po co pompowaliscie balon przed tym pucharem? teraz macie efekty, podeszli byscie na chlodno do tego i byscie to teraz inaczej widzieli, normalnie jak wszyscy przed meczem Polska-Niemczy.
Nie ma wstydu i nawet dobrze sie stalo, wprawdzie zaluje, bo chcialem jechac do Grazu no ale trudno, teraz przynajmniej beda sie normalnie przygotowywac do ligi, a to ona jest najwazniejsza.
nie zapomnijcie sie tez zbytnio nakrecac przed liga, oni maja grac tak zeby platac sie w srdoku tabeli narazie, na sukcesy przyjdzie czas.
-
-
Szachtior - Cracovia [i juz po dwumeczu - wyniku nie pomnę ;)}
Nasi piłkarze i trenerzy skompromitowali CRACOVIĘ na arenie międzynarodowej.
Jeśli temu miał służyć Puchar Intertoto, to ja takie Puchary PIERDOLĘ !!! NIGDY KURWA WIĘCEJ !
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasi piłkarze i trenerzy skompromitowali
> CRACOVIĘ na arenie międzynarodowej.
>
No nie przesadzaj...
> Jeśli temu miał służyć Puchar Intertoto, to
> ja takie Puchary PIERDOLĘ !!! NIGDY @#$%& WIĘCEJ
> !
I słusznie - bo w tym roku była ostatnia edycja tego pucharu :D
Nie przesadzam. Taka jest moja opinia.
Napisałem Puchary, a nie Puchar.
Jestem wk....ny.
kkk jakie pompowanie balonu?Trafili się nam kelnerzy -którzy pokazali nam miejsce w szeregu.1-2 u siebie i tlumaczenie że nie przygotowani do sezonu .Teraz miało być lepiej a tu 3-0 w kompromitujacym stylu.
Stefek z uporem godnym maniaka pozbywa się z druzyny graczy kreatywnych i mogącym dużo ugrać w ofensywie.Na ich miejsce nikt nie przychodzi.Mamy straszyć Moskałą od ponad roku platającym sie o własne nogi?
Kim i czym mamy straszyć rywali w ofensywie?Ta druzyna nie ma wg pomysłu na grę do przodu.
.
Czyli Filipiak sobie żarty stroił... czy taki naiwny jak my jest....?
rmszar, oni tego nie zrozumieją, najlepiej jest krzyczeć aby kupować, kupować garguły chałbińskie robaki ale to wszystko nie za swoje pieniądze. Sukcesy beda ale za 2, 3 lata. Z jednym sie zgodze :' Co w druzynie robią takie gostki jak Moskała, Szwajdych, Karwan?????? już wolałbym za nich juniorów ogrywać , zapewne gorzej by nie wypadli od tych patałachów.
A kto tu mówi o kupowaniu....? Tym składem, który mamy powinniśmy Soligorsk przejść... A jak juz odpaść, to nie w takim stylu...
Leesior bez obrazy ale chyba taki naiwny jak Wy jest, chociaz moze bym tego nie nazwal naiwnosci, tylko poprostu slepa miloscia i nadzieja. Przez te awanse z roku na rok w ludziach urosly wielkie oczekiwania, zbyt wielkie dlatego teraz nie dziw sie ze tak sie rozczaruwujesz, plus jest taki ze jeszcze chodzisz na mecz, a nie tak jak wielu innych zrezygnowales z tego, bo przez nich ze sredniej frekwencji 8 tys., zrobilo nam sie niecale 4.
Kompromitacja to mało powiedziane...Grojki powinny zapierdalać na nogach z Soligorska a Majewska to już tam lepiej zostanie
No coż... Wychodzi na to, że mimo chodzenia na mecze od 26 lat dalej jestem naiwny... To juz po raz drugi w życiu przeżywam zawód związany z Pucharem Intertoto.
