Witam, bardzo poszukuję biletów Cracovi. Obecnie najbardziej zalezy mi na biletach Cracovia-Odra W. z poprzednich sezonów. Z każdy zapłacę ewnetualniew wymienię an jakies inne bilety. Bardzo mi zalezy na zebraniu całej kolekcji.
Pomóżcie mi:)
jakby co to moje gg:6922893
z góry dzięki za wszelką pomoc:)
-
-
Szukam biletów Cracovii
Kurwa mać pisze się CRACOVII przez dwa i na końcu a nie przez jedno i.To bardzo ważne!!!!
Ok ok, przepraszam.....postaram się już nie robić takich błędów. Wybaczcie:) i szacunek dla Cracovii i jej kibiców
ale bardzo prosze o pomoc:)
@Codino18 mam bilet z meczu Cracovia - Odra W. z 7 maja 2008, moge ci go odstapic
Dzięki wielkie ale to akurat jedyny bilet z Odrą jaki mam. Zlezy mi na 3 poprzednich sezonach:
06/07 05.08.2006
05/06 15.10.2005
04/05 21.08.2004
Dzięki z góry za pomoc:) bo strasznie cięzko zdobyć bilety Cracovii
bo my mamy karnety ;)
tak, ja sie domyslam.....ale napewno są tez osoby które kupuja bilety:) Wierzę że takie sie tutaj znajdę i pomogą mi uzupełnić kolekcję... w końcu kibice muszą sie wspierać...bo kto inny ma rozumieć co to oznacza....pasja piłką nożną:)
Mam wszystkie trzy :) mozemy ponegocjowac;)
Jeszcze raz...proszę Was przeszukajcie swoje bilety...moze ktoś ma a nie zbiera i nie są mu potrzebne. A ja bardzo chciałbym dokończyć kolekcję:)
Cracovia - Odra W.
06/07 05.08.2006
05/06 15.10.2005
04/05 21.08.2004
Tak, z pewnością, jak ktoś trzyma bilet 3 lata, to napewno ich nie zbiera. :P
No kto wie...ja nie tracę wiary:) Napewno ktoś taki sie znajdzie:) w końcu w piłce wszystko jest mozliwe dopóki mecz sie nie skończy:) Więc czekam na Was:)
Ja mam z 2005 15.10 nawet nie zużyty nie zniszczony nie oderwany bloczek na stadnion sektor B.
Dziwna sprawa, znalazłem większość biletów na runde jesienną 2004 tylko nie na Odre, a byłem wtedy napewno. Postaram się jeszcze poszukać, ale to będzie wymagało robienia porządków w szafce, a chwilowo nie mam czasu. Jak znajde to Ci odstąpie "za piwo".
.\/.Daniel.\/. fleischmann napisałem Wam na PW. Liczę na Was:) Miłego dnia
Codino18 - odbierz PW
.\/.Daniel.\/. i Domin ....PW :)
80 dni później
Znowu mam prośbę o bilet:) z ostatniego meczu z Odrą. Pozdrawiam i już z góry dzięki za ponowną pomoc.
am ja mam prośbę do modów: handel, nawet rzeczami związanymi z Cracovią odbywa się w HP
21.08.2004 Cracovia-Odra mam bilet z Tego meczu ale jest on dla mnie ważny bo to był mój pierwszy mecz na którym byłem :D
Ale ja szukam tylko biletu z tego seoznu z osatniego meczu, resztę już mam:)
tylko z soboty 25.10.2008 Cracovia-Odra
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)