Włsnie dostałem oferte od mojego operatora na wybranie sobie nowego tel. i zaoferowali mi Nokie 6500 classic , E51,E50,6300 czy tez motorole v8 , k1 czy ktos z kumatych komórkowców mógłby mi doradzic jaki tel jest z tych w.w . najlepszy.
-
-
Telefony
Osobiście brałbym nokie 6500.
Wg mnie nokia 6300
E50 taka sobie
E51 bardzo spox,
Motoroli zadnej nie polecam, 6300 jest dobry
6300 ma dobry aparat, ale słabą baterię i malutką klawiaturkę. Ciężko trafić w klawisze.
z kolei e50 i e51 jak dla mnie odpadają, bo mają symbiana.
Wszystko byle by nie motorole. Najbardziej z wymienionych polecałbym nokie 6300.
Z wymienionych to E51, ewentualnie E50. Najwieksza zaleta - maja symbiana :D
Jesli masz jeszcze jakis wybor poza wymienionymi to popatrz za Samsungami.
Samsungi? No nie wiem... strasznie kruche i awaryjne, większość ma słabą baterie.
SonyEricsson i Nokia to według mnie najlepsze marki
E50 się notorycznie wieszą - Dinth symbian w tym telefonie się nie sprawdza, nie wiem jak w E51
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Samsungi? No nie wiem... strasznie kruche i
> awaryjne, większość ma słabą baterie.
>
> SonyEricsson i Nokia to według mnie najlepsze
> marki
Ja mam Samsunga U60 i nie szanuje go w ogóle cały obity jest i nic mu się nie dzieję - może mógłby mieć baterie trochę lepszą ;). A co do Noki to mój brat używa 6280 i oddawał ją już chyba 5 razy na gwarancję i nie są wstanie jej naprawić... - właśnie znowu jest do naprawy, bo jej się za każdym razem oprogramowanie sypie. Nokie to już nie te Nokie co parę lat temu 3310 albo 6310 ;)
no ja mam nokie 6300, fajny solidny telefon innych nie znam
No własnie czy ktoś zna jakiś gogodny polecenia serwis specjalizujący się również w smartphoneach?
Właśnie coś mi się stało z wyświetlaczem w SPV E650
Moja rada... starszego pana...
Piernicznij ze złości swym telefonem w najbliższą ścianę. Ile złości, tyle siły.
Następie kawałek, po kawałku uzbieraj to w całość.
Działa?
Grzeczny telefon!
:):):)
PS. Nieco poważniej... nie ważne gadżety. Ważna wytrzymałość baterii
Najbardziej podoba mi sie 6500 :) ale przyznam ze mnie troche skołowaliscie:/ Co to jrest symbian ? Co do Samsungów to juz to przerabiałem kiedyś i jakiegoś mi tam siec oferowała ,ale nawet nie pytalem jakiego i za tel. typu Samsung, Sony Ericcson, Sagem podziekuje.
Ja mam samsunga E250 i działa bez zastrzeżeń. Miałem wcześniej sagema i też się dobrze trzymał. Prawda jest taka, że zależy an jaki się trafi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)