Cracovia II - Legia Warszawa 5-8 (1:3, 2:5, 2:0)
0:1 Solon (Wąsiński, Stajak) 3:02
1:1 Cebulak (Sobol) 6:01
1:2 T. Rostkowski (Wardecki) 6:14
1:3 Jabłoński14:58 4/5
1:4 Solon (Stajak) 20:35 5/4
2:4 Bryła (Kopczyński, Karcz) 23:33
2:5 Stajak (Wąsiński) 28:12 4/5
2:6 T. Rostkowski (Kran) 30:22
3:6 Kozendra 31:55
3:7 G. Rostkowski 33:25
3:8 Jabłoński 39:50 5/4
4:8 Bryła (Gąska) 41:19 5/4
5:8 Kopczyński (Kozak) 43:45
Cracovia II: Bujak ( Kulig od 33:25) - Landowski, Gąska, Bryła, Karcz, Kopczyński - Kozak, Kozendra, Cebulak, Sobol, Filipowicz - Wolny, Kuczaj, Worotyński, Koza, Kawalec.
Legia: Strąk (Iwaszkiewicz od 40:00) - Pałącarz, Wardecki, Solon, Stajak, Wąsiński - Lyćka, Nowiński, Jabłoński, Rostkowski, Grunwald - Niewiadomski, Kran, Stępski, Rostkowski, Floriańczyk.
Kary: 24:22 Strzały na bramkę: 32:30
-
-
Drużyna rezerw
Byłem na sobotnim meczu i powiem krótko tak:
- byłem bardzo pozytywnie zaskoczony frekwencją naszych zawodników - 3 pary obrońców i 4 formacje napastników to już jest super - nie mogłem rozkminić skąd nasi zebrali tylu zawodników, skoro we wcześniejszych meczach grali na 2 - 2,5 piątki;
- podziękkowania dla Pawła Kozendry, który zdecydował się na grę mimo wcześniejszego niezbyt miłego pożegnania z klubem - na pewno będzie znacznym wzmocnieniem, a jego rutyna przyda się młodym zawodnikom;
- całkiem przyzwoity poziom meczu jak na tą ligę;
- mecz zacięty, bardzo emocjonujący i zdecydowanie do wygrania, gdyż chyba byliśmy trochę lepsi;
- mimo wszystko pozostaje niedosyt: brak koncentracji na początku meczu i niepotrzebna strata dwóch bramek, trzecia bramka dla Legii po szkolnym błędzie obrony, szkoda też poprzeczki przy 4-tej serii rzutów karnych bo wtedy byłaby wygrana.
- reasumując: bardzo fajny meczyk i kto był nie ma czego żałować.
Brawo za 1 pkt. i walkę !
Dziś było trochę boksu nawet. Piękna bramka Kozendry oraz fantastyczna akcja Marka Bryły, którą wykończył M. Kopczyński
Vasago - Teraz już więcej mamy zawodników na stanie niz na początku sezonu. Doszli: Guzik, Korzeniowski, Kachniarz, Cebulak a w meczu z Legia jeszcze Kozendra Paweł.
I wreszcie są 3 pełne piątki, czyli normalność jakby wraca:)
Guzik, Korzeniowski i reszta zawodników z 1 drużyny dołącza jedynie od czasu do czasu ale zawsze to coś... może tym razem Paweł Kozendra powróci na dłużej?
marcin_ksc Napisał(a):
Dziś było trochę boksu nawet. Piękna bramka Kozendry oraz fantastyczna akcja Marka Bryły, którą wykończył M. Kopczyński
wystepuje tu pewna nieścisłość.. bylem w niedziele na meczu (żałuje że w sobote nie mogłem) i Kopczynski strzelil bramke w zamieszaniu podbramkowym po tym jak strzał Kozaka odbił przed siebie bramkarz Legii :)
tak ale akcja była Bryły. Nigdzie nie pisałem że asystował M. Kopczyńskiemu. No chyba że to nie Bryła przejechał cały lód i wymanewrował 3 Legionistów. Całkiem możliwe że się pomyliłem choć obstaje przy swoim.
4 dni później
W ten weekend Drużyna Rezerw rozegra 2 spotkania z pretendentem do awansu drużyna KTH Krynica.
