w Jagielloni też kilku pod 2 metry się znajdzie ;)
a czytając w przerwie na spokojnie relację widzę, że [b]nie tylko[/b] pierwsza drużyna traci bramki po rzucie rożnym rywala :(
Stąd mój apel do sztabu szkoleniowego:
Panowie poćwiczcie coś, aby po kornerze rywala piłka nie latała swobodnie po całym naszym polu karnym :(
-
-
MLODA EKSTRAKLASA - 2008/2009
albo nasz szalejący reporter lubi Tatarę, albo faktycznie Kacper szaleje na boisku ;)
[i]68 Ronaldo, Cannavaro...Semjon Milosević po swojemu nazywa swoich kolegów z drużyny:-)[/i]
Skoro nie gra... to Ronaldo - obstawiam Bartek Tomczuk :):)
Ważne!!
Gramy w Wasilkowie, przydałoby się zwycięstwo, bo FA za 5 lat na pisze, że w Wasilkowie mamy niekorzystny bilans.
jak na razie (tak wynika z relacji), tylko Szwiecowi i blokowi obronnemu zawdzięczamy, że jest remis (zapewne padną określenia "przegrany remis" ;)) - zatem przy braku armat nie ma co marzyć o zwycięstwie...
Bo nad nami ciąży jakieś fatum młodej potoczanki. W ubiegłym sezonie dwie porażki 1:3, 1:2 teraz bezbramkowy remis i znów porażka
nie należy zapominać, że jeszcze 4 kolejki temu młode drwale z Wasilkowa były liderem tabeli ME.
więc chyba jest to sukces
Tak żeśta mi zawrócili w głowie, żem się pomylił. Jest postęp! W ubiegłym sezonie dwie porażki, w tym dwa remisy! I to w dodatku z lepszym bilansem bramkowym :):)
Coś czuję, że w przyszłym sezonie nie będzie okazji do wyrównania bilansu
4 dni później
Trzech z wybranej po dzisiejszym castingu ósemki (Frańczak, Tyktor oraz Figiel) wystąpi w poniedziałek w spotkaniu Młodej Ekstraklasy z Arką Gdynia. Początek o godzinie 12:00
też piękna pora ;) rekord frekwencji murowany...
I to, że trzech może zagrać już w poniedziałek w ME, to WIELKI PLUS tych rozgrywek.
Nurku Zacny i Mądry... "W samo południe" - jeden z najlepszych westernów wszechczasów! :):) tylko chyba trzeba będzie Hancurce jakieś lewe zwolnienie załatwić
ja tam wolę "15.10 do Yumy" ;)
Biorąc pod uwagę to, ile niekiefy poświęciłam, aby móc oglądać mecze Młodej Ekstraklasy, niekonsekwentnym zachowaniem z mojej strony byłoby nie stawienie się jutro na meczu :)
Tak, więc.. do zobaczenia w samo południe :)
Pozdrawiam Serdecznie, Hancura :)
Tylko się ubierz ciepło... ponoć pogoda ma się pogorszyć :):):)
Typuje remis na zakończenie:)100%:)
już 1:0 dla Cracovii.. :)
2:0 :))
Czy ktoś wie ile bramek strzelił Tatara w ME?
W tym sezonie to chyba 3 + 2 dzisiejsze.. (ale pewności nie mam)
3:3 ...
Ja nie wiem, to chyba wina stefana, mlode ciołki wygrywając 3-1 potrafiły dac wbic sobie 2 bramki i skonczyło sie 3-3. Dla mnie to jest niezorzumiale conajmniej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)