscy. Nawet ten, który wytyka Potterowi, że pisząc krytycznie obniża frekwencję[ale u kogo? ,Bo forumowicze dalej chadzają] Ja nie wyciszam się publicznie,bo itak trenerowi czy prezesowi to wisi jak tona kitu na agrafce u sufitu. Można dla samouspokojenia polecać zawodników do kupna albo do wyrzucenia, można też proponować składy itp. , ale chyba tylko dyskusyjnie na Forum[?]Więc zabieram głos będąc w fatalnym nastroju na rauszu, bo z pełnym szacunkiem pozwolę sobie nie zgodzić się z p, Karwinem sugerującym Potterowi zmianę wypowiedzi na bardziej optymistyczną co być może zwiększyłoby frekwencję.Jako, że trenera prezes obiecał rozliczyć po oddaniu do użytku nowego stadionu.Coś mi się wydaje, że dalej będę popierał Pottera oczywiście nie obniżając frekwencji i głęboko wierząc, że będzie dużo lepiej[na trzeżwo też!]
Pozdrowienia wymienionym powyżej.
http://lechia.gda.pl/news/14531/
bez komentarza - zarówno gra naszych piłkarzy jak i zachowanie brody po meczu ...:(
co za bufon ;/
CHYBA SE JAJA KTOŚ ZROBIŁ...
A jeżeli nie, to... Panie Prezesie, ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE!
Tylko niech najpierw poda namiary na dilera tak dobrego towaru :):):)
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spokojnie panowie, nie musimy byc jeszcze mocni,
> przecież jeszcze nie mamy nowego stadionu
>
>
ale przydałoby sie byc w Extraklasie, a z taka grą to ja naprawde zastanawiam sie kto jest od nas słabszy. znam umiejetnosci wiekszosci z naszych pilkarzy i wiem, ze powinna byc np. Lechia nizej nas-bo jest surowa(tak, tak Betonie surowa jak swiezo ubita gęś), ale dzisiejszy wynik tego nie odzwierciedla. trzeba pamietac, ze do extraklasy trudniej wejśc niz sie utrzymac (przy załozeniu, ze Cracovia ma takie warunki finansowe jak obecnie)
Karvin o tyle ma racje, ze kibice CRACOVII lubią swego rodzaju martyrologie(walcze o to z ojcem od urodzenia) i pesymistycznym pieprzeniem skutecznie zatruwają samopoczucie innym(jak to wplywa na frekwencje nie wiem, bo mimo ze ojciec mi zawsze umila zycie prognzami jakoś chodze niemal na kazdy mecZ)
po przeczytaniu wywiadu z Majewskim coraz bardziej prawdopodobne wydaje mi się to, ze Wasiluka mialo nie byc w skladzie, a zadzwonil pan prezes i powiedzial ze milionowa inwestycja ma grać. a jesli to tylko wybryk trenera, to w sumie punkt dla niego bo dziennikarzy sportowych to ja nie lubie-nie wiecie co uslyszal przed konferencja od kogos. (chociaz jako pracownik klubu jest zobowiazany udzielac rzeczowych informacji)
potter Napisał(a):
> Chętnie bym kolego Karwin piał z zachwytu jak by
> był powód.
(...)
> To tacy jak ty na prawdę szkodzą
> klubowi bo tolerują tego darmozjada .
Tu, potter, przegiąłeś, i to niewąsko.
W dyskusję na temat Majewskiego i gry Cracovii nie chcę się w tej chwili wdawać, choć i ja już zaczynam tracić cierpliwość,
ale pisanie do Karvina, że to on naprawdę szkodzi Cracovii, jest po prostu albo skrajną bezczelnością, albo wyjątkową nieznajomością rzeczy. O to drugie Cię nie podejrzewam, zostaje pierwsze.
Zapewne Cię poniosło; moim zdaniem, powinieneś jak najszybciej odwołać te słowa i przeprosić Karvina.
Mysle ze powinnismy troche przemeblowac sklad. Mysle ze osiagalibysmy lepsze wyniki gdyby pierwsza 11 wygladala tak:
Cabaj - Wasiluk, Polczak, Tupalski, Kulig - Nowak, Kłus, Baran, Pawlusiński - Wilk - Dudzic.
Oczywiscie trzeba poczekac na Kuliga i zgranie Wilka ale mysle ze ta jedenastka osiagalibysmy duzo lepsze wyniki takze na wyjazdach.
midu Napisał(a):
>
[lechia.gda.pl]
takie słowa trenera są tym bardziej nie na miejscu, że Filipiak nie raz i nie dwa mówił, że od trenowania i koncepcji jest trener, bo on się na tym nie zna. I to bardzo dobrze o Filipiaku świadczy. Drzymała on nie jest :)
A nie mamy jakiejs zdolnej mlodziezy na miejsce Pawki?
Marudzenie.
Przeciez wiadomo, ze nikt nie twierdzi, ze Karvin jest szkodnikiem, tylko ze zdaniem Pottera bronienie Majewskiego szkodzi Cracovii, bo daje Filipiakowi odczuc, ze kibice jeszcze toleruja rumcajsa.
Nie obrazajmy sie za niejednoznacznie dobrane slowa.
Jest Jelen ale za bardzo techniczny i pewnie zbyt przebojowy
Agnan Napisał(a):
> potter Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Chętnie bym kolego Karwin piał z zachwytu
> jak by
> > był powód.
> (...)
> > To tacy jak ty na prawdę szkodzą
> > klubowi bo tolerują tego darmozjada .
>
> Tu, potter, przegiąłeś, i to niewąsko.
> W dyskusję na temat Majewskiego i gry Cracovii
> nie chcę się w tej chwili wdawać, choć i ja
> już zaczynam tracić cierpliwość,
> ale pisanie do Karvina, że to on naprawdę
> szkodzi Cracovii, jest po prostu albo skrajną
> bezczelnością, albo wyjątkową nieznajomością
> rzeczy. O to drugie Cię nie podejrzewam, zostaje
> pierwsze.
>
> Zapewne Cię poniosło; moim zdaniem, powinieneś
> jak najszybciej odwołać te słowa i przeprosić
> Karvina.
Śmiem podejrzewać, że głupotą, a nie tylko nieznajomościa rzeczy i bezczelnością.
Agnan Napisał(a):
> midu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
>
>
>
> takie słowa trenera są tym bardziej nie na
> miejscu, że Filipiak nie raz i nie dwa mówił,
> że od trenowania i koncepcji jest trener, bo on
> się na tym nie zna. I to bardzo dobrze o
> Filipiaku świadczy. Drzymała on nie jest
>
Tutaj chyba niezrozumieliście ironii Majewskiego.On szydził z dziennikarzy,którzy zarzucają właśnie Filipiakowi że daje kartki ze składem Majewskiemu,a ten robi to co On mu każe.Ze niby sam nie potrafi ustawić zespołu tylko mu Filipiak narzuca jak grać.Więc szydził ,że nie może odpowiadać bo nie ma karteczek z tym co ma też mówić w wywiadach:)
tak swietny image sobie tworzy. to wyglada tak jakby to byl jakis sposob na zdobycie popularnosci. dramat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)