Sugerujesz że Bayern wczoraj zagrał lepiej od Interu?
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
zasady gry w piłkę są proste, lepsza jest ta drużyna która strzeli więcej bramek i kropka. A niektórzy tu pierdolą jak wczoraj pajac Kowalczyk co się prawie popłakał , ze Inter wygrał.
Nie przepadam za Interem, ale wielki szacunek dla pracy The Special One.
Drużynę looserów zmienił w maszynkę do wygrywania.
sugeruje że bardzo nie lubię oglądać futbolu włoskiego, a wczoraj makaroniarze pokazali ULTRAITALIANSTYLE
strzelmy gola i bronimy się w 12tu, rozwinięciem włoskiego stylu było zdobycie po przepięknej grze ME przez Grecję. Więcej takich mistrzów!
Mam nadzieję, że wczorajszy mecz oglądał nasz nadtrener bramkarski i zrozumiał co to znaczy prawidłowy i daleki wykop piłki (vide - pierwsza bramka)
wy tu o jakiejś lidze mistrzów, a tymczasem niejaki Blackpool (6 m. po sezonie) po rozbiciu Forest puknął Cardiff i chyba po raz pierwszy za mojego żywota zagra w angielskiej elicie.
ps
jak interu i calcio nie trawię tak chylę czoła,byli skuteczni (Brazylia od 1958 r. nie miala tak dobrego bramkarza:). ale podniecanie się robotą jose m.? co w takim razie o Guardioli, który w pierszwym roku swej pracy zdobył chyba wszystkie najważniejsze trofea? Mourinho jest fachowcem bez dwóch zdań,który jak żaden inny treneiro po trupach idzie do celu i jak żaden inny nie skacze wkurwiony gdy jego stoper (Lucio) przy korzystnym rezultacie zapuści sie na połowę przeciwnika. Ja tam w Cracovii bym go nie chciał :)
do najwyższej ligi wraca też St. Pauli. ja tam ich lubię :)
a będąc przy niemieckiej piłce, to niedawno się dowiedziałem, że w Monachium to Bayern są (czy raczej - byli) żydzi, z kolei TSV z naziolami stosunki ułożyło sobie poprawnie.
Arsene'owi Wengerowi nie uda się zatrzymać Cesca Fabregasa w Arsenalu - informuje "The Express". Hiszpan chce grać w drużynie Dumy Katalonii.
Wenger dzwonił do kapitana Arsenalu pragnąc przekonać go do pozostania na Emirates Stadium pomimo zakusów katalońskiego giganta. Jednak według informacji "The Express" Fabregas zamierza przyjąć ofertę Barcelony i przenieść się na Camp Nou. Pozostaje tylko kwestia odstępnego za pomocnika reprezentacji Hiszpanii.
Barcelona nie marnuje czasu jeszcze przed otwarciem okienka transferowego, bowiem już udało się jej pozyskać napastnika Valencii Davida Villę.
Onet.pl
Villa, Fabregas. Ciekawe kto jeszcze?
prawdopodobnie lewy obronca , lewy pomocnik ale zapewne sytuacja sie wyklaruje po MŚ i wyborach w Barcelonie. Ciekawy skład jak sie Villa wkomponuje to beda mieli niezłą maszynke do zdobywania bramek. Skład wyglada imponująco, a jesli jeszcze przyjdzie Fabregas to ładny "kłopot" będzie miał Guardiola ze zestawieniem lini pomocy:)
V
A nowym trenerem Interu prawdopodobnie zostanie Fabio Capello.
Murinho popracuje rok w Realu i da sobie spokój...nie będzie sie meczył z prezydentem...
Jak coś wygra to sobie odpuści i jestem prawie pewien, że wróci do Interu.
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> do najwyższej ligi wraca też St. Pauli. ja tam
> ich lubię :)
:)
4 dni później
Jeleń prawie w Marsylii!!!!
A Lewandowskiemy złożył probozycje Turecki Fenerbahce
A Peszce ponoć Panatinaikos. A Lech zdaje się nic nie wiedzieć
Jakie jest Wasze zdanie na temat przyznania Mistrzostw Europy w 2016 Francji? Moim zdaniem to świetna decyzja, mundial w tym kraju był wspaniały, ale może przemawia przeze mnie sentyment.
Ja mysle ze wybor bardzo ale to bardzo dobry bo World Cup1998 byl wyjatkowy i naprawde perfekcyjnie zorganizowany.
Benitez rozwiązał kontrakt z Liverpoolem i na 80% będzie nowym trenerem Interu. Capello powiedział Interowi: Nie.
współczuje, ściągnie sobie znów 20 przeciętnych hiszpanów i zajmie 5 miejsce w lidze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)