Dzięki za zabranie punktów ŁKS-owi i gratulacje.
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale jaja, po latach treningów i gry w eklasie,
> Marek wreszcie dobrze wyskoczył do główki. no
> no, że dośrodkować potrafi, to wiedziałem, ale
> że zdobędzie bramkę po główce - w to
> wątpiłem. chylę czoła!
jak sie dobrze przyjrzysz to Marek nie wyskoczyl ale sie schylil :) hehe
oglolnie brawo, wrzutka przednia :)
Nawet lepiej ... on wyskoczył schylając się :D. Nie zmienia to faktu, że to właśnie Marek zapewnił dziś malinowym trzy punkty.
http://sportowacracovia.wordpress.com/2011/12/12/marek-wasiluk-wroci-do-cracovii-z-wypozyczenia-czy-zostanie-w-slasku-wroclaw/
Dla wszystkich chyba będzie jednak lepiej, jeśli Marek zostanie w WKSie.
Tabisz na pewno nie będzie za niego chciał dużych pieniędzy, bo za pół roku mu się kontrakt kończy, a nie chce mi się wierzyć, by ten miał zostać przedłużony.
Co nie zmienia faktu, że środek obrony jest kolejną pozycją, na której mamy deficyt (nawet zakładając wykupienie Hoska).
Kosanović jest dla mnie symbolem niepewności, Żytko najlepiej spisuje się na boku, Nawotczyński często łapie kontuzje, a Arek Radomski jest nam potrzebny w środku pola (szczególnie jeśli dalej będziemy grać trójką defensywnych pomocników).
Piłkarz nie wróci też do Cracovii. Już kilka tygodni temu zapowiedział, że jeśli wrocławianie nie zdecydują się na jego wykupienie, to chciałby rozwiązać umowę z Pasami za porozumieniem stron i poszukać sobie w ekstraklasie innego pracodawcy.
Jak to było?
"Orest w Cracovii miał źle bo mu kazali grać Wasilukiem" :)
Mam tylko cichą nadzieję że nasz Władca mając na względzie możliwy powrót Wasiluka nie zrezygnuje z wykupu Hoska.
Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piłkarz nie wróci też do Cracovii. Już kilka
> tygodni temu zapowiedział, że jeśli
> wrocławianie nie zdecydują się na jego
> wykupienie, to chciałby rozwiązać umowę z
> Pasami za porozumieniem stron i poszukać sobie w
> ekstraklasie innego pracodawcy.
Nieprawda. To było za Szatałowa, teraz już nieaktualne.
mimo że może by z niego jakiś stoper wyrósł solidny, wolałbym żeby Wasiluk w Cracovii już nie grał. Czy nie chcemy pewnego rodziału zamknąć? (ciągłe porażki)
Wizja ewentualnego powrotu tego drewniaka ogarnia mnie przerażeniem. Możecie mnie zbluzgać, ale uważam go za antypiłkarza.
(mam tylko nadzieję, że Wasiluk nie przeszedł na islam, bo mi zaraz Karvin wypomni hipokryzję)
Raczej Ci nie wypomni , ja go nie trawie i mi tego nie wypomina:D
Marek Wasiluk Marek Wasiluk
Podczas naszego meczu w WKSem byłem od Wasiluka może 10 metrów. Dokładnie pamiętam uniesione jego ręce do góry i nieukrywaną radość gdy ślunsk strzelił nam gola. Stał sobie na rozgrzewce. Nie zapomnę ci tego Wasiluk napewno. W dalszym ciągu masz coś wspólnego z Cracovią. Mógłbyś się pajacu pohamować.
Nie wracaj do Cracovii.Dla mnie jesteś zerem.
Moze nie powiem tego dosłownie ale w Liga plus Ekstra Gosciem byl Pietrasiak i luźna rozmowa i zeszli na temat Wasiluka Pietrasiak powiedzial Jak Marek Wasiluk ubawił ich wszyskich mowiac cos takiego za mamy na pół metku tyle punktow ile z Cracovia nigdy nie uzbieralismy przez caly sezon i mieli straszny ubaw z tego....
Marek ma pewnie odruch wymiotny na myśl o graniu u nas i w sumie mu się nie dziwię po tym ile się nasłuchał, ale czy on ma 12 lat, że wyskakuje z opcją "chciałbym rozwiązać umowę z Pasami za porozumieniem stron"? Pół roku kontraktu = kasa za wykup i tyle. Myślę z resztą że Orest się za nim wstawi w zimie.
Rock - nigdzie Wasyl nie powiedział, że będzie rozwiązywał kontrakt z Cracovią. To nie jest jego cytat, a on sam nie ma zamiaru tego robić.
według wybiórczej jednak chce, ja tam płakać po nim nie będę ale klub powinien starać się zgarnąć za niego jakiegoś grosza.
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,10807921,Marek_Wasiluk_nie_chce_wracac_do_Cracovii__WIDEO_.html
Czlowieku, to jest prasowka z Przegladu Sportowego, w ktorym nie ma wypowiedzi Wasiluka o rozwiazniu kontraktu. Myslenie nie boli, naprawde:/
Marek dla Dziennika Polskiego :
"W Śląsku odżyłem, trener Orest Lenczyk chciałby mnie zatrzymać, ale jeśli Śląsk mnie nie wykupi, wracam do Cracovii. Nie jest prawdą, że za wszelką cenę będę chciał rozwiązać umowę z "Pasami" - mówi "Wasyl".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)