Na meczu wydawało mi się, że symulka, po powtórce w tv karny, obrońca wpada na Sławka nie dotykając piłki
-
-
Sławek Szeliga - Witamy w Pasach !
Widać Gil był na meczu:)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widać Gil był na meczu:)
Ale tylko ciałem a nie duchem .
Po wczorajszym meczu (kontuzja) to go szybko nie zobaczymy. Może wreszcie trener zaglądnie do Cracovii II ? (celowo nie piszę rezerw)
83 dni później
http://www.90minut.pl/news/251/news2518516-Slawomir-Szeliga-odszedl-z-Cracovii.html to już oficjalnie, dzięki za wszystko Panie Sławku.
Dzięki za zostawione przez te 7 lat serducho.
Dziękuję.
Nie ukrywam jednak, że cieszę się.
Sławek Szeliga będzie mi się zawsze kojarzył zdecydowanie z siedmioma bardzo chudymi i byle jakimi latami.
Oficjalnie będzie jak Klub poda takie info. 90minut.pl nie jest nasza oficjalną stroną.
Dzięki za grę w Pasach!
Dziękuję i powodzenia.
Ciekawe czy weżmie go jakiś ekstraklasowy klub?
Dzięki Szeli i powodzenia.
dzięki za serce w Pasy i powodzenia kapitanie :) Tak dodam jeszcze, że ostatnio oglądałem szatnię naszych zawodników i w szafce Szeligi zobaczyłem jego podejście do drugiej strony Błoń ;) Jasno określił swoją Pasiastość ;)
Dzieki Sławek za te wszystkie lata spędzone w Cracovii i powodzenia.
Dziekoweczka!!! Serducho wkladales cale w gre ale niestety czas mija nieublaganie i czas sie pakowac.
Powodzenia w koncowce kariery.
Dziękuję za lata spędzone w Cracovii i powodzenia dalej
Sławek dzięki za te 7 lat, za walkę, jak w pamiętnych derbach chyba z 2011 za Pasieki, gdy dokończyłeś mecz pomimo urazu, bo limit zmian był wykorzystany. Powodzenia! :)
Dzieki Slawek za serducho Pasiackie.
Gdyby każdy zawodnik w pasiastej miał takie umiejętności jak Sławek miał serce do walki, to bylibyśmy dzisiaj tem gdzie jest Barcelona :) ;)
Dziękuję.
Trzymaj się Sławek.
Był bodajże ostatnim oklejającym POKi. Może czas zaktualizować ich wygląd, chociaż w przypadku Sławka jak dla mnie mógłby zostać. Był z nami końcu 7 lat.
Cytat z pierwszego postu w temacie:
[i]po twarzy widać, że jest niezły[/i]. :]
Dzięki Sławek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)