SuperExpres:
[img]http://www.se.pl/media/okladki/2008/07/01_2107.jpg[/img]
Informacja o miesięcznych zarobkach don Felippe ;)
-
-
Widzieliście dzisiejszą okładkę SE?
A to łobuz- powinnien zarabiać najwyżej 610 zł -wszyscy mamy równe żołądki ;-) ;-)
Bardzo ciekawe. Pytanie tylko dlaczego akurat Filipiak ? Przecież są w tym kraju osoby z większym majątkiem którym średnią pensję też za pewne można większą wyliczyć, a co za tym idzie kontrast na okładce byłby większy.
moze ci inni to niePolacy ;)
tutaj treść artykułu: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/caa-prawda-o-pensjach-polakow_61188.html
pismak donosi że don Felippe jest najlepiej zarabiającym Prezesem spółki giełdowej w Polsce - więc może dla tego na okładce.
zrównać wszystkim zarobki!!! :P
Do poziomu Filipiaka !
Dziwne , że jeszcze ''Keynes XXI wieku '' z Wodzisławia nic nie napisał w tym temacie o tym jak Filipiak wykorzystuje lud pracujący miast i wsi .
Odnośnie SE to jestem zniesmaczony informacją o niejakiej Młynkovej ( prawy , górny róg ) ;)
jaka Młynkova?
po tatusiu Młynek
po mężu Nowicka ;-)
BTW jakiego Murzynka?? Afropolaka jeśli juz ;-)
na pierwszy rzut oka myślałem że żona zdradziła go z sąsiadka ;)
Re: Widzieliście dzisiejszą okładkę SE?
Autor: Martinez (IP zapamiętane)
Data: 21 lip 2008 - 16:56:08
zrównać wszystkim zarobki!!!
Re: Widzieliście dzisiejszą okładkę SE?
Autor: alocha (IP zapamiętane)
Data: 21 lip 2008 - 16:58:28
Do poziomu Filipiaka !
-------------------------------
rozwaliło mnie :-)A swoją drogą ciekawi mnie ,ile zarabia ten szukający sensacji dziennikarz ?
A kto tej Pani zabronił sie uczyć i założyć własną firmę?? Chyba nikt, zamiast rodzić kolejne dzieci mogła sie zająć sobą i teraz zarabiac krocie. Ja nie rozumiem takich ludzi co jojcom jak im źle sie żyje, jak mało zarabiają a nic nie zrobili żeby coś w życiu osiągnąć. Rozumiem wypadki losowe itp. no ale ona akurat mi na taką nie wygląda.
Takie moje zdanie.
Wierzynek został kupiony przez Pania Filipiakową.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A kto tej Pani zabronił sie uczyć i założyć
> własną firmę?? Chyba nikt, zamiast rodzić
> kolejne dzieci mogła sie zająć sobą i teraz
> zarabiac krocie. Ja nie rozumiem takich ludzi co
> jojcom jak im źle sie żyje, jak mało zarabiają
> a nic nie zrobili żeby coś w życiu osiągnąć.
> Rozumiem wypadki losowe itp. no ale ona akurat mi
> na taką nie wygląda.
> Takie moje zdanie.
Popieram twoje słowa w 100% :) Filipiak nie kradł tylko ciężką pracą się dorobił. Wystraczy przeczytać biografie. Pani Kazia poszła do zawodówy której nie skończyła i zaczęła robić masowo dzieci.. bo bozia każe
Ja prof.tylko gratuje żeby jeszcze jak najwięcej dawał na PASY!!!
Drugie tyle - a nawet i więcej po doliczeniu kosztów pracodawcy trafia do skarbu państwa, m.in. na zasiłki dla osób takich, jak ta pani
Przy takich zarobkach już nie drugie tyle tylko mniej ;-)
SE i dziennikarzyna tenże jak na sezon ogórkowy sądząc po ilości wpisów w tym temacie
osiągnął niezłą sprzedaż tego numeru dzięki tej ,,sensacji''...
Tabloidy rulez - niestety.
Ipswich, nie obrażaj nas sugerowaniem, że kupiliśmy to gówno.
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do poziomu Filipiaka !
W Zimababwe juz zrównali ;) , dzięki temu mają już banknoty dwumiliardowe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)