A.W.B - Staszek - Staszkiem, styl TP - stylem TP, ale Bojar wypowiedzial sie z klasa. Jesli to tylko marketing, nic na tym nie zyskuje. Do nas nie wroci, a kibice i tak bardzo Go lubili (wiec pod publiczke jechac nie musial). Przezyl u nas kawal pilkarskiego zycia, troche pieknych chwil zaliczyl, dlatego akurat Jego o takie numery nie posadzalbym i wierze, ze to szczera wypowiedz...
-
-
DO WIDZENIA BOJAR!!!! Pamiętaj: U nas zawsze jesteś "U siebie"!
[i]"Przezyl u nas kawal pilkarskiego zycia, troche pieknych chwil zaliczyl, dlatego akurat Jego o takie numery nie posadzalbym i wierze, ze to szczera wypowiedz..."[/i]
szczera, szczera!
Bojar kawał porządnego chłopa! gdzie by nie grał to zawsze robi tak, żeby kibice go lubili.
U nas rzeczywiście zaliczył piękne chwile. watykan, czy choćby pamietna koszulka w meczu z Legią (1:0)! Do tego mieszka w Krakowie! swój chłop! mama nadzieję, ze będzie jakieś fajne pożegnanie! Nawet bym nie miał nic przeciwko, gdyby to nastapiło jak Piast do nas przyjedzie na mecz. Nawet jakby Bojar miał walnąć Wąskiemu w tym meczu hat tricka!
JA ZADAM TYLKO JEDNO PYTANIE (Z WNIOSKIEM)...
Panowie z TP, po co Wam takie wywiady? Co tym chcecie "dla dobra Cracovii" osiągnąć?
Siedziałem przez cały mecz z Bojarskim niemal "ramie w ramię" (obok inni Zacni). Co mówił, jakie były jego reakcje widziałem. TO JEST SUPER-FACET. No dobrze, co Wam powiedział, to powiedział. Ale Wy, nawet chcąc być pseudosuper-obiektywnym "PASIASTYM" serwisem, nie musicie wszystkiego publikować.
Bo najszczerszą wypowiedź, komentarz Bojarski miał po meczu - na ucho, do mych współtowarzyszy podróży i do mnie.. ALE CZY JA MUSZE SIE TYM CHWALIĆ?
Minus, wielki minus dla TP
PS. TP, róbcie swoje. Bądźcie jeszcze bardziej postępowi. Za tydzień zróbcie wywiad z z piłkarzem eŁkaesu pod tytułem: "Właśnie dziś szczególnie chciałem zasrać"
TD, nawet sie zalapales do TV :)
Nie tylko TD, byl jeszcze ktos i ktosia;-)
Zaraz, zaraz... to było "jukendens" czy "GW-izdy na lodzie finalndzkie"?
Twixxx - Dziecię Ci rośne szybko, coraz szybciej. Tak na Dąbiu wszystkie dzieci mają? :):):)
Wiesz TD - bedzie zajebisty byku, wielki koles, ma to w genach po tacie...;-)
Norbert juz raczej tylko z sentymentu Dabianin - za chwile wioska podkrakowska, gdzie pewnie bedzie jedyny w przedszkolu bialo-czerwony... Reszta zdaje sie w naszych nowych okolicach to milicyjne tricolores... Ale w koncu zawsze ktos musi byc PIERWSZY!
troche nie na temat tzn..bardziej przykra strona tematu..Majewski pozbyl sie Marcina dlatego, ze w 1 meczu zrobil duzo strat i niecelnych podan ( poniekad to to samo) i nie chcial policzyc ile to wylecial tak? oby Wasiluk tez nie chcial tego liczyc po meczu z Piastem (badz doktorze konsekwntnyjak Bojar zle podawal to byles srogi jak Wasyli zle podaje to..sie okaze...)
11 dni później
Marcin wlasnie wszedl na boisko w meczu Piast - Arka...nie do twarzy mu w tej koszulce ;)
MARCINIE z bólem serca, ale jednak.
