ona myśli że to czat :D:D
-
-
identyfikator :)
Ale Cie kocha.
Co na to Piotrek?
Piotrek kazał Ci przekazać, żeś nudny jak flaki z olejem
ja mysle ze to czat!! no co ty !! zreszta z czego sie smiejesz :P Piotrek?? jaki Piotrek a ktory to he?? prosze o przedstawienie !! santo jestes? stesknilam sie za toba heh :)
zdjecie
Ta Santo. Się nie zdziw jak dostaniesz zdjęcie jakiegoś łysego karka 120 kg, 190 wzrostu z wiślackim szalikiem :P Ooops :P W sensie może i zdjęcie dostaniesz jakiejś fajnej laski :D Ale na spotkaniu :) Kto wie :) Wszystko jest możliwe :)
Swoją drogą: Ku naszej i waszej wygodzie proponuje rozmowę przenieść na gadu-gadu :)
nie mam czasu na gg ;]
OMG. No to może wymienicie się numerami telefonów :D? Można robić wiele rzeczy jednocześnie rozmawiając przez telefon :) A teraz tyle dobrych ofert w orendżu, pleju, eże i innych hejach. Bierz się Santo. Laski na Cracovię wchodzą za złotówkę. Tanio Cię wyjdzie :)
halo !!!
stop, wroc, nie tylko Santo tutaj chce zdjecie, to ze na necie jest najbardziej gadatliwy jeszcze nie daje mu pierwszenstwa nad starszym :P
OMG ale wątek :D
watek jest k*** nie powtarzalny wiec korzystajcie chlopkai ;P
no i nie przesadzajcie z tym karczystym kolesiem ... raczej nie jestem podobna do osiłokow!! na szczescie hhehehe!! oooo widze ze dith tez chcesz zdjecie ... HALOO CZY KTOS CHCE JESZCZE!!!???? nie no bez przesady.. hmmm co by tu zrobic ktoremu dac zdjecie ..? SaNtO a czy ty wiesz ze ja wiem :) jak ty wygladasz!!! wystarczy po postach pochodzic ... tylko jeszcze Ditha musze gdzies wyczaic ....:P
[i]Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
J. Tuwim[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)