Zarówno sobotni jak niedzielny mecz rozpoczną się o godz. 20:00 w hali przy ul.Siedleckiego.
notuj co i jak bo nie wiem czy się wyrobie.
Cracovia II - KTH Krynica 3-7
W iście bratobójczym pojedynku wszystkie bramki zdobyli Kryniczanie ;)
W barwach Cracovii uczynili to Kozak, Bryła i Karcz :)
Początek był niezły nawet prowadzenie ale później już gorzej...
W tercjach 1:1 ; 0:3 ; 2:3
W składzie Cracovii wystąpili Landowski, Cieślicki Korzeniowski i przez dwie zmiany Wajda który musiał zejść z powodu kontuzji.
Wajda kontuzjowany...? Niedobrze. :(
Derby Krynicy w Blaszak Arena. :D
Cracovia II - KTH Krynica 6-9 (2:3, 3:2, 1:4)
1 ? 0 05 min. Bryła
1 ? 1 11 min. D.Kruczek ? Horowski - Brocławik
1 ? 2 13 min. M.Dubel - Zabawa
2 ? 2 17 min. Bryła
2 ? 3 20 min. Asmalovski ? Horowski ? M.Dubel
3 ? 3 25 min. Kachniarz
3 ? 4 29 min. Zabawa - Błażowski
3 ? 5 29 min. Horowski - Tyczyński
4 ? 5 33 min. M.Kopczyński
5 ? 5 35 min. Bryła
5 ? 6 46 min. Błażowski - Zabawa
6 ? 6 47 min. Cieślicki- Korzeniowski-Filipowicz
6 ? 7 49 min. M.Dubel - Domek
6 ? 8 49 min. Zabawa ? Błażowski - Domek
6 ? 9 57 min. Kivinen ? Zabawa ? Brocławik
kary: Cracovia II 20 min - KTH 28 min.
Cracovia II: Kulig (Bujak) -Landowski, Cieślicki, Korzeniowski, Sobol ,Gąska, Kozak, Bryła, Karcz, Kopczyński ,Worotyński, Kachniarz, Koza, Filipowicz, Kuczaj, Kawalec, Cebulak, Wolny
4 dni później
Jutro mecz z Drugim Sosnowcem..
2 Mecze są o Godzinie 11:00..
Zapraszamy:)
i chyba jutro będzie najwieksza szansa na pierwsza wygraną Cracovii II
nie inaczej !!!!!!!!!!!!!!!!!!
9:2 Dla ................. CRACOVII :) !!
4 bramki Cieślicki, 2 Landowski i 2 Guzik(tu nie jestem pewna) i piękną bramkę zaliczył Ł. Kopczyński w pierwszym swoim meczu po kontuzji. Trzeba również wspomnieć o Wajdzie, który zaliczył 4 asysty ;)
WRESZCIE!
Cracovia II ? Zagłębie II Sosnowiec 9-2 (4:1, 3:0, 2:1)
1:0 Guzik 1:43
2:0 Cieślicki ? Korzeniowski 6:07
2:1 Kisiel 6:47
3:1 Landowski ? Wajda 10:01 5/4
4:1 Cieślicki ? Wajda 17:07 5/4
5:1 Landowski ? Wajda 23:03 5/4
6:1 Cieślicki 30:33
7:1 Cieślicki 35:27
8:1 Guzik ? M. Kopczyński ? Karcz 42:27
9:1 Ł. Kopczyński ? Koza 42:42
9:2 Gawęcki ? Mikos 48:31
Cracovia II: Kulig (od 40:00 Bujak), Landowski, Wajda, Cieślicki, Korzeniowski, Sobol(2) ? Kozak, Filipowicz, M. Kopczyński, Karcz, Bryła ? Cebulak(6), Guzik, Worotyński, Kachniarz, Koza oraz Wolny, Kopczyński, Kawalec.
Zagłębie II: Romanowski (Horzelski), Majewski(2), Pawlak(2), Kątny, Rarok(2), Kisiel ? Pawłowski, Kwiecień(2), Podsiadło(2), Leśniak(2), Samek ? Gorczyca(2), Kret(2), Gawęcki, Wira, Mikos(4) oraz Adamczyk, Kujawa, Rusiecki.
Kary: 10:20
Strzały: 51:25
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)