Krzywickiego prosze nie skreslac, gral naprawde malo a mozna zauwazyc spore postepy w jego grze
-
-
Marcin Krzywicki - witamy w Pasach!
Ja zauważyłem, że mimo jego ogromnego wzrostu, potrafi przejść rywala dryblingiem...Wróć złe słowo. Potrafi przejść rywala na szybkość. To jest zaleta jak na jego wzrost. Oczywiście musi poprawić grę głową, jednak Marcin ma potencjał i mam nadzieję, że go w pełni okaże ;)
Tylko, że on w tym roku kończy 25 lat... poprawił pewne cechy, ale to już ostatni dzwonek żeby zaczął grać lepiej.
Podpisuję się pod tymi wpisami , bardzo dużo racji Uważam że jakby dostawał więcej szans gry to by to wykorzystał
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krzywy ma do poprawienia grę głową, a jest
> jeszcze młody i może to zrobić, ostatnio
> widziałem tu pewien postęp; w tym sensie można
> powiedzieć, że jest perspektywiczny.
mówić o Krzywickim, że jest perspektywiczny to tak jakby mówić o Filipiaku, że do twarzy mu w futrzanej czapce.
Z Krzywickim to masz w 100% rację ale co masz do futrzanej czapki Filipiaka to nie rozumiem. :D
Taka fajna jest :) Klimatyczna (w każdym tego słowa znaczeniu) ;)
Dajcie spokój gość który nie potrafi trafić do bramki z 1metra nie powinien grać w 'ekstraklasowym' klubie
Pusty smiech mnie ogarnia jak to czytam. Chyba tylko w Polsce pilkarza prawie 25-letniego nazywa sie "perspektywicznym" ktory jeszcze ma czas aby poprawic to czy tamto. Potencjal mogl pokazac wiele razy, jak nie w Cracovii to w Zawiszy gdzie w drugiej lidze ani razu nie strzelil gola w 13 meczach bodajze.
Czyli zawodnik po 25. roku życia nie jest w stanie poprawić żadnego elementu gry, tak? To chciałeś powiedzieć?
Polski Shevchenko jak szybko zawitał na Krym tak szybko z niego powrócił :D
Krzywy pozdrawia : P szkoda ze nie widzialem
Ja jestem pewny że będziemy mieli jeszcze pożytek z Krzywego i radość z strzelonych przez niego bramek.
Krzywy posłuchał naszych wpisów i został "bohaterem" sparingu :) Brawo Marcin!
Brawo Marcin mimo wszystkich Twoich braków jako ekstraklasowego napastnika -powodzenia.
Bramka bardzo fajna, ale jak zawsze bronię Marcina, tak dzisiaj (poza bramką) nie dało się na niego patrzeć
leszeczek Napisał(a):
> Bramka bardzo fajna, ale jak zawsze bronię
> Marcina, tak dzisiaj (poza bramką) nie dało się
> na niego patrzeć
Przy każdym jego podejściu do piłki na trybunach robiło się głośniej i szydera na całego. Facet jest tak przestraszony, że do piłki boi się podejść. Wydaje się, że gra przed publiką to znienawidzony przez niego element pracy. Jaka w tym zasługa tego co słyszy z trybun? Ciężko powiedzieć, moim zdaniem spora.
Po jego golu cieszyłem się podwójnie. Przede wszystkim dlatego, że zamknął paru osobom usta. Przynajmniej na dziś, bo od jutra znowu się zajmą tym co potrafią najlepiej.
leszeczek Napisał(a):
> Bramka bardzo fajna, ale jak zawsze bronię
> Marcina, tak dzisiaj (poza bramką) nie dało się
> na niego patrzeć
Jeżeli w każdym meczu będzie strzelał bramkę, to nie musi grać pięknie ...
Brawo Marcin!
Cieszę się, że tą bramką przymknąłeś choć na chwilę buzie wiecznym malkontentom!!! Im nigdy nie dogodzisz! Ten typ tak ma!
:)
mało który zawodnik budzi taki entuzjazm czy poruszenie na trybunach samym dojściem do piłki. nie bez przyczyny oczekujemy od niego czegoś spektakularnego, np. radosnego wybiegnięcia z piłką za boisko. jeśli mu przeszkadza szydera na trybunach, to co dopiero będzie na meczach wyjazdowych?
na rozgrzewce zwrócił uwagę niezłym, precyzyjnym uderzeniem, ale to nie jest grajek na ekstraklasę. nie mamy na razie napastnika na odpowiednim poziomie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)