Sławek najlepszy na boisku! Brawo!
-
-
Sławek Szeliga - Witamy w Pasach !
Sławek najlepszy na boisku razem z Wojtkiem Kaczmarkiem!!!
Świetny mecz, widać po jego grze jak bardzo ważni na Derbach są Polacy.
DZIĘKUJEMY!!!
Brawo
mam wrazenie ze Slawek jest jednym z nas
Interwencja sezonu!
Dzięki za grę!
Tak trzymać!
Wielkie dzięki Sławek! Jesteś gość!
Szkoda, że poza derbami mało kto docenia jego grę w defensywie, która 'na co dzień" i poza takimi interwencjami jak wybicie piłki z bramki, nie rzuca się w oczy.
Dziękuje Sławku !
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,10598770,Niesamowite__Szeliga_ratuje_Cracovie_w_beznadziejnej.html
Dzięki Sławku za zatrzymanie tej paskudnej gęby !
Sławek Dzięki! Walczyłeś na całego, w dodatku nie dałeś sobie w kaszę dmuchać, gdy Burki prowokowały. Tak trzymać!
Panie Sławku, GRATULACJĘ!!!!!!
Najbardziej niedoceniany Piłkarz PASÓW.
Nie ukrywam że mam swego rodzaju satysfakcję... Od dłuższego już czasu chwalę tego chłopaka i najczęściej dostawało mi się za to po garbie.... Gdy przed derbami pisałem że jedyne osoby do walki to Szeliga i Dudzic ktoś odpisał że chcę abyśmy grali w dziewięciu... No cóż...
Sławku Dzięki .
od 80 minuty ZAPIER.Dalał z kontuzją.
szacunek x2 !
Sławek jesteś wielki! :) Według mnie Sławek jest jednym z nielicznych naszych graczy którzy zawsze w każdym meczu dają z siebie 100% a nawet i więcej. Może nie ma wielkich umiejętności ale zawsze zostawia serce na boisku. Trener Pasieka powiedział po meczu że Sławek w przerwie powiedział, że da radę jeszcze przez 10minut a tymczasem pociągnął do samego końca - szacunek!!!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> od 80 minuty ZAPIER.Dalał z kontuzją.
>
> szacunek x2 !
Od drugiej minuty.... W przerwie zgłosił zmianę ale (nawet już Rok był przygotowany przy linii) ale podbiegł do trenera i powiedział że zostaje bo Radomski musi zejść.
Zaangażowanie z jakim walczyłeś zrobiło na mnie wielkie wrażenie. Dziękuję !!!
,
http://www.youtube.com/watch?v=EVHiRysJbXE
Polecam końcówkę filmu. On już jest jednym z Nas !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)