Sacha się zrehabilitował za nie strzelonego karnego z Ruchem:)
2-1 zwycięstwo:)
-
-
MLODA EKSTRAKLASA - 2008/2009
Wystawić młoduych do następnego meczu ligoiwego.
Może będzie taki sam efekt, ale będzie walka do ostatniej minuty.
Cracovia pokonuje w Warszawie Legię 2:1 (bramka na 2:1 Dynarek w doliczonym czasie). Niestety, to "tylko" młoda Cracovia, młodą (ale wzmocnioną przez 3 ekstraklasowców) Legię
EDIT
nie od rzeczy będzie wspomnieć, że młodzież musiała się podnosić z bramki do szatni. Starsi (zgodnie z zaleceniami supertrenera) położyliby uszy przy sobie i skończyłoby się na 0:3
Dynarek z wolnego w ostatniej minucie !! 1:2 dla Pasów z Legią :D
U nas najlepsi Uszal Daliga Dynarek Tatara nie wiem czemu trener go zmienił Snadny słabo Tomczuk najsłabszy drugi nasz Szeliga same straty powinien być zmieniony reszta na przyzwoitym poziomie ta drużyna ma harakter widać było że im zależy na zwycięstwie i tak trzymać Najfalniejszy moment po meczu krąg zawodników na środku boiska i na całą pyte TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI CRACOVIA!!!Serce urosło i wreszcie byłem dumny że jestem ponad 30 lat PASIAKIM!!!
LiD.z jeśli Snadny słabo, to jest to olbrzymia zasługa Dr.Mengele, u ktorego u pewnego czasu trenuje Kuba. Jak tak dalej pojdzie to calkowicie straci swoje duze atuty - swiezosc, szybkosc, przyspieszenie.
Gędłek wie co robi.Przegrywali i ściągnął Łuczaka wstawił ofensywnego Pieniądza!
To jest ruch,a nie kuźwa przegrywa "konował" i wstawia Karwana za np.Plastika???
Co z tego że mieli przewagę jednego,ale grali 7 ofensywnymi:
Pucio,Dynar,Sacha,Tomczuk,Tatara,Kaszuba i właśnie Pieniądz
TO SIĘ O(D)PŁACIŁO!!!:)
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,Ekwueme-oskarza-pilkarza-Cracovii-o-rasizm,wid,10380540,wiadomosc.html?ticaid=16a65 oj biedny bambo :( :( :(
Będą ludzie z tego Dynarka .
Majewski o Dynarku-przyplusowal w gierce, jak bede potrzebowal zawodnikow, wiem kogo wziac.
On nie portzebuje zawodnikow? Na lawce w meczu z Legia nie bylo zadnego pomocnika.
Jemu nawet psychiatra nie pomoze.
Z Dynarka będą ludzie jak w końcu zacznie grać w lidze !!!!!!.... Właśnie to samo mi chodziło po głowie co azuro, chłopak bardzo dobrze wypada w gierce wewnętrznej, a nie ma go nawet na ławce rezerwowej. Chłopak ma już 19 lat, przykładowo w Standardzie Liege tacy zawodnicy decydują o obliczu drużyny.
komentarz z forum cwks:
(L), 21.09.2008 22:04 - *.gb.net.pl
Dynarek z cracovi , chłopak do LEGI . Bierzcie go poki bedzie za późno !!!
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oj biedny bambo
a tera to widno taka "moda" ,że jak przedstawiciel mniejszości czy to rasowej czy sexualnej czy jakiejś tam innej coś nabroi to od razu się drze: razizm/homofobia/antyfeminizm/faszyzm/cyklizm :D
bo ma w tym wsparcie pewnych mediów :P
natomiast jak taki przedstawiciel coś powie do białego piłkarza (były już takie przypadki w naszej lidze) - to jest wszystko OK
ciekawe czy cwks będzie wzorem gts domagał się walkowera i zamknięcia stadionu i czy pewne media go w tym wesprą.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maggo proko Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > oj biedny bambo
>
> a tera to widno taka "moda" ,że jak
> przedstawiciel mniejszości czy to rasowej czy
> sexualnej czy jakiejś tam innej coś nabroi to od
> razu się drze:
> razizm/homofobia/antyfeminizm/faszyzm/cyklizm
>
>
http://www.youtube.com/watch?v=NyEJ04_F0wg a ten kumaty :D
Jakbys mieszkal np w Rwandzie tez byś "podobnie" spiewał ;)
20 dni później
Pragne pionformować Państwa, że w najbliższy poniedziałek przy Kałuży odbędzie się zaległy mecz Młodej Ekstraklasy. Rozpoczęcie spotkania zaplanowano na godzinę 16:00.
Pozdrawiam, Hancura :)
Aniu ostatnio było nas 50 osób teraz może być mniej bo ja nie dam rady tak wcześnie:(
Mnie niestety też ten termin nieco pokrzyżował plany... Najdziwniejsze jest to, że o faktycznym terminie i godzinie meczu nie informują wręcz żadne oficjalne źródła (najczęściej widnieje data 12 X ).
Ja ze swojej strony moge postraszyć, że będę na 99%, a pozostałe jeden to nic innego, jak losowy wypadek, bądź Armagedon :)
Pozdrawiam :)
To świetna pora i jeszcze bilety na to są. Z 5 osób będzie.
Dziś zwycięstwo ze Śląskiem 2:1
Dwie bramki Kaszuby. Najpierw z rzutu karnego, potem z gry, po wrzutce chyba Kurowskiego.
Pierwsza połowa słaba, później po zmianach młodzi się rozkręcili.
Wyróżniłbym oprócz Kaszuby Tomka Baligę i Łukasza Uszalewskiego.
Bali grał dziś na defensywnym pomocniku i bardzo fajnie mu to wychodziło (w końcu jest nominalnym środkowym pomocnikiem, albo stoperem),a Uszal poprawnie zagrał w środku obrony razem z Urbańskim.
Kilka razy błysnął Dudzic, między innymi zrobił rzut karny, ale nie pochwalę go za słabszą pierwszą połowę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)