Kiepski zespol polskiej ligi przegrywa ze slabeuszem bialoruskiej taka prawda.Z Majewskim nic nie zwojujemy.Do tej pory jakos to niby wyglada w tabeli bo umie jedynie dobrze fizycznie przygotowac zespol i zawsze pod koniec rozgrywek ligowych ciulamy punkty na zespolach juz wyczerpanych.Wstyd.
Ta frekwencja nie wzięła się z sufitu.Długo zarząd nad nia pracował.Drużyna gra nudną defensywna piłkę i przez dłuższy czas kibice byli dla klubu nie potrzebnym balastem.
Teraz przynajmniej nie wojują z kibicami i powolutku idziemy w przód.
Zgadzam się z Lesiorem w tym składzie co jest powinniśmy takie kluby jak Soligorsk przechodzić.Styl porażki jest tragiczny 1 strzelona bramka i aż 5 straconych.
Awaria nikt nie każe Filipiakowi wydawać wielkiej kasy na transfery.Na razie to nic nie wydał bo wszystkie transfery do nas sfinanował transfer Gizy.
Po co w takim razie pozbywamy się lekką ręką zawodnikow typu Bojarski nie mając nikogo na jego miejsce i w dodatku mając w kadrze sporo zawodników od niego znacznie słabszych?.
Awaria ja do tej 3 dołożył bym jeszcze Wojciechowskiego .Co oni robią w kadrze drużyny?Wie chyba tylko Stefek.
Jak będzie stadion i zaplecze z prawdziwego zdarzenia to można myśleć o pucharach a nie przy takiej prowizorce jak teraz!niepozostaje nic innego jak poczekać 2-3 lata i wtedy snuć plany o podboju Europy!
Do tego czasu trzeba odbudowac frekwencje przynajmniej do 5-6 tyś stałych i mieć sensownie wzmacnianą drużynę .Drużyna powinna grać ofensywny i ładny football .
To ostatnie przy Majewskim jest nie realne.
Przestancie dramatyzować.
Piłkarsko mamy lepszych zawodników niestety zdecydowało przygotowanie. Tego - jak się okzało - nie da się przeskoczyć. Drużyna nie miała przede wszystkim sił żeby walczyć i trudno im sie dziwić, że tydzień po urlopach wyglądają gorzej niż drużyna będąca w środku sezonu.
Wiadomo, że każdy wiązał z tym pucharem jakieś nadzieje ale trzeba mieć realne podejście do tematu a z tym u nas u Polaków ciężko, każdy od razu widzi same zwycięstwa i sukcesy. Przyszła porażka, wielkie rozczarowanie i szukanie winnych (jak nie jestem zwolennikiem Majewskiego to aż niedobrze się robi na samą myśl o kolejnych postach przeciwko niemu).
Trudno. Temat "puchary" w tym roku się skończył, myślimy już o lidze.
dobra dobra realne podejscie do tematu... ja to rozumiem w przypadku jakbysmy odrazu grali z sturmem a nie jakismis pajacami od lukaszenki !!!!! to jest kurwa wstyd !!!
Wirtualna Polska opatrzyła informację PAP-owską tytułem "Blamaż Cracovii w Pucharze Intertoto". Sports.pl tą samą informację opatrzył tytułem "Koniec marzeń o Pucharze UEFA".
panowie, czy potrzebny nam wielki stadion i piekne zaplecze aby ogrywac jakies smieszne kluby z bialorusi?? czy pompowaniem balona jest oczekiwanie zwyciestwa nad przeicetniakiem ligi bialoruskiej? nie gralismy nawet ze sredniej klasy europejska druzyna, a porazka w takim stylu daje do myslenia i kaze sie zastanowic nad sprawami, ktore jak mantre potter powtarza od niepamietnych czasow(pozbywanie lekka reka) mimo iz nie jestem jego fanem, uwazam ze ma racje . daje majewskiemu ostatnia runde zaufania, ktore i tak juz jest na debecie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)