ja nie wiem co to za moda na przewracanie sie w polu karnym ostatnio ;)
-
-
Sparing
No, przynajmniej wszystkie bramki strzelaja Pasiacy.
69
Szybko rozegrany rzut wolny zaskoczył Cracovię i Smółka mocnym strzałem z 10 metrów pokonał Olszewskiego...2-2!
Wieszcz.nh-krk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mnie zastanawia: Dlaczego Krzywicki wybiegł od
> pierwszej minuty. To nasz pilkarz dopiero od
> wczoraj.
> Skoro to rezerwa to co robi tam Tupal? Widac
> pomieszał Stefek
niejaki Roger G. od kilku tygodni jest Polakiem i od wtedy w drużynie, a i tak gra i jest najlepszy w polu :)
EDIT :(
grał... był.... :( :(
juz prawie 30 minut na bojsku jest najleprzy snajper - Moskit a tu w relacji caly czas pisza o jakims Krzywickim ;] co jest koledzy nie chca mu podawac pilki?
spoko! Szczota robi kariere więc znów coś się poprzerabia na dokumentach i wyjdzie że to Moskit jest wypożyczony, a Łukasz gra u nas :D
Z relacji wynika, że Krzywicki całkiem dobrze sobie radzi. :D
A i Szczota fajnie, że bramkę włożył. :D
No to szykuje się krótka kariera w IT.
Nie było chyba źle. Pech.
Nie wyciągałbym aż takich ponurych wniosków
Pasy są we wstępnej fazie przygotowań,co doskonale widać na przykładzie tego meczu, dopóki grali podstawowi zawodnicy i mieli spory zapas sił było dobrze, po przerwie weszli ci którzy raczej murawy wąchać za często nie będą (poza treningami) a Ci z podstawowego składu którzy pozostali opadli z sił.
Prawdę mówiąc spodziewałem się własnie takiego obrotu sprawy.
Pocieszcie siętym, że za tydzień będa mieli o te 10-12 jednostek treningowych więcej, kondycja lepsza, no i co najważniejsze raczej na pewno nie zobaczymy na boisku Radwańskiego,Moskały,Szwajdycha
Bedzie dobrze :)
Nie spodziewam się 10-12 jednostek treningowych miedzy środą a piątkiem.
Ciekawe, że nie mamy dwóch pełnych jedenastek. Muszą być rezerwowi, bo czeka nas bardzo długi sześciomiesięczny sezon.
Treningów zostało 7, ale weź pod uwagę, że dzisiaj rano mieli trening. Ufam, że w sobotę przed meczem treningu nie będzie.
Zgoda:) nie 10 a 6 - ale to i tak krok do przodu
A co do kadry to można być optymistą widząc ten ruch w transferach.
Z Soligorskiem musimy po prostu zagrać na 120% w pierwszej połowie by zapewnić sobie wystarczającą zaliczkę a wdrugiej skupić się na kontrolowaniu gry i zwalnianiu tempa.
Mam nadzieję że to wystarczy na skromne zwycięstwo a za 10 dni na Białorusi bedziemy juz dysponować całkiem inną drużyna pod wzgledem motoryki i kondycji.
Bedzie dobrze :)
nie ma sie co rozculac nad wynikiem. wierze ze w sobote zobaczymy Klusa, Dudzia, Polczak wroci do obrony, klub zdola zalatwic wszystkie formalnosci w sprawie Krzywego i bedzie gicior!!! a dzisiejszy mecz to tylko zaslona dymna ;] hehehe
Spadniemy?
Chyba tak :)
to est calkiem prawdopodobne;)
Panowie bez przesady z takimi negatywnymi komenarzami. Przecież to był tylko sparing. To była jak dla mnie wielka mieszanka składu, która uważam, że nie miała służyć żeby wygrać, a tylko sprawdzić pojedynczą dyspozycję zawodników, a nie całego zespołu.
Tofi nie znasz sie ;)
Wszystko idzie wedlug planu. Chodzi o to, abysmy spadli do nowej pierwszej ligi, bo wtedy bedziemy mogli podczas budowy nowego stadionu grac na Hutniku.
no wiec oto chodzi żeby z I ligi spaść do I ligi ;
Tofi -weź na luz - tu się czasami szydzi ze wszystkiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)