[quote]milan 0:4 INTER[/quote]
No nie spodziewałem się
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
Ja też :P Jak przyszedłem do domu i otwierałem stronkę z wynikami to myślałem, że będzie remis, a tu bardzo miła niespodzianka:)
a dziś o godz. 20.55 na CSport+2 Marseille-Bordeaux czyli wicemistrz vs mistrz Francjii 2009. w sparingu przed sezonem Bordeaux wygrało 2-1.
czas na rewanż!!!
Dwa ładne zagraniczne wyniki.
ManUnited- Arsenal 2:1
Roma- Juve 1:3
http://forum.anderlecht-online.be/phpbb/viewtopic.php?t=6653
kontuzja Wasilewskiego (film) ... masakra
O kur.wa ... Te typ powinien dostać zakaz conajmniej na 5 meczy... Ewidentny atak w nogę Wasyla...
JA PIERDOLE!!!!!!!!!!!!!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie no moze Barcelona zagrala wielki mecz ze
> slabym Szachtarem ?:D
nie,pewnie Chelsea zagrala kapitalny mecz z wielkim Hull ?
Barcelona zagrała bardzo słaby mecz z Szachtarem, no ale to Mistrzowie, 1 akcja i Szachtar do domu.
quentin Napisał(a):
> http://forum.anderlecht-online.be/phpbb/viewtopic.
> php?t=6653
>
> kontuzja Wasilewskiego (film) ... masakra
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
będzie ta noga kiedykolwiek sprawna?
Myślę, że za conajmniej rok tak. Popatrz na Eduardo z Arsenalu, też miał taką kontuzję, wrócił i ma się dobrze. Wasyl to twardy chłop! Marcin trzymaj się!
Jak w temcie...
Powiem tyle:
Ja pierd*le!
http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1456121,page=61
Masakra....
ja pierdole... Marcin to mój ulubiony polski piłkarz...
temu bucowi będę życzył takiej samej kontuzji lub gorszej
isaac Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nie no moze Barcelona zagrala wielki mecz ze
> > slabym Szachtarem ?:D
>
>
> nie,pewnie Chelsea zagrala kapitalny mecz z
> wielkim Hull ?
a kiedy to bylo? dopiero sie rozkrecalismy. coz moge powiedziec... popatrz w tabele przyjacielu
a w jaka tabele chcesz patrzeć po meczu Barcelona - Szachtar? ja może sprawdzę kto co zdobył ostatnio ... Chelsea od jakiegoś czasu nic ... nie życzę im źle ale to chyba Oni muszą coś udowodnić a nie Barcelona ...
Roma - Juventus 1:3.
Pięknie - nowe nabytki już się spłacają. 2 x Diego + Melo. Oby tak dalej
Klub Chelsea został uznany winnym złamania przepisów FIFA poprzez nieprawidłowy transfer Gaela Kakuty z francuskiego Lens. Na mocy nałożonej kary londyński klub otrzymał zakaz dalszych wzmocnień aż do 2011 roku!
Angielski klub miał namawiać wspomnianego zawodnika do zerwania kontraktu z Lens i przejścia do Chelsea.
Sprawę do FIFA przekazali przedstawiciele RC Lens. FIFA uznała rację francuskiego klubu, który twierdzi, że 16-letni wówczas Kakuta nie miał prawa w 2007 roku przejść do Chelsea.
W rezultacie Chelsea zabroniono zakupów piłkarzy w ciągu dwóch kolejnych okien transferowych, a więc i w styczniu, oraz lipcu-sierpniu 2010 roku! Ponadto Anglicy muszą zapłacić 700 tysięcy euro kary oraz blisko 120 tysięcy przelać na konto Lens.
Na zawodnika nałożony został zakaz występów w oficjalnych spotkaniach przez cztery miesiące.
Chelsea może odwołać się od decyzji FIFA do Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu w Lozannie i tak się zapewne stanie...
Cała kasa powinna być dla Lens, a tak to pójdzie na złodziei.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)