Chwała TY NASZO.
TYŚ CRACOVII SYN.
ZA wszystkie te cudowne lata, padam do nóg.
Zapraszamy Cię na Trening Noworoczny- Będziemy Cię na rękach nosić.
ps.Strzel CRACOVII bramkę i się nie ciesz, oto proszę...ale proszę naszych obecnych młodych żeby (obrońców) zapamiętali że mieli do czynienia z najlepszym zawodnikiem PASÓW w ostatnich i tu się nie pomylę 50 - latach.
AVE BOJAR
piłkarzem nie zawodnikiem jak już - a nawet piłkarzem to duże nadużycie Vojnar
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ps.Strzel CRACOVII bramkę i się nie ciesz, oto
> proszę...ale proszę naszych obecnych młodych
> żeby (obrońców) zapamiętali że mieli do
> czynienia z najlepszym zawodnikiem PASÓW w
> ostatnich i tu się nie pomylę 50 - latach.
Określenie nie trochę ale BARDZO na wyrost!
Jak lubie , cenię i szanuję Bojara to gdzie Marcinowi do (że wymienie ofensywnych piłkarzy) Kowalika , Hausnera ,Tobolika - to była klasa międzynarodowa ...a i inych by się znalazło.
Pamiętaj ,że taki Czarek niemal z marszu trafił do pierwszej 11-i w bundeslidze. Bojar nie dał rady wytransferować sie do bardzo przeciętnej rosyjskiej drużyny...
To niezmienia faktu że pozbycie się Bojara przez Majewskiego potwierdza że nasz trener to debil.Dziwię się Filipiakowi który nie raz chwalił Bojara że zgodził się na jego odejście,ale cóż widocznie ziomki z Bydgoszczy mają wspólny język.
BŁAGAM BOJAR WRÓĆ!!!
4 dni później
Marcin Bojarski nie zagra już w rundzie jesiennej
Napastnik Piasta Gliwice Marcin Bojarski nie pojawi się na boisku do końca rundy jesiennej. Kontuzja, jaka Bojarskiemu odnowiła się w meczu z Arką Gdynia, wykluczyła go z gry do końca roku.
- Wszystko pozrywane aż do kości. Jestem załamany - powiedział zawodnik tuż po otwarciu koperty z wynikami. - Obraz przemawia za urazowym przerwaniem ciągłości przyczepienia mięśnia przywodziciela długiego uda - przeczytał 31-letni napastnik.
Dodatkowo po konsultacji kilku lekarzy zapadła decyzja o konieczności zabiegu. Operacja została zaplanowana na poniedziałek i jeszcze w sobotę doktorzy podejmą ostatnią diagnozę. - Ból jest ogromny. Noga spuchnięta i zalany krwiak, jestem zdruzgotany tym wszystkim - opisywał Bojarski.
źródło: piastgliwice.eu
może by zmienić tytuł wątku na: "Bojar You will never walk alone!" ?
Marcin trzymaj się,napewno wrócisz w wielkim stylu!!!
No to sie może nie pojawi na spotkaniu w czwartek...
http://futbol.pl/index_2501.php?a_2501=30124&item=4b664f46d50c078b4d65b9a25af1e288
"Bardzo życzyłem chłopakom tego zwycięstwa. Nie da się ukryć, że jestem za Cracovią i przykro mi, że nie udało się im dowieźć tego rezultatu do końca. To kolejne derby, w których zabrakło [b]nam[/b] szczęścia."
to jest PASIAK i do tego taki gracz... i majewski go zniszczył ;|
I TAKI ZAWODNIK JAK B O J A R NIE MA W PASACH MIEJSCA!!!
Przy okazji Stefan się pozbył jeszcze kilku innych, a dzięki "zaangazowaniu" Jakuba nie mamy napastników ani ofensywnego pomocnika!
Dzięki BOJAR za grę w PASACH,ZA CHARAKTER!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)