A co myślicie o "Szybkiej piłce" na TVP2 ? Dla mnie wkurzająca jest ta szydercza formuła programu. Tych takich głupawych sarkastycznych docinków o prawie każdej drużynie. Rozumiem dystans ale bez przesady. Ale ten tekst Szczęsnego o Legii fajny "Otwock, Siedlce, Falenica to jest Legii klub kibica" :)
-
-
NARESZCIE - INNE MECZE 1. KOLEJKI
Mnie tez to wkurza, przychodzi taki Szczesny ktory bramkarzem był żadnym a skończył kariere jak sobie rozbił łeb o słupek i będzie szydził z każdego klubu. Dodatkowo zakompkleksiony chłopiec którzy juz nas raczyłw tvn'ie ten łysy pedał błoński myśli że jest najmądrzejszy na świecie a o piłce wie tyle co ja o balecie. Prowadzący myślą, że są dowcipni a pewnie Patyra z tym drugim to geje. Jedynie normalnie wypowiada się ten sędzia, analizuje prace swoich kolegów i na tym kończy się jego rola.
pedalski program i tyle
Akurat szyderczy ton Szczęsnego ( który był całkiem solidnym bramkarzem) dodaje jakiegoś kolorytu temu programowi. Ponadto nikt inny nie będzie się lepiej wypowiadał o piłce nożnej jak własnie były zawodowy piłkarz.
oj santo santo , koleś wybronił mistrza w bodaj 3 klubach , ale Ty zapewne tego nie oglądałeś, jego pech że był już wtedy za stary aby do kadry zawitać
A ja się wyłamię - nie liczyłem na wiele ze strony TVP, a program nawet trzyma poziom.
Jak sobie przypomnę to megagówno robione przez TVN z tym kompletnym ignorantem salakiem ze swoim wkurwiającym uśmieszkiem eunucha, to uważam, że "Szybka Piłka" jest 1000 razy lepsza.
A co do Szczęsnego to gość absolutnie trzyma poziom i umie z klasą znaleźć ripostę na każdy temat. Np jego odpowiedź na pytanie, czy sądzi, że Polonia to "Discopolo" - po prostu weltklasse! :)
A tak mi sie nagle przypomniało...
Gola dla legii w meczy z Dyskopolo strzelił Iwański.
Przecież on dostał karę jednego meczu pauzy za symulowanie po karnym gdy Cabaj dostał czerwona kartkę z ZL...
to z jakiej paki on tam grał?
I nie mówcie mi że zmieniono reguły i kary za kartki nie działają na nowy sezon bo to nie była kara za kartki tylko za co innego.
To chyba podstawa do walkoweru. Ciekawe czy ktoś na to wpadł? A mozę ktoś mnie oświeci na jakiej podstawie prawnej mój - i nie tylko mój - "ulubieniec" znalazł się tam na boisku?
pewnie jego kara ulegla przedawnieniu :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)